تلاش برای جلوگیری از سرقت کابل‌های برق در ری
1392/11/09
معاون مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق نواحی استان تهران و سرپرست برق ری خبر از اجرای طرح جهادی اصلاح شبکه توزیع و روشنایی معابر در شهرستان ری با همکاری 17 شرکت توزیع برق داد و ایمن سازی شبکه از سرقت را از مهمترین اهداف آن دانست.
تلاش برای جلوگیری از سرقت کابل‌های برق در ری

داود رحیمی، یکی از گام‌های اجرای طرح جهادی اصلاح شبکه توزیع و روشنایی معابر شهرستان ری را اجرای کابل خودنگهدار به طول یک و نیم کیلومتر با هدف تامین روشنایی خیابان شهید غیوری این شهرستان عنوان کرد. وی گام بعدی اجرای طرح را سرویس و احیای شبکه روشنایی معیوب و مسروقه و نصب اسپیسر جهت جلوگیری از سرقت کابل اعلام کرد و افزود: اصلاح و بهینه‌سازی شبکه از دیگر گام‌های اجرای این طرح جهادی است که با اعتبار شش میلیارد ریال اجرامی‌شود.
رحیمی نصب اسپیسر را امری جهت حفظ کابل‌های فشارضعیف از سرقت دانست و در مورد نحوه کار آن گفت: یک عدد لوله پولیکا 5/1 متری به فاصله دومتری پایه کابل نصب می‌شود و پنج سیم کابلی را باهم به حالت واحد در آورده و اگر کسی برای سرقت اقدام کرد این لوله مانع کار وی خواهد شد.
وی اظهار کرد: سال گذشته میزان کابل دزدی در این شهرستان 650 مورد بوده است. رحیمی میزان سرقت کابل‌ها طی سال جاری را 265 مورد اعلام کردو هزینه خسارت وارده به شبکه را دومیلیارد ریال برآورد کرد. وی هزینه خسارت سال جاری را هشتاد میلیارد ریال عنوان کرد و نصب اسپیسر را موجب کاهش 90درصدی سرقت اعلام کرد.
معاون مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق نواحی استان تهران و سرپرست برق ری میزان فوتی‌های ناشی از سرقت کابل سال گذشته را یک نفر و سال جاری را 3 نفر اعلام کرد.

Compare Products
Compare