یخچال بدون برق هم طراحی شد
1391/09/01

 فرنچمن نیکلاس هوبرت یخچال جدیدی را طراحی کرده است که بدون نیاز به انرژی برق می تواند مواد خوراکی را در آن خنک و تازه نگه داشت.این یخچال بر دیوار بیرونی آشپزخانه کنار پنجره نصب می شود و در زمستان ها به ویژه در نقاط سردسیر سرمای هوا موجب می شود تا با حداقل انرژی، بهترین بهره را از آن برد و در تابستان هم انرژی خورشید کمک می کند تا یخچال بیرون از خانه بدون استفاده از انرژی برق، مواد خوراکی را خنک و تازه نگه دارد.از دیگر مزایای این یخچال درب آن است که تنها با تماس دست به صورت کشویی باز می شود و به راحتی می توان از پنجره ماده خوراکی مورد نیاز را برداشت. علاوه بر این یک نمایشگر بر روی بدنه یخچال وجود دارد که درجه حرارت آن را نشان می دهد. نکته قابل توجه اینکه نورپردازی های روی بدنه یخچال در هنگام شب می تواند به عنوان یک وسیله سرگرمی برای خانواده باشد.

ماهنامه پنجره ایرانیان – شماره62-

دفاع مشاور وزیر از لیزینگ مسکن
دفاع مشاور وزیر از لیزینگ مسکن

پنجره ایرانیان: مشاور وزیر راه و شهرسازی عنوان کرد: با توجه به سابقه خوب شرکت های فعلی لیزینگ مسکن در خرید و فروش اقساطی؛ فعالیت این شرکت ها بدون هیچ گونه ممنوعیتی ادامه خواهد داشت.

مطالب بیشتر
اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی ایران به یونان
اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی ایران به یونان

پنجره ایرانیان: دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و یونان از اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی فعالان اقتصادی به یونان خبرداد.

مطالب بیشتر
۷۰ درصد پروفیل‌سازان با ۳۰درصد ظرفیت کار می‌کنند

مدیرعامل اتحادیه پروفیل سازی با اشاره به اینکه مهمترین مشکلات در عرصه تولید رکود بازار است گفت: ۷۰ درصد واحدهای تولیدی با ظرفیت ۳۰ درصد مشغول فعالیت هستند.

مطالب بیشتر