خوزستان؛ متولیان ساخت‌و‌ساز مشخص شوند
1392/08/01

عضو هیات مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان خوزستان گفت: ارگان‌ها و نهادهای مختلفی متولی ساخت‌و‌ساز در هر استان محسوب می‌شوند که انتظار داریم وزارت راه و شهرسازی راهکار و برنامه‌ای برای هماهنگ شدن این مجموعه‌ها در روند ساخت‌و‌ساز داشته باشد. مرادعلی واهبی اظهار کرد: باید به موضوع ساخت‌و‌ساز و ساختمان‌سازی به صورت سیستماتیک نگاه کرد؛ در غیر این صورت نمی‌توان شاهد احداث ساختمان‌های مقاوم باشیم.

وی افزود: اداره‌هایی همچون فنی و حرفه‌ای، کار، استاندارد، شهرداری، نظام مهندسی، صنعت و معدن و مسکن در ابتدای ساختمان‌سازی وظایفی و تعهداتی دارند که انتظار داریم این اداره‌ها هماهنگ با هم عمل کنند. اگر اداره‌ای به وظیفه و تعهدات خود در ساخت‌و‌ساز عمل نکرد باید بتوان این موضوع را پیگیری کرد و این اداره باید پاسخگوی کارکرد و عملکرد خود باشد. وی عنوان‌کرد: در مجموع باید بر عملکرد اداره‌های متولی و درگیر با ساخت و ساز نظارت وجود داشته باشد و برنامه نظارتی مشخصی برای این ارگان‌ها تدوین کرد و همه در یک سیستم دیده شوند.

نشریه پنجره ایرانیان، سال ششم ، شماره 73 ،آبان ماه 1392

نامه‌نگاری درباره لیزینگ مسکن
نامه‌نگاری درباره لیزینگ مسکن

پنجره ایرانیان:مشاور وزیر راه با بیان اینکه بخش زیادی از معوقات بانکی مربوط به سازندگان ساختمان‌های گران قیمت است، گفت: نامه‌ای را خطاب به بانک مرکزی تنظیم خواهیم کرد تا لیزینگ‌‌ها را در خصوص لیزینگ مسکن در چارچوب برنامه‌‌هایشان آزاد بگذارند.

مطالب بیشتر
افزایش صادرات ایران به ترکیه
افزایش صادرات ایران به ترکیه

پنجره ایرانیان: بعد از توافق نامه تجارت ترجیحی میان ایران و ترکیه، صادرات کالای ایرانی به این کشور دو برابر شده است.

مطالب بیشتر
Compare Products
Compare