پایان مطالعات بهینه‌سازی مصرف انرژی بخش کشاورزی مرکزی
1392/10/01
سرپرست دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع برق استان مرکزی گفت: طرح بررسی و مطالعه بهینه‌سازی مصرف انرژی در بخش کشاورزی در این استان به پایان رسید.
پایان مطالعات بهینه‌سازی مصرف انرژی بخش کشاورزی مرکزی

مهرنوش رفیعی، هدف از اجرای این طرح مطالعاتی را بهینه‌سازی در مصرف انرژی الکتریکی در بخش کشاورزی، کاهش پیک بار و نیز اصلاح منحنی مصرف شبکه عنوان کرد.

وی اظهارکرد: بر اساس این مطالعه، خازن گذاری بر روی چاه‌های آب کشاورزی، انتخاب الکترو موتور مناسب، استفاده از شیوه آبیاری نوین، انتخاب سیستم پمپاژ مناسب در بهینه‌سازی مصرف برق در بخش کشاورزی این استان بسیار موثر شناخته شد. رفیعی ادامه داد: بیشتر بار مصرفی کشاورزی در منطقه خمین، خنداب، مامونیه و اراک است که استفاده از روش‌های بیان شده می‌تواند مصرف انرژی برق را در این مناطق کاهش به سزایی دهد. وی بیان کرد: برای مطالعه و بررسی بهینه‌سازی مصرف برق در بخش کشاورزی 200 میلیون ریال اعتبار هزینه شد. چهار هزار و700حلقه چاه کشاورزی برقی در استان مرکزی فعال است.

Compare Products
Compare