تقدیر از سیندژ به عنوان واحد نمونه استانی
1392/03/01
گروه خبر: شرکت زرین بنا پارسیان تولیدکننده پروفیل‌های یوپی‌وی‌سی با نشان شناخته شده و دارای استانداردهای جهانی سیندژ به عنوان واحد نمونه استان کردستان مورد تقدیر قرار گرفت.

به گزارش پنجره ایرانیان به نقل روابط عمومی این شرکت، تقدیر از شرکت زرین بنا پارسیان یا همان «سیندژ، نماد آرامش» در سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی به پاس صیانت از نیروی کار و تلاش برای ارتقای سطح تولید ملی همزمان با 12 اردیبهشت ماه سال 1382 مصادف با روز جهانی کارگر، محقق شد که برگ زرین دیگری در تالار افتخارات این شرکت محسوب می‌شود. در متن تقدیر از شرکت زرین بنا پارسیان که با امضای آقای مصطفی باغبانیان، قائم مقام وزیر و مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی کردستان و آقای علیرضا شهبازی، استاندار کردستان تقدیم آقای مهندس حسن تاجیک مدیرعامل شرکت زرین بنا پارسیان شده است، می‌خوانیم:
«اینک در سال حماسه سیاسی، حماسه اقتصادی و در آستانه گرامیداشت هفته گرامی کارگر و روز جهانی کارگر، ضمن قدردانی از تلاش‌های ارزنده آن مجموعه در سنگر کار، تولید و صیانت از نیروی کار که همانا تلاش در جهت نیل به خودکفایی و استقلال اقتصادی و همچنین تحقق آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی است، با عنوان واحد نمونه استانی معرفی و تجلیل می‌شوید. ضمن تبریک این موفقیت ارزشمند، امید است همت و کوشش شما و سایر تلاشگران عرصه کار و تولید همواره نقطه عطفی در شکوفایی هرچه بیشتر اقتصاد کشور عزیزمان ایران اسلامی باشد.»
گفتنی است شرکت زرین بنا پارسیان یکی از واحدهای صنعتی فعال در زمینه تولید پروفیل‌های UPVC در سطح کشور است که با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و با هدف همراهی با سیاست‌های کلان مهار اتلاف انرژی در بخش ساختمان و همچنین ایجاد اشتغال مفید و سرعت بخشیدن به رونق اقتصادی منطقه در سال 1383 در استان کردستان تاسیس شده است.این شرکت، با بهره‌گیری از نیـــروهای کارآمد و استفاده از به روزترین تجهیزات فنی ماشین‌آلات پیشرفته مانند تکنوپلاست و سینسیناتی اتریش و کاترپیلار، مراحـــل تولید پروفیل‌های UPVC سیندژ را کاملاً نظام‌مند کرده و کارکرد صحیح تمامی عوامل تاثیرگذار در کیفیت محصولات تولیدی را در سطح معیارهای کارخانجات رقیب خارجی تضمین می‌کند. چه اینکه شرکت زرین بنا پارسیان تولید کننده پروفیل‌های UPVC سیندژ، خود را به تولید محصولات با رعایت بالاترین مشخصات فنی و استاندارهای جهانی متعهد دانسته و پرداختن مستمر به این مهم و البته تلاش برای دریافت گواهی‌نامه‌های ملی و بین‌المللی را سرلوحه فعالیت خود قرار داده است.

شماره 180 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت
شماره 180 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت

جدیدترین شماره نشریه پنجره‌ایرانیان هم‌زمان با انتشار و توزیع نسخه کاغذی، به‌صورت پی.دی.اف روی وب‌سایت این نشریه بارگذاری شد.

مطالب بیشتر
افزایش 6 درصدی مصرف انرژی در کارگاه‌های صنعتی
افزایش 6 درصدی مصرف انرژی در کارگاه‌های صنعتی

پنجره ایرانیان: مرکز آمار ایران اعلام کرد: در سال 1390 کل مصرف انرژی کارگاه‎‌های صنعتی 10 نفر کارکن و بیشتر 225 میلیون بشکه معادل نفت خام بوده که نسبت به سال قبل از آن 6.3 درصد رشد داشته است.

مطالب بیشتر
کارگاه دوروزه آموزش تولید در و پنجره
کارگاه دوروزه آموزش تولید در و پنجره

پنجره‌ایرانیان؛ آکادمی ساتیان کارگاه دوروزه آموزش تولید در و پنجره را با حضور استادان ایران و آلمان در دی‌ماه 96 برگزار می‌کند.

مطالب بیشتر
از دبیر انجمن تولیدکنندگان پنجره یو.پی.وی.سی تقدیر شد
از دبیر انجمن تولیدکنندگان پنجره یو.پی.وی.سی تقدیر شد

پنجره ایرانیان: مجمع عمومی عادی انجمن ملی صنایع پلاستیک و پلیمر ایران در روز 12 مرداد ماه برگزار شد.

مطالب بیشتر
شماره 136 پنجره‌ایرانیان منتشر شد
شماره 136 پنجره‌ایرانیان منتشر شد

پنجره‌ایرانیان شماره 136 خود را منتشر کرد؛ در نشریه بهمن‎ماه 97 پنجره‌ ایرانیان می‌خوانید:

مطالب بیشتر
کاهش میزان قطعی برق صنایع آلومینیومی
کاهش میزان قطعی برق صنایع آلومینیومی

پنجره‌ایرانیان؛ مدیرعامل شرکت ایران آلومینیوم گفت: با توجه به کاهش میزان مصرف برق در تیرماه امسال، باید تولید مجموعه افت پیدا می‌کرد اما با خروج تعدادی از دیگ‌ها از مدار تولید، مذابی که در این دیگ‌ها وجود داشت، تخلیه و به میزان تولید افزوده شد.

مطالب بیشتر
پاسخ شریعتمداری به انتقادها درباره تعیین دستوری قیمت‌ها
پاسخ شریعتمداری به انتقادها درباره تعیین دستوری قیمت‌ها

پنجره‌ایرانیان؛ وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: دولت با ایجاد محدودیت و کنترل عرضه و قیمت، فعلا شرایط را به نفع مصرف‌کننده رقم زد تا با توافقی که با انجمن‌ها و صنوف تولیدی خواهد داشت بر اساس ظرفیت تولید واحدها در سامانه بهین یاب، اقدامات لازم را انجام داده و سپس به سمت آزادسازی سقف رقابت مواد اولیه اقدام کند.

مطالب بیشتر
رونمایی از محصولات جدید دکونیک در نورنبرگ
رونمایی از محصولات جدید دکونیک در نورنبرگ

پنجره ایرانیان: شرکت دکونیک در نمایشگاه نورنبرگ 2016 محصولات جدیدی را به بازار عرضه کرد.

مطالب بیشتر
آمریکا در دوبی واحد تولید آلومینیوم راه‌اندازی می‌کند
آمریکا در دوبی واحد تولید آلومینیوم راه‌اندازی می‌کند

پنجره‌ایرانیان؛ شرکت پیروتک (Pyrotek) آمریکا، یکی از بزرگ‌ترین تولیدکننده آلومینیوم جهان، قصد راه‌اندازی یک واحد تولیدی در دوبی را دارد.

مطالب بیشتر
ساخت پنجره‌های خورشیدی با فناوری نانو
ساخت پنجره‌های خورشیدی با فناوری نانو

پنجره‌ایرانیان؛ یک استارت‌آپ ایتالیایی درصدد است که پنجره‌هایی مجهز به پنل‌های خورشیدی با فناوری نانو به تولید برساند.

مطالب بیشتر
بزرگ‌ترین طرح آلومینیوم کشور تا پایان سال افتتاح می‌شود
بزرگ‌ترین طرح آلومینیوم کشور تا پایان سال افتتاح می‌شود

پنجره‌ایرانیان؛ وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: بزرگ‌ترین طرح آلومینیوم کشور تا پایان سال افتتاح می‌شود که با افتتاح این واحد، تولید آلومینیوم کشور دو برابر می‌شود.

مطالب بیشتر
اثرات تخریبی جبران‌ناپذیری بر صنعت آنادایزینگ وارد شده است
اثرات تخریبی جبران‌ناپذیری بر صنعت آنادایزینگ وارد شده است

پنجره‌ایرانیان؛ مدیرعامل شرکت صنایع آلومینیوم ماندگار و فعال در حوزه آنادایزینگ آلومینیوم گفت: تداوم فشارهای اقتصادی و محیطی بر صنعت آلومینیوم منجر به کاهش توجهات به مقولۀ کیفیت شده که می‌تواند اثرات تخریبی جبران‌ناپذیری را بر پیکرۀ این صنعت و به‌ویژه بخش آنادایزینگ وارد آورد.

مطالب بیشتر