چراغ برق منازل را از راه دور کنترل کنید
1392/01/01

با استفاده از یک سوئیچ جدید می‌توان چراغ‌های منزل را از راه دور در همه نقاط کنترل کرد. این سوییچ که WeMo Light نام دارد، توسط شرکت بلکین عرضه شده و با استفاده از آن می‌توان چراغ‌های منزل را از راه دور در همه نقاط کنترل کرد. قرار است تا اواسط سال 2013 یک برنامه همراه برای کنترل این سوییچ عرضه شود که بر روی گوشی‌های آندروید قابل نصب خواهد بود. سوییچ یاد شده که قابلیت اتصال به اینترنت را برای کنترل از راه دور در هر نقطه از جهان داراست، از طریق برنامه نصب شده بر روی گوشی یا تبلت کنترل می‌شود. سوییچ یاد شده جایگزین کلیدهای روشن و خاموش فعلی چراغ‌ها می‌شود و همین طور قابل اتصال به شبکه برق منازل است. در کنار روشن و خاموش کردن تمام چراغ‌های منزل می‌توان برای انجام این کار به طور خودکار هم برنامه ریزی کرد. در حال حاضر برنامه استفاده از این سوییچ تنها با آیفون و آی پد و همین طور شبکه‌های بی سیم وای – فای سازگار است، اما قرار است تا اواسط سال 2013 با گوشی‌های مجهز به نسخه 4 به بالای سیستم عامل آندروید هم سازگار شود. هزینه کلی استفاده از این مجموعه 250 دلار اعلام شده است.

ماهنامه پنجره ایرانیان – شماره65-

دفاع مشاور وزیر از لیزینگ مسکن
دفاع مشاور وزیر از لیزینگ مسکن

پنجره ایرانیان: مشاور وزیر راه و شهرسازی عنوان کرد: با توجه به سابقه خوب شرکت های فعلی لیزینگ مسکن در خرید و فروش اقساطی؛ فعالیت این شرکت ها بدون هیچ گونه ممنوعیتی ادامه خواهد داشت.

مطالب بیشتر
اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی ایران به یونان
اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی ایران به یونان

پنجره ایرانیان: دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و یونان از اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی فعالان اقتصادی به یونان خبرداد.

مطالب بیشتر
۷۰ درصد پروفیل‌سازان با ۳۰درصد ظرفیت کار می‌کنند

مدیرعامل اتحادیه پروفیل سازی با اشاره به اینکه مهمترین مشکلات در عرصه تولید رکود بازار است گفت: ۷۰ درصد واحدهای تولیدی با ظرفیت ۳۰ درصد مشغول فعالیت هستند.

مطالب بیشتر