قیمت زمین و آپارتمان در پایتخت رکورد زد
1392/05/01

مرکز آمار ایران با اعلام نتایج آمارگیری وضعیت قیمت و اجاره مسکن در شهر تهران، متوسط قیمت هر مترمربع زمین در تهران را بیش از 56 میلیون ریال و رشد یکساله آن را نیز 157 درصد اعلام کرد. مرکز آمار ایران نتایج آمارگیری و اطلاعات قیمت و اجاره مسکن در شهر تهران طی زمستان سال 91 را اعلام کرد. متوسط قیمت فروش هر مترمربع یا زمین ساختمان‌های مسکونی کلنگی معامله شده از طریق بنگاه‌های معاملات ملکی در شهر تهران 56 میلیون و 597 هزار ریال بوده که نسبت به فصل قبل 43.5 درصد و نسبت به فصل مشابه سال قبل 1/157 درصد افزایش داشته است.در میان مناطق 22 گانه شهرداری تهران بیشترین متوسط قیمت فروش یک مترمربع زمین یا زمین ساختمان‌های مسکونی کلنگی معامله شده در حدود 92 میلیون و 369 هزار ریال در منطقه 3 و کمترین آن در حدود 15 میلیون و 971 هزار ریال در منطقه 20 بوده است.تغییرات قیمت فروش هر متر مربع زمین یا زمین ساختمان‌های مسکونی کلنگی در معاملات انجام شده بین حداقل 10 میلیون ریال در منطقه 20 و حداکثر 197 میلیون و 885 هزار ریال در منطقه یک بوده است. همچنین از کل معاملات انجام شده برای فروش یک متر مربع زمین یا زمین ساختمان‌های مسکونی کلنگی در مناطق 22 گانه شهرداری تهران، منطقه 8 با 1/8 درصد دارای بیشترین سهم و منطقه 21 با 8/0 درصد دارای کمترین سهم از معاملات انجام شده در شهر تهران است.

متوسط قیمت فروش هر متر مربع زیربنای مسکونی معامله شده از طریق بنگاه‌های معاملات ملکی در شهر تهران 39 میلیون و 43 هزار ریال بوده که نسبت به فصل قبل 19 درصد و نسبت به فصل مشابه سال قبل 6/72 درصد افزایش داشته است.در میان مناطق 22 گانه شهرداری تهران بیشترین متوسط قیمت فروش یک متر مربع زیربنای مسکونی معامله شده در حدود 78 میلیون و 614 هزار ریال در منطقه یک و کمترین آن در حدود 18 میلیون و 529 هزار ریال در منطقه 18 بوده است.تغییرات قیمت فروش هر متر مربع زیربنای مسکونی در معاملات انجام شده بین حداقل 6 میلیون و 580 هزار ریال در منطقه 20 و حداکثر 208 میلیون و 333 هزار ریال در منطقه 2 بوده است. همچنین از کل معاملات انجام شده برای فروش یک متر مربع زیر بنای مسکونی در مناطق 22 گانه شهردار تهران، منطقه 5 با 7/11 درصد دارای بیشترین سهم و منطقه 22 با 9/0 درصد دارای کمترین سهم از معاملات انجام شده در شهر تهران است.این گزارش می‌افزاید: متوسط مبلغ اجاره ماهانه به علاوه 3 درصد ودیعه پرداختی بابت اجاره یک متر مربع زیربنای مسکونی معامله شده از طریق بنگاه‌های معاملات ملکی در شهر تهران 163 هزار و 777 ریال بوده که نسبت به فصل قبل 3 درصد و نسبت به فصل مشابه سال قبل 4/28 درصد افزایش داشته است. در میان مناطق 22 گانه شهرداری تهران بیشترین متوسط مبلغ اجاره ماهانه به علاوه 3 درصد ودیعه پرداختی بابت اجاره یک متر مربع زیربنای مسکونی معامله شده 240 هزار و 4 ریال در منطقه یک و کمترین آن 80 هزار و 410 ریال در منطقه 19 بوده است.تغییرات مبلغ اجاره ماهانه به علاوه 3 درصد ودیعه پرداختی برای هر متر مربع زیربنای مسکونی در معاملات انجام شده بین حداقل 20 هزار ریال در منطقه 15 و حداکثر 837 هزار و 931 ریال در منطقه یک بوده است.

همچنین از کل معاملات انجام شده برای مبلغ اجاره ماهانه به علاوه 3 درصد ودیعه پرداختی برای هر متر مربع زیربنای مسکونی در مناطق 22 گانه شهرداری تهران، منطقه 5 با 5/13 درصد دارای بیشترین سهم و منطقه 22 با یک درصد دارای کمترین سهم از معاملات انجام شده در شهر تهران است.

افزایش اجاره‌نشینی در سال جاری

اجاره‌نشینان کشور در بهار امسال بیش از 145 هزار قرارداد اجاره‌ منعقد کردند که در مقایسه با سال گذشته بیش از 28 هزار مورد افزایش یافته است. از این تعداد بیش از 46 هزار قرارداد سهم شهر تهران بوده است. بر اساس آمار ثبت قراردادهای اجاره از سوی اتحادیه کشوری مشاوران املاک، فصل بهار سال گذشته بیش از 117 هزار قرار داد اجاره‌خانه منعقد شده که این میزان امسال با افزایش 28 هزار موردی به بیش از 145 هزار قرارداد رسیده است. سهم اجاره‌نامه‌های شهر تهران 46 هزار و 745 مورد است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته‌ با افزایش 11 هزار موردی همراه شده است. شهرستان‌های تهران در فصل بهار امسال نیز بیش از 33 هزار قرارداد اجاره‌ ثبت کرده‌اند.

اما آنچه بیش از ثبت قراردادها در این فصل مشهود است، افزایش اجاره‌نشینی نسبت به خرید و فروش‌ها در خردادماه امسال و سال گذشته است. خردادماه امسال با ثبت بیش از 62 هزار قرارداد، رکوردار ثبت اجاره‌نامه در فصل بهار بود. در حالیکه اردیبهشت امسال بیشترین میزان خرید و فروش‌ خانه در فصل بهار را داشته است. عده‌ای از مشاوران املاک معتقد بر افزایش اجاره‌نشینی در نیمه اول سال به ویژه در ماه‌های خرداد، تیر و شهریور با عنوان فصل جابه‌جایی‌ها هستند. از 317 هزار و 152 قرارداد منعقد شده در فصل بهار امسال 272 هزار و 734 قرارداد مربوط به خرید و فروش‌ خانه و 145 هزار و 382 قرارداد مربوط به اجاره‌ است.

 

وین‏ کلاس؛  همگام با فناوری روز دنیا
وین‏ کلاس؛ همگام با فناوری روز دنیا

پنجره ایرانیان: بهره‏ گیری از دانش و فناوری‏ های نوین، همواره یکی از عوامل رشد و پویایی و در نهایت موفقیت مجموعه ‏های تولیدی است.

مطالب بیشتر
گزارش تصویری فعالیت کارخانه‌های بزرگ آلومینیوم چین
گزارش تصویری فعالیت کارخانه‌های بزرگ آلومینیوم چین

پنجره‌ایرانیان؛ یکی از فعالان صنعت آلومینیوم در سفر به کشور چین گزارش تصویری از فعالیت چند کارخانه بزرگ آلومینیوم این کشور تهیه کرده است.

مطالب بیشتر
آدرس غلط ترافیک پایتخت
آدرس غلط ترافیک پایتخت

پنجره ایرانیان: ترافیک تهران به‌خاطر «تشخیص نادرست» علت، با شیب تندی رو به افزایش است و‌ نسخه‌‌ تجویزشده برای مهار ترافیک، چون پاسخگوی نیاز اصلی سفرهای درون‌شهری نبوده، «اثر وارونه» بر حجم عبور و مرور خودروها گذاشته است.

مطالب بیشتر
 کالبدشکافی چالش‌های صنعت پلاستیک ایران
کالبدشکافی چالش‌های صنعت پلاستیک ایران

پنجره ایرانیان: صنعت پلاستیک به‌عنوان یکی از صنایع پایین‌دستی صنعت پتروشیمی در سال‌های اخیر با فراز و نشیب‌های مختلفی روبه‌رو بوده و با وجود آنکه اکنون ۸۰درصد مواد اولیه اصلی این صنعت توسط پتروشیمی‌های داخلی تامین می‌شود اما همین موضوع تبدیل به چالش بزرگی برای این صنعت شده است.

مطالب بیشتر
هماهنگی در زندگی با پنجره‎های هارمونی
هماهنگی در زندگی با پنجره‎های هارمونی

شرکت طلا پروفیل ارس تولیدکننده پروفیل دروپنجره یو.پی.وی.سی با نام تجاری «VITA NOVA» در سال 1393 توسط مهندس محمدرضا میراب در منطقه آزاد ارس (جلفا) تاسیس و راه‌اندازی شده است.

مطالب بیشتر
گزارش اختصاصی پنجره ایرانیان از سیزدهمین نمایشگاه صنعت ساختمان ارومیه
گزارش اختصاصی پنجره ایرانیان از سیزدهمین نمایشگاه صنعت ساختمان ارومیه

سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت ساختمان و سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی ارومیه از 2 تا 5 خردادماه 96 در محل دائمی نمایشگاه‌های ارومیه برگزار شد. در این نمایشگاه که با استقبال نسبتا خوب از سوی شرکت‌های مختلف صنعت ساختمان همراه بود، 105 واحد مشارکت‌کننده از سراسر کشور حضور یافتند که از این تعداد شرکت‌های مشارکت‌کننده استانی 55 واحد و شرکت‌های مشارکت‌کننده غیر استانی 50 واحد بود. مشارکت‌کننده‌های غیر استانی این نمایشگاه عموما از استان‌های آذربایجان شرقی، تهران، اصفهان، البرز، شیراز، یزد، مشهد و... در این رویداد حضور داشتند. عمده‌ترین واحدهای تولیدکننده حاضر در نمایشگاه در بخش‌های کاشی و سرامیک، در و پنجره، چینی بهداشتی، سنگ و گرانیت، آسانسور و پله‌برقی، انواع نما، شیرآلات، لوله و اتصالات، صنایع شیمیایی، سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی بودند.

مطالب بیشتر