استفاده از بتن‌های مقاوم در ساخت وساز را جدی بگیرید
1393/02/01
پنجره ایرانیان: معاون وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد برای ارتقای کیفی ساخت و سازها و افزایش عمر مفید سازه‌ها تولید بتن‌های مقاوم 50 مگاپاسکال در کشور ضروری است. محمد شکرچی‌زاده گفت: امروز استفاده از بتن‌های با مقاومت بیش از 50 مگاپاسکال در اکثر سازه‌های بلندمرتبه و پراهمیت در کشورهای توسعه یافته متداول‌شده است.
استفاده از بتن‌های مقاوم در ساخت وساز را جدی بگیرید

رییس مرکز تحقیقات راه، مسکن وشهرسازی با اشاره به این که وضعیت کیفی تولید بتن و مصرف آن در کشور مطلوب نیست، گفت: برای تحقق توسعه پایدار در صنعت ساخت و ساز باید تا سال 1404 استفاده از بتن‌های مقاوم در ساختمان‌های کشور مورد توجه جدی قرار گیرد. شکرچی زاده تصریح کرد: در صورت افزایش رده مقاومت فشاری در ساخت وسازها و اطمینان از کیفیت بتن‌های اجرا شده، شاهد ارتقای کیفی و افزایش عمر مفید ساختمان‌ها درکشور خواهیم بود.

رییس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی از تهیه سند جامع چشم‌انداز بتن در سال 1404 خبر داد و گفت: براساس مفاد این سند بتدریج بتن و طراحی و اجرای سازه‌های بتنی با مقاومت بیش از 50 مگاپاسکال در سطح کشور اجرایی و متداول خواهد شد. وی یادآور شد: هم اکنون بسیاری از مصالح ساختمانی کشور از استانداردها و کیفیت‌های خوبی برخوردار است، اما صنعت بتن کشور با 20 تا 25 مگاپاسکال همچنان در مراحل اولیه خود قرار دارد و باید برای افزایش رقابت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی در این زمینه گام‌های اساسی برداشته شود.

شکرچی‌زاده با بیان آنکه بتن برج میلاد با مقاومت 25 مگاپاسکال تهیه شده است، گفت: بتن این برج از استانداردهای لازم برخوردار است، اما باید تلاش کنیم تا بسترهای لازم برای استفاده از بتن‌های 50 مگاپاسکال برای انجام ساخت و سازها در کشور فراهم شود. وی با اشاره به چهلمین سالگرد تاسیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، افزود: همزمان با چهلمین سالگرد تاسیس این مرکز روز ششم اسفندماه سال گذشته در نشستی با دست‌اندرکاران ساخت و ساز کشور، برنامه‌های تحقیقی و پژوهشی این مرکز طی 40 سال گذشته و برنامه‌های آتی آن ارایه خواهد شد.

وی تاکید کرد: مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی اکنون پس از 40 سال باید از ظرفیت‌های برند خود که همواره در حوزه ساخت و ساز کشور با صدور انواع گواهی‌های نامه‌های ساختمانی اطمینان بخش همه بوده، استفاده کند.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: در حوزه معماری و شهرسازی این مرکز وظایف مهمی‌‌دارد، زیرا برای تحقق توسعه پایدار شهری، ارایه الگوهای شهرهای مترقی و جوان ضروری است. شکرچی‌زاده با بیان آنکه برای اجرای پروژه‌های مهم در حوزه شهرسازی باید بخش‌های دولتی، خصوصی مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی با یکدیگر همکاری نزدیکی داشته باشند، افزود: به همین منظور پروژه‌ای از سال 2003 با آلمانی‌ها آغاز شده و اخیرا در نشستی با حضور اساتید دانشکده فنی برلین در تهران، امیدوارم بتوانیم با استفاده از تجربیات آلمان در زمینه بهینه‌سازی مصرف انرژی در واحدهای مسکونی، بتدریج شاهد ایجاد شهرهای پاک در کشور باشیم. وی در خصوص اقدامات مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در زمینه افزایش ایمنی راه‌های کشور، گفت: متاسفانه به علت حوادث جاده‌ای به طور متوسط سالانه 20 هزار نفر در راه‌های کشور کشته می‌شوند و 25 درصد تخت بیمارستان‌های ما به مصدومان سوانح رانندگی اختصاص دارد.

رییس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی اظهار داشت: برای کاهش آمار تلفات و سوانح جاده‌ای در کشور هم اکنون چند پروژه تحقیقاتی با حضور متخصصان این حوزه در این مرکز در دست اقدام قرار گرفته و امیدواریم با برنامه‌ریزی مجدد و استفاده از مشاوران خارجی و همکاری بانک جهانی در حوزه ایمنی راه‌ها بتوانیم به پیشرفت‌های قابل توجهی دست پیدا کنیم.

نشریه پنجره ایرانیان، سال هفتم، شماره 78-79، اردیبهشت ماه 1393

علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی
علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی

پنجره‌ایرانیان؛ عمر مفید ساختمان در ایران همانند قیمتش خوش‌اقبال نیست که هرروز بالا و بالاتر رود چراکه ساختمان‌ها در ایران خیلی زود فرسوده شده، نامشان با کلنگی بودن گره‌خورده و درنتیجه خزان زودرس ساختمان‌ها شروع می‌شود.

مطالب بیشتر
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟

پنجره‌ایرانیان؛ یک کارشناس بازار مسکن گفت: رکود این بازار در ماه‌های اخیر از سه عامل ثبات قیمت نهاده‌های ساختمانی، ورود به فصل سرما و افت ساخت‌وساز نشأت می‌گیرد، اما بازار ملک این ظرفیت را دارد که پول‌های خارج‌شده‌ اخیر از بورس و سپرده‌های بانکی را جذب کند.

مطالب بیشتر
بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری
بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری

پنجره‌ایرانیان؛ مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارشی به بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری پرداخت.

مطالب بیشتر
هزینه وام مسکن دوباره افزایش یافت
هزینه وام مسکن دوباره افزایش یافت

پنجره‌ایرانیان؛ درحالی‌که ترمز افزایش هزینه وام مسکن در سال جدید کشیده شده و هفته قبل هر برگ از تسهیلات مسکن حدودا ۷۸ هزار تومان قیمت داشت، قیمت این اوراق اکنون به بیش از ۹۰ هزار تومان نیز رسیده است.

مطالب بیشتر
روزانه پنچ نفر درکارگاه های ساختمانی جان می بازند
روزانه پنچ نفر درکارگاه های ساختمانی جان می بازند

پنجره ایرانیان: رییس سازمان نظام مهندسی و ساختمان کشور گفت:روزانه پنج نفر در کارگاه های ساختمانی کشور جان خود را از دست می دهند، یعنی در کنار مصرف مصالح ساختمانی، در ساخت و سازها جان انسان هم مصرف می شود.

مطالب بیشتر
جدیدترین پیش‌بینی بانک جهانی از وضعیت اقتصاد ایران
جدیدترین پیش‌بینی بانک جهانی از وضعیت اقتصاد ایران

پنجره‌ایرانیان؛ بانک جهانی در جدیدترین گزارش خود از احتمال افزایش رشد منفی اقتصاد ایران در سال‌های پیش‌رو خبر داده است.

مطالب بیشتر
نصف معاملات مسکن در پنج منطقه پایتخت
نصف معاملات مسکن در پنج منطقه پایتخت

پنجره‌ایرانیان؛ حدود ۴۸ درصد خریدوفروش‌های بازار مسکن تهران در پنج منطقه انجام می‌شود که در شهریورماه با رشد تا ۶۰ درصدی معاملات نسبت به مرداد مواجه بودند؛ از دلایل تحرک بازار در این ماه می‌توان به آخرین‌مهلت جابه‌جایی، انتظارات تورمی و افزایش خریدهای سرمایه‌ای اشاره کرد.

مطالب بیشتر
سامانه سادا چه تاثیری بر بازار مسکن می‌گذارد؟
سامانه سادا چه تاثیری بر بازار مسکن می‌گذارد؟

پنجره‌ایرانیان؛ یک عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مجلس در طرح ساماندهی بازار اجاره‌بهای املاک مسکونی مصوبات خوبی برای تکمیل سامانه‌های حوزه مسکن به‌ویژه سامانه املاک و اسکان و سامانه سادا پیش‌بینی کرده است و قطعا تکمیل این سامانه‌ها دست دولت را برای برنامه‌ریزی دقیق در حوزه مسکن بازخواهد کرد.

مطالب بیشتر
کاهش اتلاف انرژی با اصلاح تجهیزات مصرف گاز
کاهش اتلاف انرژی با اصلاح تجهیزات مصرف گاز

پنجره ایرانیان: مدیر برنامه‌ریزی شرکت ملی گاز ایران از اجرای طرحهایی برای کاهش مصرف گاز در سال جاری خبر داد و گفت: اصلاح تجهیزات مصرف کننده گاز مهمترین راهکار برای کاهش مصرف گاز است.

مطالب بیشتر
دولت واحدهای مسکن بدون متقاضی را به کمیته امداد واگذار کند
دولت واحدهای مسکن بدون متقاضی را به کمیته امداد واگذار کند

پنجره ایرانیان؛ رئیس کمیته امداد با اعضای فراکسیون مستقلان ولایی مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت‌وگو کرد.

مطالب بیشتر
قیمت مسکن در بازار غیررسمی کمتر از نرخ تورم
قیمت مسکن در بازار غیررسمی کمتر از نرخ تورم

پنجره‌ایرانیان؛ بازار مسکن ازجمله بازارهایی است که شرایط کلان اقتصادی نقش محسوس و غیرقابل‌انکاری در رکود و رونق آن دارد، دراین‌بین به اعتقاد کارشناسان با توجه به عوامل سیاسی و افزایش قیمت نرخ ارز باید در انتظار افزایش قیمت مسکن باشیم.

مطالب بیشتر
80 درصد آسانسورهای مسکن‌مهر استانداردنیستند‌
80 درصد آسانسورهای مسکن‌مهر استانداردنیستند‌

استاندار تهران ضمن ابراز نگرانی از غیراستاندارد بودن ۸۰ درصد آسانسور‌های مسکن‌مهر دستور تعطیلی شهربازی‌هایی که وسایل غیراستاندارد دارند را صادر کرد.

مطالب بیشتر