مصرف برق دستگاه‌های صنعتی را کم کنید
1392/05/01

یک محقق اصفهانی، موفق به ساخت سیستم خاموش کننده اتوماتیک دستگاه‌های صنعتی شد. مهدی غضنفری، دانش آموخته کارشناسی ارشد مهندسی صنایع در سازمان مدیریت صنعتی اصفهان و سازنده این سیستم گفت: در بسیاری از صنایع و کارخانجات و کارگاه‌های کوچک و بزرگ که از ماشین آلات و دستگاه‌های صنعتی استفاده می‌شود، یکی از مشکلات بزرگ بیهوده روشن ماندن دستگاه به دلیل بی‌توجهی و یا سهل‌انگاری اپراتور در خاموش کردن آن است. وی با بیان این که " سیستم خاموش کننده اتوماتیک دستگاه‌های صنعتی با هدف جلوگیری از مصرف بی‌رویه انرژی و کاهش استهلاک دستگاه‌های صنعتی طراحی شده است" افزود: سیستم خاموش کننده اتوماتیک به طور خودکار بیهوده روشن ماندن دستگاه را تشخیص داده و طی مدت زمان تنظیمی اقدام به خاموش کردن یا قرار دادن دستگاه به حالت آماده به کار (standby)می‌کند.

این محقق در خصوص نحوه عملکرد سیستم خاطرنشان کرد: قلب این سامانه یک میکرو پروسسور است که در زمان کار ماشین آلات و دستگاه‌های صنعتی پالس‌ها (دیجیتال و آنالوگ)‌را دریافت می‌کند و پالس‌های دریافتی توسط میکرو کنترولر پردازش و با یک رله به خروجی سیستم داده می‌شود. به گفته وی، سیستم با توجه به دستگاهی که روی آن نصب شده، فیدبک متفاوتی دارد. برای هر دستگاه زمان مشخص و متفاوتی برنامه‌ریزی می‌شود و سیستم با توجه به آن عمل می‌کند. غضنفری با بیان اینکه «سیستم خاموش کننده اتوماتیک دستگاه‌های صنعتی نمونه داخلی ندارد»، تصریح کرد: این سیستم به صورت یک ماژول صنعتی است که کنار دستگاه مورد نظر قرار می‌گیرد. قابل استفاده برای تمامی ماشین‌آلات قدیمی و مدرن است و هیچ گونه محدودیت نصب ندارد. در کارگاه‌های پرس، چاپ، دستگاه‌های تراش، صنایع ماشین‌سازی و بسیاری از صنایع دیگر در خطوط تولید می‌توانند از این سیستم جهت صرفه‌جویی در مصرف انرژی و جلوگیری از استهلاک بهره‌مند شوند. به گفته سازنده سیستم خاموش کننده اتوماتیک دستگاه‌های صنعتی قیمت تمام شده برای هر سیستم در تیراژ 1000 تا 1500، 15 هزار تومان است و دستگاه در مرحله نیمه صنعتی قرار دارد.

دفاع مشاور وزیر از لیزینگ مسکن
دفاع مشاور وزیر از لیزینگ مسکن

پنجره ایرانیان: مشاور وزیر راه و شهرسازی عنوان کرد: با توجه به سابقه خوب شرکت های فعلی لیزینگ مسکن در خرید و فروش اقساطی؛ فعالیت این شرکت ها بدون هیچ گونه ممنوعیتی ادامه خواهد داشت.

مطالب بیشتر
اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی ایران به یونان
اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی ایران به یونان

پنجره ایرانیان: دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و یونان از اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی فعالان اقتصادی به یونان خبرداد.

مطالب بیشتر
۷۰ درصد پروفیل‌سازان با ۳۰درصد ظرفیت کار می‌کنند

مدیرعامل اتحادیه پروفیل سازی با اشاره به اینکه مهمترین مشکلات در عرصه تولید رکود بازار است گفت: ۷۰ درصد واحدهای تولیدی با ظرفیت ۳۰ درصد مشغول فعالیت هستند.

مطالب بیشتر