کپی‌برداری صنعتی‌سازی در ساخت و ساز
1392/11/09
عضو هیئت مدیره انجمن راه و ساختمان ایران گفت: بزرگترین نگرانی در صنعت ساختمان رواج کپی‌برداری صنعتی‌سازی در کشور است.
کپی‌برداری صنعتی‌سازی در ساخت و ساز

 منوچهر شیبانی‌ اصل عضو هیئت مدیره انجمن راه و ساختمان ایران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران صنعتی‌سازی در ایران به صورت کامل اجرا نمی‌شود، گفت: بزرگترین نگرانی در صنعت ساخت و ساز صنعتی‌سازی است. وی در ادامه تصریح کرد: صنعتی‌سازی در ساختمان بزرگترین نیاز است که در حال حاضر به صورت کامل پیاده نمی‌شود.
شیبانی در ادامه اظهار داشت: کپی‌برداری در صنعت ساختمان رواج یافته و همین امر باعث می‌شود کسانی که قصد دارند به صورت کامل صنعتی‌سازی را اجرا کنند از بین ببرند. عضو هیئت مدیره انجمن مهندسان ساختمان در ادامه افزود: صنعتی‌سازی نیاز جامعه است و ضرورت دارد به صورت کامل در چارچوب اجرا شود. شیبانی با اشاره به اینکه اجرای مبحث 19 با توجه به شرایط انرژی در کشور ضروری است گفت: متأسفانه این مبحث نیز با توجه به ضروری بودن اجرا نمی‌شود. وی خاطرنشان کرد: جایگاه اجرایی شدن مبحث 19 با توجه به شرایط خاص در کشور ضروری است.
هزینه‌های ساخت و ساز با صنعتی سازی کاهش می‌یابد
صنعتی سازی هزینه‌های ساخت را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد و ورود مصالح نوین نه تنها کیفیت ساخت وساز را بالا برده، بلکه در میزان کاهش پرت شدن مصالح نیز اثر گذار است. محمد محتشم کارشناس مسکن در گفتگو با باشگاه خبرنگاران با اشاره به اینکه در شرایط حاضر صنعت ساختمان دیگر جایی برای اتلاف وقت و هدر رفتن انرژی نیست، گفت: با توجه به اینکه کشورمان از نظر زمین شناسی روی گسل قرار دارد و در معرض زلزله است ارتقای کیفیت ساخت وساز ضروری است.
وی در ادامه تصریح کرد: سرعت به اتمام رساندن پروژه‌های ساختمانی و افزایش تولید مسکن در کشور نیاز به صنعتی سازی ساختمان‌ها را بیش از گذشته ضروری ساخته است. این کارشناس مسکن با اشاره به اینکه ساخت سازه‌ها در محیط کارخانه با نظارت بیشتری از سوی مهندسان صورت می‌گیرد، افزود: کیفیت سازه وحتی کمیت آن نیز به ارتقای صنعتی سازی کمک قابل توجهی می‌کند.
محتشم با بیان اینکه در بسیاری از کشورهای پیشرفته دنیا، تکنولوژی جدید در صنعت ساختمان استفاده می‌شود، گفت: صنعتی سازی که از چند سال گذشته در کشور احساس شده در شرایط کنونی بیشتر مورد تاکید قرار دارد. وی در ادامه یاد آور شد: صنعتی سازی هزینه‌های ساخت را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد و ورود مصالح نوین نه تنها کیفیت ساخت وساز را بالا برده، بلکه در میزان کاهش پرت شدن مصالح نیز اثر گذار است. این کارشناس مسکن در ادامه توضیح داد: افزایش سرعت احداث ساختمان‌ها، کاهش هزینه‌های ساخت، تولید انبوه مسکن و از همه مهمتر مقاومت و استحکام سازه در برابر حوادث غیر مترقبه و طبیعی از مزایای صنعتی سازی به شمار می‌رود. وی در ادامه خاطر نشان کرد: امکان کنترل کیفیت بر فرآیند تولید مسکن و نیز ارتقای جایگاه نیروی کار برای افراد تحصیل کرده شرایطی است که صنعتی سازی و توجه بیشتر به این عرصه را می‌تواند نقشی موثر در درارتقای صنعت ساختمان ایفا کند.

افزایش کیفیت مصالح ساختمانی با صدور گواهینامه‌ فنی
افزایش کیفیت مصالح ساختمانی با صدور گواهینامه‌ فنی

پنجره ایرانیان: رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در کنفرانس ملی محافظت ساختمان‌ها و سیستم‌های حمل ونقل در برابر آتش با بیان این‌که همه اقلام ساختمانی در دامنه شمول گواهی‌نامه فنی ساختمان می‌گنجند گفت: نگرانی در مورد کیفیت ساخت و ساز بیشتر شده و این باعث شده تا به مقوله گواهینامه فنی بیشتر پرداخته شود.

مطالب بیشتر
قدرت خرید مسکن افزایش می‌یابد؟
قدرت خرید مسکن افزایش می‌یابد؟

پنجره‌ایرانیان؛ اولویت پرداخت وام ازدواج به کسانی که در صندوق پس‌انداز مسکن یکم ثبت‌نام کرده‌اند در حالی از سوی مجلس مطرح‌شده که محاسبات نشان می‌دهد تجمیع این دو نوع تسهیلات تنها ۳۱ درصد ارزش یک آپارتمان ۵۵ متری با توجه به میانگین قیمت پایتخت را پوشش می‌دهد.

مطالب بیشتر
سرمایه گذاری در بخش مسکن چهار برابر شده است
سرمایه گذاری در بخش مسکن چهار برابر شده است

پنجره ایرانیان: معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و امور اجتماعی گفت: در حالی که رشد سرمایه‏ گذاری در کشور در 20 سال گذشته 1.6 درصد افزایش یافته، میزان سرمایه‏ گذاری در بخش مسکن چهار برابر شده است.

مطالب بیشتر
گزارش مدیران ارشد صنعت ساختمان؛ اندکی دلگرم‌کننده
گزارش مدیران ارشد صنعت ساختمان؛ اندکی دلگرم‌کننده

پنجره‌ایرانیان؛ نتایج تازه‌‌‌ترین نظرسنجی ماهانه از مدیران شرکت‌های ساختمانی فعال در بازار مسکن حاوی نشانه‌‌‌هایی از خروج این گروه از فاز بدبینی است.

مطالب بیشتر
فراخوانی برای حمایت از طرح‌های نوآورانه و فناورانه حوزه انرژی در ساختمان
فراخوانی برای حمایت از طرح‌های نوآورانه و فناورانه حوزه انرژی در ساختمان

پنجره‌ایرانیان؛ فراخوان ارسال طرح‌های نوآورانه و فناورانه حوزه انرژی در ساختمان منتشر شد.

مطالب بیشتر
ساخت و تحویل ۴۰۰ هزار واحد مسکن ملی به عمر دولت دوازدهم قد می‌دهد؟
ساخت و تحویل ۴۰۰ هزار واحد مسکن ملی به عمر دولت دوازدهم قد می‌دهد؟

پنجره‌ایرانیان؛ پس از کلی وعده‌ووعید توسط وزارت راه و شهرسازی درباره افتتاح اولین واحد‌های مسکن ملی، سرانجام تعدادی از این مسکن‌ها در آبان‌ماه سال جاری افتتاح شد. به نظر می‌رسد سرعت کُند دولت در تحویل این واحد‌ها موجب شده است که اطلاعیه‌های غیرقانونی فروش مسکن‌های ملی در فضای مجازی رو به رشد باشد.

مطالب بیشتر
راه‌‏اندازی خانه گفتمان شهری راهی برای مرمت بافت‏‌های تاریخی
راه‌‏اندازی خانه گفتمان شهری راهی برای مرمت بافت‏‌های تاریخی

پنجره ایرانیان: معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه مرمت و بهسازی بافت‏‌های تاریخی در مردم باید نهادینه شود، گفت: تنها راه‌حل احیای این بافت‌‏ها جریان سازی روند مرمت و بهسازی آن‌ها و راه‌‏اندازی گفتمان‏‌های شهری است.

مطالب بیشتر
مثلث مهندسی، شناسنامه فنی و مقررات ملی را جدی بگیریم
مثلث مهندسی، شناسنامه فنی و مقررات ملی را جدی بگیریم

نایب رییس اول سازمان نظام مهندسی کشور، مثلث قانون نظام مهندسی، شناسنامه فنی ملکی و مقررات ملی ساختمان را دارای ارتباط تنگاتنگی دانست و گفت: اگر شناسنامه فنی ملکی ساختمان به صورت دقیق اجرا شود، حداقل این است که در حوزه نظام مهندسی میزان تخلفات کاهش می یابد.

مطالب بیشتر
در پس لبخند آخوندی و رجبی چه گذشت؟
در پس لبخند آخوندی و رجبی چه گذشت؟

پنجره ایرانیان؛ در جلسه‌ای که به منظور بررسی موارد اختلافی بین وزارت راه و شهرسازی و سازمان نظام مهندسی ساختمان برگزار شد، به نظر می‌رسد با وجود لبخندها، چالش‌های فی‌مابین همچنان به قوت خود باقی مانده است.

مطالب بیشتر
چرخش دست به دست وام 80 میلیونی مسکن
چرخش دست به دست وام 80 میلیونی مسکن

پنجره ایرانیان:در تابستان امسال بود که وزارت راه و شهرسازی طرحی مبنی بر راه اندازی صندوق پس انداز مسکن برای پرداخت وام به متقاضیان طبقه متوسط و بالا به بانک مرکزی ارائه کرد و منتظر بررسی و اعلام نظر بانک مرکزی در این رابطه و طرح آن در شورای پول و اعتبار ماند.

مطالب بیشتر
اعطای جایزه ملی انرژی تجدیدپذیر به برترین‌ فعالان
اعطای جایزه ملی انرژی تجدیدپذیر به برترین‌ فعالان

پنجره‌ایرانیان؛ با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری پنجمین کنفرانس و نمایشگاه بین‌المللی و دومین جایزه ملی انرژی‌های تجدیدپذیر به‌صورت آنلاین برگزار خواهد شد.

مطالب بیشتر
وعده کاهش قیمت مسکن مخرب است
وعده کاهش قیمت مسکن مخرب است

پنجره‌ایرانیان؛ یک کارشناس اقتصاد مسکن با بیان اینکه برای ساخت سالیانه یک‌میلیون واحد مسکونی باید به‌اندازه کل نقدینگی کشور فقط در یک سال هزینه کنیم گفت: دست‌کم ۱۰ سال زمان می‌برد تا نتیجه اجرای طرح جهش مسکن در بازار خود را نشان دهد اما وعده کاهش عن‌قریب قیمت مسکن به‌اندازه ارائه تحلیل‌های افزایشی در بازار مخرب است؛ زیرا باعث فرار سرمایه می‌شود.

مطالب بیشتر