گرم کردن خانه یونانی‌ها دشوارتر شد
1391/11/01

گرم کردن خانهها در یونان به امری لوکس و هزینهدار تبدیل شده است. بسیاری از یونانی‌ها که با افزایش هزینه‌های زندگی و کاهش درآمد روبرو شدهاند، با شروع فصل سرما برای گرم کردن خانه‌های خود با مشکل مواجه شدهاند. زیرا در یک سال گذشته بهای سوخت خانگی همانند سایر انواع سوخت افزایشیافته است. هم اکنون بسیاری از یونانی‌ها به فکر استفاده از سایر وسیله‌های گرمازا همچون چوپ برای سوزاندن در شومینه افتادهاند. زیرا چوب بسیار ارزان‌تر است. مسئول یک جایگاه توزیع سوخت در آتن گفت: تقاضای مردم برای خرید سوخت خانگی کاهشیافته است و ما باید در انتظار سرمای شدید بمانیم تا تقاضاها افزایش یابد. وی افزود میزان سفارشات برای خرید سوخت در مقایسه با پارسال بیست تا بیست و پنج درصد کاهش یافته است. امروزه یونانی‌ها امیدوارند زمستانی ملایمی در پیش داشته باشند تا مجبور نشوند خانه‌های خود را با سوخت گران گرم کنند.

ماهنامه پنجره ایرانیان – شماره64-

دفاع مشاور وزیر از لیزینگ مسکن
دفاع مشاور وزیر از لیزینگ مسکن

پنجره ایرانیان: مشاور وزیر راه و شهرسازی عنوان کرد: با توجه به سابقه خوب شرکت های فعلی لیزینگ مسکن در خرید و فروش اقساطی؛ فعالیت این شرکت ها بدون هیچ گونه ممنوعیتی ادامه خواهد داشت.

مطالب بیشتر
اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی ایران به یونان
اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی ایران به یونان

پنجره ایرانیان: دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و یونان از اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی فعالان اقتصادی به یونان خبرداد.

مطالب بیشتر
۷۰ درصد پروفیل‌سازان با ۳۰درصد ظرفیت کار می‌کنند

مدیرعامل اتحادیه پروفیل سازی با اشاره به اینکه مهمترین مشکلات در عرصه تولید رکود بازار است گفت: ۷۰ درصد واحدهای تولیدی با ظرفیت ۳۰ درصد مشغول فعالیت هستند.

مطالب بیشتر