ساخت مسکن مقاوم روستایی دنبال می‌شود
1392/08/01

معاون بنیاد مسکن کشور گفت: تا پایان برنامه پنجم باید دو میلیون خانه روستایی در کشور نوسازی شوند که با توجه به برنامه‌ریزی و اقدامات صورت گرفته به طور قطع آمار نوسازی و بهسازی واحدهای مسکونی روستایی بیشتر از این میزان می‌شود.

عزیزالله مهدیان در مراسم افتتاح 17 هزار و 920 مین واحد مسکونی مقاوم در شهرستان تفت، با اشاره به طرح ویژه بهسازی مسکن روستایی، اظهار کرد: ساخت مسکن مقاوم و با دوام روستایی، حفظ هویت معماری بومی ‌‌مسکن روستایی‌، حفط سیمای زیبای روستا و ساخت مسکن روستایی مطابق زندگی امروزی از جمله اهداف این طرح است.

وی با بیان این‌ که بهسازی و نوسازی خانه‌های روستایی از سال 84 آغاز شده است، افزود: براین اساس هر سال اعتباراتی به این منظور از سوی دولت اختصاص‌یافته که هم ‌اکنون میزان این تسهیلات ۱۲. ۵ میلون تومان است. مهدیان خاطرنشان کرد: تا پایان برنامه پنجم باید دو میلیون خانه روستایی در کشور نوسازی شود که با توجه به برنامه‌ریزی و اقدامات صورت گرفته به طور قطع آمار نوسازی و بهسازی واحدهای مسکونی روستایی از هدف برنامه مذکور فراتر می‌رود. معاون بنیاد مسکن کشور از ارائه تسهیلات بهسازی برای احیای بافت‌های با ارزش روستایی در استان یزد نیز خبر داد و افزود: آمادگی داریم در زمینه احیای بافت‌های تاریخی کمک کنیم.

نشریه پنجره ایرانیان، سال ششم ، شماره 73 ، آبان ماه 1392


Compare Products
Compare