شیب کم قیمت سوخت با انصراف از یارانه نقدی
1393/01/27
هرچه تعداد انصراف دهندگان از دریافت یارانه بیشتر باشد، خدمات رسانی دولت به مردم بیشتر و شیب آزادسازی قیمت حامل های انرژی نیز کمتر می شود.
شیب کم قیمت سوخت با انصراف از یارانه نقدی

سخنگوی دولت ضمن تقدیر از انصراف دهندگان از دریافت یارانه گفت: هرچه تعداد انصراف دهندگان از دریافت یارانه بیشتر باشد، خدمات رسانی دولت به مردم بیشتر و شیب آزادسازی قیمت حامل های انرژی نیز کمتر می شود.

محمدباقر نوبخت افزود: دولت از هموطنانی که از دریافت یارانه انصراف می دهند با ارایه تسهیلات دیگر قدردانی می کند تا آنها بدانند احسان با احسان پاسخ داده می شود.

معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهوری گفت: طبق مصوبه هدفمندسازی یارانه ها در سال 1389 باید 50 درصد از درآمد هدفمندی یارانه ها در بخش تولید و عمران هزینه شود اما متاسفانه تا پایان سال گذشته، علاوه برپرداخت کل درآمدهای حاصل از هدفمندی یارانه ها، دولت ناچار شد از خزانه نیز برای پرداخت مستقیم یارانه ها برداشت کند.

سخنگوی دولت افزود: این پرداخت ها منجر شد تا بانک مرکزی با افزایش حجم پول در بازار موجب گرانی و تورم 43 درصدی شود که با اقدام دولت تدبیر و امید، حجم نقدینگی در بازار کنترل شد که در نتیجه آن تورم به 32 درصد کاهش یافت.

نوبخت خاطرنشان کرد: این موضوع بسیار اهمیت دارد که دولت در زیرساخت های حمل و نقل، بهداشت و درمان و آموزش، سرمایه گذاری بیشتری کند زیرا این خدمت رسانی منافع عام دارد و سبب کم شدن تورم و کاهش هزینه ها می شود.وی با تاکید بر اینکه درآمد مردم ایران همچون مردم منطقه و جهان نیست و دولت نیز این مهم را درک می کند، گفت: تعدیل نشدن قیمت حامل های انرژی سبب قاچاق سوخت و مصرف بی رویه آن در کشور می شود ضمن آنکه آلودگی محیط زیست و سایر مشکلات عدیده در کشور را نیز به همراه دارد.

سخنگوی دولت با تاکید براینکه میلیون ها تن از هموطنان تاکنون از دریافت یارانه انصراف داده اند، افزود: هر قدر انصراف مردم از دریافت یارانه بیشتر باشد دولت نیز با شیب ملایمتری اقدام به افزایش قیمت حامل های انرژی خواهد کرد و این مهم سبب کاهش بیشتر تورم می شود.

معاون رییس جمهوری ادامه داد: مردم با انصراف از دریافت یارانه نقدی، به یاری دولت در توجه بیشتر به بخش های تولید و عمرانی می شتابند و این امر موجب اشتغالزایی می شود.وی با بیان اینکه در سراسر جهان مردم کمتر از خودروی شخصی استفاده می کنند، افزود: دولت این سیاست را دارد که با ایجاد امکانات لازم، شرایطی فراهم کند تا مردم بیشتر از حمل و نقل عمومی استفاده کنند.

سخنگوی دولت با تقدیر و تشکر از رسانه ها و مراجع تقلید در فرهنگی سازی انصراف از دریافت یارانه گفت: مردم فهیم ایران می دانند که با این حرکت ملی در اصل به کشور و دولت یاری رسانی کرده اند.وی خاطرنشان کرد: مردم همیشه در صحنه ایران، بار دیگر نشان داده اند که هر زمانی دولت نیازمند است، به یاری او می شتابند.

ساختمان‌هاری انرژی‌خوار،قانون روی کاغذ
ساختمان‌هاری انرژی‌خوار،قانون روی کاغذ

پنجره ایرانیان:عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان تهران با اشاره به دغدغه وزیر راه درباره حقوق شهروندی، گفت: بهنیه‌سازی مصرف انرژی در ساختمان‌ها جزو یکی از حقوق شهروندان است که باید با بکارگیری فناوری‌های نوین زمینه تحقق آنرا فراهم کرد.

مطالب بیشتر
تبدیل آب و برق تا پایان سال 97 به کالای اقتصادی
تبدیل آب و برق تا پایان سال 97 به کالای اقتصادی

معاون وزیر نیرو در امور برنامه‌ریزی و اقتصادی از تکمیل ساختار اقتصادی صنعت آب و برق تا پایان سال 97 خبر داد و گفت: با تکمیل این ساختار، آب و برق به کالایی اقتصادی برای مشارکت 100 درصدی بخش خصوصی تبدیل می‌شود.

مطالب بیشتر
خطر در کمین سلامت مردم با نصب پکیج‌های گرمایشی
خطر در کمین سلامت مردم با نصب پکیج‌های گرمایشی

یک عضو هیات مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان تهران گفت: نصب پکیج‌های گرمایشی در واحد‌های مسکونی سلامت خانواده‌ها را به مخاطره می‌افکند.

مطالب بیشتر
تدوین سند فناوری انرژی‌های تجدیدپذیر
تدوین سند فناوری انرژی‌های تجدیدپذیر

پنجره ایرانیان:مدیر دفتر تحقیقات سازمان انرژی‌های نو ایران (سانا) از ساخت آب شیرین ‌کن‌های خورشیدی و تدوین سند توسعه فناوری انرژی‌های تجدیدپذیر در کشور خبر داد.

مطالب بیشتر
تحویل اتان فازهای ١٧ و ١٨ پارس جنوبی در اواخر آبانماه
تحویل اتان فازهای ١٧ و ١٨ پارس جنوبی در اواخر آبانماه

پنجره ایرانیان: به گفته مدیر کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران، براساس برنامه ‏ریزی‏ های صورت گرفته قرار است اتان تولیدی در پالایشگاه فازهای ١٧ و ١٨ پارس جنوبی در اواخر آبانماه امسال به مجتمع ‏های پتروشیمی تحویل داده شود.

مطالب بیشتر
بهره‌وری انرژی در ایران دو برابر عقب‌تر از جهان
بهره‌وری انرژی در ایران دو برابر عقب‌تر از جهان

پنجره ایرانیان :مدیرعامل سازمان بهره‌وری انرژی (سابا) گفت: در حوزه بهره‌وری انرژی ایران نسبت به متوسط جهانی دو برابر عقب‌ماندگی دارد که باید این موضوع به صورت جدی مورد بررسی قرار بگیرد.

مطالب بیشتر
وزارت نیرو از طرح‎های کاهش مصرف‎انرژی حمایت می‎کند
وزارت نیرو از طرح‎های کاهش مصرف‎انرژی حمایت می‎کند

پنجره ایرانیان: معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی گفت، این وزارتخانه از هرگونه طرح سرمایه‎گذاران خارجی که موجب کاهش انرژی و اتلاف برق در کشور شود، حمایت می‎کند.

مطالب بیشتر
وزارت نفت از  بهینه‌سازی مصرف انرژی حمایت می‌کند
وزارت نفت از بهینه‌سازی مصرف انرژی حمایت می‌کند

پنجره ایرانیان: جلسه «بررسی راه‌های حمایت موثرتر از تولید» با حضور معاون اول رئیس‌جمهور برگزار و سه تصمیم مهم در این خصوص اتخاذ شد.

مطالب بیشتر
شدت مصرف انرژی ایرانی‌ها ۴ برابر اروپایی‌هاست
شدت مصرف انرژی ایرانی‌ها ۴ برابر اروپایی‌هاست

پنجره ایرانیان: یک استاد دانشگاه گفت: شدت مصرف انرژی در کشور در مقایسه با کشورهای صنعتی و پیشرفته بسیار زیاد و گاهی تا ۴ برابر هم است که باید اصلاح شود.

مطالب بیشتر
اصلاح قیمت انرژی در 5 گام
اصلاح قیمت انرژی در 5 گام

یک اقتصاددان با بیان اینکه یارانه سنگین انرژی، بودجه "سلامت" و "آموزش‌وپرورش" را نحیف کرده است، تغییر در نحوه تعیین قیمت حاملهای انرژی را اجتناب ناپذیر توصیف کرد.

مطالب بیشتر
کاهش مصرف انرژی با استفاده از آب نرم در لباسشویی
کاهش مصرف انرژی با استفاده از آب نرم در لباسشویی

تحقیقات آزمایشگاه ملی صرفه جویی سازمان بهره‌وری انرژی ایران (سابا) در زمینه بررسی تاثیر سختی آب بر پاک کنندگی و میزان مصرف انرژی ماشین‌های لباسشویی نشان می‌دهد که در صورت استفاده از آب نرم، امکان صرفه‌جویی انرژی و پودر شوینده در هنگام شست و شو با ماشین لباسشویی وجود دارد.

مطالب بیشتر
تولید محصولات پتروشیمی تا پایان امسال به ٤٧ میلیون تن می ‏رسد
تولید محصولات پتروشیمی تا پایان امسال به ٤٧ میلیون تن می ‏رسد

پنجره ایرانیان: مدیر کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: با تحویل مستمر اتان فازهای ١٥ و ١٦ پارس جنوبی و با توجه به تامین خوراک لازم پیش بینی می ‏شود تولید محصولات پتروشیمی تا پایان امسال به ٤٧ میلیون تن برسد.

مطالب بیشتر