نظارت بر 1500 سازه و اسکلت ساختمان از ابتدای مهر 92
1392/07/01

معاون فنی و مهندسی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران گفت: از ابتدای مهرماه طرح نظارت بر کنترل جوش ساختمان سازی آغاز و تاکنون بیش از یک هزار سازه اسکلت نظارت شده است. رضا حیدریون در گفتگو با خبرنگار اقتصاد باشگاه خبرنگاران، با بیان اینکه طرح نظارت بازرسان سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران بر اسکلت سازه آغاز شده است گفت: از ابتدای مهرماه طرح کنترل بر جوش ساختمان که یکی از نقاط ضعف در ساختمان سازی به شمار می‌رفت نیز آغاز شده است.

وی ادامه داد: از ابتدای آغاز طرح نظارت بر سازه و اسکلت تاکنون یک هزار و 500 پروژه مورد بازرسی قرار گرفته است. حیدریون در ادامه اظهار داشت: از ابتدای اردیبهشت ماه ناظران توسط سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران انتخاب می‌شود. معاون فنی و مهندسی نظام مهندسی ساختمان استان تهران در ادامه تصریح کرد: از ابتدای اجرای این طرح، حضور ناظران افزایش 60 درصدی داشته است. وی در ادامه خاطرنشان کرد: بازرسان سازمان نظام مهندسی منجر به افزایش 60 درصدی نظارت مهندسان ناظر شده است.

نشریه پنجره ایرانیان، سال ششم ، شماره 72 ، مهر ماه 1392

دفاع مشاور وزیر از لیزینگ مسکن
دفاع مشاور وزیر از لیزینگ مسکن

پنجره ایرانیان: مشاور وزیر راه و شهرسازی عنوان کرد: با توجه به سابقه خوب شرکت های فعلی لیزینگ مسکن در خرید و فروش اقساطی؛ فعالیت این شرکت ها بدون هیچ گونه ممنوعیتی ادامه خواهد داشت.

مطالب بیشتر
اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی ایران به یونان
اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی ایران به یونان

پنجره ایرانیان: دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و یونان از اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی فعالان اقتصادی به یونان خبرداد.

مطالب بیشتر
۷۰ درصد پروفیل‌سازان با ۳۰درصد ظرفیت کار می‌کنند

مدیرعامل اتحادیه پروفیل سازی با اشاره به اینکه مهمترین مشکلات در عرصه تولید رکود بازار است گفت: ۷۰ درصد واحدهای تولیدی با ظرفیت ۳۰ درصد مشغول فعالیت هستند.

مطالب بیشتر