پنجره ایرانیان: معاون وزیر و رییس مرکز تحقیقات راه و مسکن وزارت راه و شهرسازی گفت: مقررات ملی ساختمان در کشور بر روی کاغذ مانده و اجرایی نمی شود.
به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی خراسان شمالی ˈمحمد شکرچی زادهˈ در جمع تولیدکنندگان مصالح ساختمانی این استان اظهار کرد: اجرای مقررات ملی ساختمان باید ابتدا از سوی دستگاه های مرتبط با ساخت و ساز آغاز شود.وی اضافه کرد: دستگاه های مسوول نظارت بر اجرای مقررات ملی ساختمان در استان ها باید وظایف نظارتی خود را جدی گرفته و زمینه را برای اجرایی شدن این مقررات فراهم کنند.
رییس مرکز تحقیقات راه و مسکن با انتقاد از پایین بودن بهره وری در کشور اظهار کرد: با وضعیت فعلی بهره وری نمی توانیم انتظار توسعه داشته باشیم و به نظر می رسد باید موانع پیش روی ارتقای بهره وری را شناسایی کنیم.شکرچی زاده لحاظ کردن شرایط اقلیمی و بومی در ساخت و ساز ها را مورد تاکید قرار داده و اجرایی شدن این امر را موجب استحکام بناها دانست.
Selling fast! 48 people have this in their carts.
Nunc arcu faucibus a et lorem eu a mauris adipiscing conubia ac aptent ligula facilisis a auctor habitant parturient a a.Interdum fermentum.
Size | US | Bust | Waist | Low Hip |
---|---|---|---|---|
XS | 2 | 32 | 24 - 25 | 33 - 34 |
S | 4 | 34 - 35 | 26 - 27 | 35 - 26 |
M | 6 | 36 - 37 | 28 - 29 | 38 - 40 |
L | 8 | 38 - 29 | 30 - 31 | 42 - 44 |
XL | 10 | 40 - 41 | 32 - 33 | 45 - 47 |
XXL | 12 | 42 - 43 | 34 - 35 | 48 - 50 |
Measure around the fullest part of your bust.
Measure around the narrowest part of your torso.
With your feet together measure around the fullest part of your hips/rear.