خراسان جنوبی؛ صدور پروانه‌های ساختمانی با مکث زیاد
1391/11/01

رئیس شورای شهر بیرجند گفت: روند صدور پروانه‌های ساختمانی در شهرداری طولانی است که باید این روند اصلاح شود. رضا زنگویی در جلسه شورای شهر بیرجند اظهار کرد: 90 درصد مراجعات به شهرداری در حوزه شهرسازی است که براساس اعداد و ارقام موجود روند رسیدگی به پرونده‌ها در این حوزه طولانی است که باید بتوان این امور را تسهیل کرد. وی ادامه داد: طولانی شدن صدور پروانه ساختمانی و اموری از این قبیل شاید تنها مربوط به عملکرد شهرداری نباشد و ارگان‌ها و سازمان‌های دیگری در طولانی شدن روند پرونده‌ها دخیل باشند که این کم‌کاری معمولا به حساب شهرداری گذاشته می‌شود. رئیس شورای شهر بیرجند اضافه کرد: باید اشکالات این حوزه بررسی و برای رفع مشکلات موجود چاره‌اندیشی شود. عباسعلی نیک یکی از اعضای شورای شهر بیرجند نیز در این جمع از طولانی شدن روند اجرایی برخی از پرونده‌ها در شهرداری مانند صدور پروانه ساخت و گرفتن پایان کار انتقاد کرد و افزود: شهروندان در این زمینه اعتراضاتی داشتند که باید شهرداری در این زمینه تمهیداتی را بیندیشد. حسن خانزاد سرپرست شهرداری بیرجند نیز در این جلسه تصریح کرد: طولانی شدن روند رسیدگی به برخی از پرونده‌ها در شهرداری مورد پذیرش ما نیز هست که باید در گردش کار و روند صدور پروانه‌های ساختمانی بازنگری صورت گیرد که در این راستا جلساتی با حضور کارشناسان برگزار خواهد شد.

ماهنامه پنجره ایرانیان – شماره64-

دفاع مشاور وزیر از لیزینگ مسکن
دفاع مشاور وزیر از لیزینگ مسکن

پنجره ایرانیان: مشاور وزیر راه و شهرسازی عنوان کرد: با توجه به سابقه خوب شرکت های فعلی لیزینگ مسکن در خرید و فروش اقساطی؛ فعالیت این شرکت ها بدون هیچ گونه ممنوعیتی ادامه خواهد داشت.

مطالب بیشتر
اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی ایران به یونان
اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی ایران به یونان

پنجره ایرانیان: دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و یونان از اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی فعالان اقتصادی به یونان خبرداد.

مطالب بیشتر
۷۰ درصد پروفیل‌سازان با ۳۰درصد ظرفیت کار می‌کنند

مدیرعامل اتحادیه پروفیل سازی با اشاره به اینکه مهمترین مشکلات در عرصه تولید رکود بازار است گفت: ۷۰ درصد واحدهای تولیدی با ظرفیت ۳۰ درصد مشغول فعالیت هستند.

مطالب بیشتر