اوج رکود معاملات مسکن در تابستان امسال
1392/07/01

حجم معاملات خرید، فروش و اجاره در تابستان امسال نسبت به بهار با کاهش چشمگیری همراه بود به گونه‌ای که معاملات مرداد نسبت به تیرماه بیش از 30 هزار مورد کاهش داشت. کاهش 30 هزار موردی قراردادهای خرید و فروش مردادماه نسبت به تیرماه بیانگر رکود و کاهش معاملات مسکن است.

از ابتدای امسال تا پایان مردادماه بیش از 771 هزار و 610 قرارداد در بخش مسکن منعقد شد که سهم استان تهران به میزان 266هزار مورد رسید. قراردادهای مردادماه نسبت به مدت مشابه سال گذشته با کاهش 9 هزار موردی همراه بوده است. در حالی که همواره گفته می‌شود تابستان فصل جابه‌جایی است و انتظار می‌رفت تابستان امسال نیز با افزایش تعداد معاملات مسکن همراه باشد، اما در آمار اعلام شده هنوز اردیبهشت و خرداد رکوردار معاملات مسکن هستند. معاملات مسکن پنج ماهه امسال افزایش تعداد معاملات مسکن در بهار و کاهش این معاملات در تابستان را نشان می‌دهد به گونه‌ای که به ترتیب اردیبهشت، خرداد، تیر، مرداد و فروردین بیشترین تا کمترین حجم معاملات مسکن را به خود اختصاص دادند. قراردادهای معامله شده مرداد امسال هم بیش از 146 هزار مورد است که در این میان سهم استان تهران در این قراردادها به حدود 37 هزار مورد است.

نشریه پنجره ایرانیان، سال ششم ، شماره 72 ،مهر ماه 1392

نامه‌نگاری درباره لیزینگ مسکن
نامه‌نگاری درباره لیزینگ مسکن

پنجره ایرانیان:مشاور وزیر راه با بیان اینکه بخش زیادی از معوقات بانکی مربوط به سازندگان ساختمان‌های گران قیمت است، گفت: نامه‌ای را خطاب به بانک مرکزی تنظیم خواهیم کرد تا لیزینگ‌‌ها را در خصوص لیزینگ مسکن در چارچوب برنامه‌‌هایشان آزاد بگذارند.

مطالب بیشتر
افزایش صادرات ایران به ترکیه
افزایش صادرات ایران به ترکیه

پنجره ایرانیان: بعد از توافق نامه تجارت ترجیحی میان ایران و ترکیه، صادرات کالای ایرانی به این کشور دو برابر شده است.

مطالب بیشتر
Compare Products
Compare