مدارس کرمان به سامانه انرژی خورشیدی مجهز می‌شود
1392/10/01
مدارس کرمان به سامانه انرژی خورشیدی مجهز می‌شود

رییس اداره بودجه آموزش و پرورش استان کرمان گفت: با هماهنگی و همکاری شرکت‌های توزیع نیروی برق شمال و جنوب استان و اداره کل آموزش و پرورش و انعقاد تفاهم‌نامه مقرر شد تاسیسات سامانه تامین انرژی خورشیدی در مدارس استان بویژه هنرستان‌های برق، فنی و حرفه‌ای نصب شود. موسی افضلی افزود: آموزش و پرورش نیز پس از نصب پانل‌های خورشیدی ملزم به نگهداری و استفاده مطلوب از این تاسیسات است.

وی اظهار کرد: بر همین اساس با این اقدام شرکت‌های توزیع نیروی برق شمال و جنوب استان، برق مصرفی مدارس از انرژی خورشیدی تامین خواهد شد. افضلی تصریح کرد: با توجه به موقعیت بسیار مناسب استان کرمان در بهره‌مندی از تابش نور خورشید، با تقریب تمامی روزهای سال امکان استفاده از انرژی‌های تجدید پذیر در استان وجود دارد.

رییس اداره بودجه آموزش و پرورش استان کرمان اظهار امیدواری کرد که مدارس از این فرصت به دست آمده برای برنامه‌های آموزشی خود نیز به نحو مطلوب استفاده و با توجه به موقعیت خدادادی استان در آینده نه چندان دور تمامی مدارس استان بتوانند از طریق نصب پانل‌های خورشیدی برق مصرفی خود را تامین کرده و از این طریق صرفه جویی لازم در هزینه‌های مدارس انجام شود. وی افزود: با توجه به اینکه نصب پانل‌های خورشیدی در منازل مسکونی نیز امکان پذیر و مقرون به صرفه است، امیدواریم فرهنگ سازی لازم برای استقبال خانواده‌ها از توسعه این طرح به عمل آید.

افضلی گفت: بر اساس اعلام کارشناسان شرکت توزیع برق در آینده این امکان وجود دارد که مدارس و حتی منازل مسکونی بتوانند برق تولید شده مازاد بر مصرف خود را به شبکه بفروشند، لذا نصب این پانل‌ها مقرون به صرفه است. 540 هزار دانش آموز در استان کرمان در هفت هزار واحد آموزشی مقاطع مختلف تحصیلی مشغول تحصیل هستند. 

Compare Products
Compare