هتل دوستدار محیط زیست را با خودتان حمل کنید!
1391/11/01

هتل قابل حمل می‌تواند برای افرادی که دائما در سفر بوده اما تمایلی به اقامت در چادر ندارند، یک محل اسکان ایده‌آل با بهره‌مندی از لامکانات یک هتل باشد. طرح مفهومی هتل قابل حمل Drop Eco-Hotel با الگوبرداری از نمونه‌های موجود در طبیعت توسط گروه طراحی In-Tenta اسپانیا ارائه شده است. این فضای اقامتی سیلندری شکل از جنس چوب، پلی کربنات و فولاد ساخته شده و پایه‌های فولادی امکان استقرار آسان بر سطوح ناهموار را فراهم می‌کند. در دو سمت سازه سیلندری، پنجره‌های نیمکره‌یی شیشه‌یی تعبیه می‌شوند که علاوه بر امکان بهره‌مندی از نور طبیعی خورشید در طول روز، نمایی 180 درجه‌ای از محیط اطراف برای ساکنان ایجاد می‌کنند. استفاده از فیلم‌های فتوولتائیک برای تأمین انرژی و سیستم جمع‌آوری آب باران برای استحمام، باعث سازگاری حداکثری این سازه با محیط زیست می‌شود؛ همچنین استفاده از مواد بسیار سبک، انتقال این سازه به مناطق مختلف از جمله جنگل، ساحل و کوهستان را امکان‌پذیر می‌کند. هتل قابل حمل شامل تراس، اتاق نشیمن، اتاق خواب، آشپزخانه و حمام است که برای اقامت دو نفر در نظر گرفته شده و امکان افزایش فضا در مدل‌های بزرگ‌تر نیز در آن پیش‌بینی شده است. این طرح مفهومی در رقابت طراحی میکرو آرشیتکت اسپانیا به عنوان یکی از طرح‌های برتر انتخاب شده است.

ماهنامه پنجره ایرانیان – شماره64-

دفاع مشاور وزیر از لیزینگ مسکن
دفاع مشاور وزیر از لیزینگ مسکن

پنجره ایرانیان: مشاور وزیر راه و شهرسازی عنوان کرد: با توجه به سابقه خوب شرکت های فعلی لیزینگ مسکن در خرید و فروش اقساطی؛ فعالیت این شرکت ها بدون هیچ گونه ممنوعیتی ادامه خواهد داشت.

مطالب بیشتر
اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی ایران به یونان
اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی ایران به یونان

پنجره ایرانیان: دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و یونان از اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی فعالان اقتصادی به یونان خبرداد.

مطالب بیشتر
۷۰ درصد پروفیل‌سازان با ۳۰درصد ظرفیت کار می‌کنند

مدیرعامل اتحادیه پروفیل سازی با اشاره به اینکه مهمترین مشکلات در عرصه تولید رکود بازار است گفت: ۷۰ درصد واحدهای تولیدی با ظرفیت ۳۰ درصد مشغول فعالیت هستند.

مطالب بیشتر