استفاده از فیلتر آب خانگی ضرورتی ندارد
1393/03/10
پنجره ایرانیان: مدیر دفتر مطالعات شرکت آبفا شیراز اظهار داشت : استفاده از دستگاه‌های فیلتر آب خانگی لازم به نظر نمی‌رسد، لیکن در صورتی‌که تحت تاثیر برخی تبلیغات قرار گرفته و به استفاده از این دستگاه‌ها نیاز احساس شود می‌بایست آب به مدت زیاد در مخزن دستگاه ذخیره نشود.
استفاده از فیلتر آب خانگی ضرورتی ندارد

به گزارش ایرنا، سید غلامرضا فاطمی‌فرد با بیان اینکه آب خروجی این دستگاه بصورت دوره‌ای در آزمایشگاه‌های معتبر باید تست گردد گفت‌: حتماً آب خروجی دستگاه در هنگام استفاده با آب شهری دارای کلر مخلوط گردد. مدیر دفتر مطالعات و کاهش آب بدون درآمد آبفا شیراز بیان داشت : فروشندگان این دستگاه‌ها با انواع ترفندهای تبلیغاتی ، مشتریان را به خرید این اجناس ترغیب می‌کنند.

فاطمی‌فرد افزود‌: کیفیت بالای دستگاه‌ها‌، کاهش سختی آب‌، تامین مواد لازم بدن از طریق مرحله اضافه نمودن املاح‌، حذف گل و لای آب‌، حذف جلبک ، حذف مواد سمی موجود در آب از جمله موارد تبلیغاتی این شرکت‌ها است . وی اضافه کرد‌: در بعضی اوقات نیز آنها مستقیماً اشاره به آلوده بودن آب شرب شبکه‌های آب‌رسانی می‌کنند و از ترفندهای تبلیغاتی مشتریان را به خرید ترغیب می‌نمایند. وی اظهار داشت: در شرکت‌های آب و فاضلاب موارد گل و لای، مواد سمی ، میزان کلر باقی مانده، جلبک و سختی آب توسط واحد کنترل و کیفیت شرکت‌ها و همچنین واحدهای بهداشت که معمولا زیر نظر دانشگاه‌های علوم پزشکی می‌باشند با جدیت تمام پایش می‌گردند.

مدیر دفتر مطالعات و کاهش آب بدون درآمد شرکت آب و فاضلاب شیراز گفت‌: یک آزمایش شش مرحله‌ای فیلتر الیافی پنج میکرون ( حذف ذرات شن ، جلبک ، گل و لای ) ،فیلتر کربن فشرده (حذف کلر ، بو و طعم )، فیلتر کربن فعال (حذف طعم ، بو ، آلودگی‌های شیمیائی ، مواد آلی و ...)، فیلتر اسمز معکوس ( حذف ذرات ریز آب ، سرب ، مس ، نیتریت ، نیترات و کاهش TDS و شیرین کردن آب )، فیلتر کربن نهائی (حذف طعم و بوی آب خروجی از تانک ذخیره ) و مرحله افزودن املاح معدنی ( افزودن املاح معدنی نظیر منیزیم ، سدیم و ...) بر دستگاه‌های فیلتر آب خانگی صورت می‌گیرد.

فاطمی‌فرد با اشاره به نتیجه آزمایشی که بر روی آب ورودی و خروجی این دستگاه‌ها صورت گرفت اظهار داشت: در مورد دستگاه فیلتر مورد آزمایش ابتدا یک نمونه از آب ورودی به فیلتر و یک نمونه آب خروجی برداشت شد بر روی دو نمونه تست کلر انجام گردید، آب بر ورودی دارای کلر و آب خروجی فاقد کلر می‌باشد لذا آب خروجی را نمی‌توان به مدت طولانی در تانکر نگهداری نمود و این آب استعداد آلودگی سریع به انواع میکروب‌ها را داراست .

مدیر دفتر مطالعات و کاهش آب بدون درآمد آبفا شیراز افزود: سپس آب ورودی و خروجی دستگاه جهت کشت میکروبی به آزمایشگاه معتمد ارسال گردید، آب ورودی فاقد میکروب بود ولی آب خروجی دارای آلودگی‌های متعدد و آلودگی میکروبی بود. وی افزود: طبیعتاً آب شرب لوله‌کشی می‌بایست فاقد طعم و رنگ و بو باشد که مرتباً توسط کارشناسان مورد پیگیری است ولی حذف کلر موجود در آب و سپس ذخیره حدود 12 لیتر آب در تانک به مدت چند ساعت یا چند روز باعث آلودگی و رشد باکتری‌ها می‌گردد.

این مقام مسئول ابراز داشت: طبق استانداردها و دستورالعمل‌ها به هیچ عنوان مجاز به اضافه نمودن هیچ ماده‌ای به آب آشامیدنی نمی باشیم ، بخصوص چون کنترل خاصی بر روی این فیلترها در زمان وارد شدن به کشور و توزیع وجود ندارد، بنابراین امکان توزیع مواد نامرغوب به صورت عمدی یا غیر‌عمدی وجود دارد که این مسئله مستقیماً به سلامت کل افراد جامعه بستگی دارد.

علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی
علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی

پنجره‌ایرانیان؛ عمر مفید ساختمان در ایران همانند قیمتش خوش‌اقبال نیست که هرروز بالا و بالاتر رود چراکه ساختمان‌ها در ایران خیلی زود فرسوده شده، نامشان با کلنگی بودن گره‌خورده و درنتیجه خزان زودرس ساختمان‌ها شروع می‌شود.

مطالب بیشتر
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟

پنجره‌ایرانیان؛ یک کارشناس بازار مسکن گفت: رکود این بازار در ماه‌های اخیر از سه عامل ثبات قیمت نهاده‌های ساختمانی، ورود به فصل سرما و افت ساخت‌وساز نشأت می‌گیرد، اما بازار ملک این ظرفیت را دارد که پول‌های خارج‌شده‌ اخیر از بورس و سپرده‌های بانکی را جذب کند.

مطالب بیشتر
بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری
بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری

پنجره‌ایرانیان؛ مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارشی به بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری پرداخت.

مطالب بیشتر
هزینه وام مسکن دوباره افزایش یافت
هزینه وام مسکن دوباره افزایش یافت

پنجره‌ایرانیان؛ درحالی‌که ترمز افزایش هزینه وام مسکن در سال جدید کشیده شده و هفته قبل هر برگ از تسهیلات مسکن حدودا ۷۸ هزار تومان قیمت داشت، قیمت این اوراق اکنون به بیش از ۹۰ هزار تومان نیز رسیده است.

مطالب بیشتر
روزانه پنچ نفر درکارگاه های ساختمانی جان می بازند
روزانه پنچ نفر درکارگاه های ساختمانی جان می بازند

پنجره ایرانیان: رییس سازمان نظام مهندسی و ساختمان کشور گفت:روزانه پنج نفر در کارگاه های ساختمانی کشور جان خود را از دست می دهند، یعنی در کنار مصرف مصالح ساختمانی، در ساخت و سازها جان انسان هم مصرف می شود.

مطالب بیشتر
جدیدترین پیش‌بینی بانک جهانی از وضعیت اقتصاد ایران
جدیدترین پیش‌بینی بانک جهانی از وضعیت اقتصاد ایران

پنجره‌ایرانیان؛ بانک جهانی در جدیدترین گزارش خود از احتمال افزایش رشد منفی اقتصاد ایران در سال‌های پیش‌رو خبر داده است.

مطالب بیشتر
نصف معاملات مسکن در پنج منطقه پایتخت
نصف معاملات مسکن در پنج منطقه پایتخت

پنجره‌ایرانیان؛ حدود ۴۸ درصد خریدوفروش‌های بازار مسکن تهران در پنج منطقه انجام می‌شود که در شهریورماه با رشد تا ۶۰ درصدی معاملات نسبت به مرداد مواجه بودند؛ از دلایل تحرک بازار در این ماه می‌توان به آخرین‌مهلت جابه‌جایی، انتظارات تورمی و افزایش خریدهای سرمایه‌ای اشاره کرد.

مطالب بیشتر
سامانه سادا چه تاثیری بر بازار مسکن می‌گذارد؟
سامانه سادا چه تاثیری بر بازار مسکن می‌گذارد؟

پنجره‌ایرانیان؛ یک عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مجلس در طرح ساماندهی بازار اجاره‌بهای املاک مسکونی مصوبات خوبی برای تکمیل سامانه‌های حوزه مسکن به‌ویژه سامانه املاک و اسکان و سامانه سادا پیش‌بینی کرده است و قطعا تکمیل این سامانه‌ها دست دولت را برای برنامه‌ریزی دقیق در حوزه مسکن بازخواهد کرد.

مطالب بیشتر
کاهش اتلاف انرژی با اصلاح تجهیزات مصرف گاز
کاهش اتلاف انرژی با اصلاح تجهیزات مصرف گاز

پنجره ایرانیان: مدیر برنامه‌ریزی شرکت ملی گاز ایران از اجرای طرحهایی برای کاهش مصرف گاز در سال جاری خبر داد و گفت: اصلاح تجهیزات مصرف کننده گاز مهمترین راهکار برای کاهش مصرف گاز است.

مطالب بیشتر
دولت واحدهای مسکن بدون متقاضی را به کمیته امداد واگذار کند
دولت واحدهای مسکن بدون متقاضی را به کمیته امداد واگذار کند

پنجره ایرانیان؛ رئیس کمیته امداد با اعضای فراکسیون مستقلان ولایی مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت‌وگو کرد.

مطالب بیشتر
قیمت مسکن در بازار غیررسمی کمتر از نرخ تورم
قیمت مسکن در بازار غیررسمی کمتر از نرخ تورم

پنجره‌ایرانیان؛ بازار مسکن ازجمله بازارهایی است که شرایط کلان اقتصادی نقش محسوس و غیرقابل‌انکاری در رکود و رونق آن دارد، دراین‌بین به اعتقاد کارشناسان با توجه به عوامل سیاسی و افزایش قیمت نرخ ارز باید در انتظار افزایش قیمت مسکن باشیم.

مطالب بیشتر
80 درصد آسانسورهای مسکن‌مهر استانداردنیستند‌
80 درصد آسانسورهای مسکن‌مهر استانداردنیستند‌

استاندار تهران ضمن ابراز نگرانی از غیراستاندارد بودن ۸۰ درصد آسانسور‌های مسکن‌مهر دستور تعطیلی شهربازی‌هایی که وسایل غیراستاندارد دارند را صادر کرد.

مطالب بیشتر