راهبردهای بخش مسکن دارای تناقض است
1393/06/14
پنجره ایرانیان:عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به این که در راهبردهای وزارت راه و شهرسازی در بخش مسکن تناقض مشاهده می‌شود، صندوق پس‌انداز مسکن را نیز مورد سوال قرار داد و گفت: چه کسی از عهده پرداخت اقساط دو میلیونی برخواهد آمد.
راهبردهای بخش مسکن دارای تناقض است

به گزارش فارس علیرضا خسروی عضو کمیسیون عمران مجلس، گفت:‌ در دورنمای مسکن راهبرد مشخصی دیده نمی‌شود و هر روز وزارت راه و شهرسازی از شاخه‌ای به شاخه دیگر می‌پرد چرا که گاهی از مسکن اجتماعی، گاهی از سکونت‌گاه‌های غیر رسمی، گاهی از ایجاد بازار رهن ثانویه، راه‌اندازی صندوق پس‌انداز مسکن و حال پرداخت وام 80 میلیونی به خانه اولی‌ها صحبت می‌شود.

این تناقضات در برنامه وزارت راه و شهرسازی به وضوح دیده می‌شود. در جایی می‌گویند تمام واحدهای مسکن مهر را تحویل می‌دهیم و در جای دیگر می گویند 4 دولت آینده با پروژه مسکن مهر درگیر خواهند بود. در جای دیگر بانک مسکن را ورشکسته و در جای دیگر آن را سالم‌ترین بانک عنوان می‌کنند.

خسروی گفت:‌ حال صحبت از وام 80 میلیونی عنوان می‌شود، در جایی می‌گویند که این وام به 300 هزار نفر با سپرده‌گذاری 20 میلیون تومان پرداخت می‌شود و با 50 میلیون تومانی که خودشان خواهند آورد خانه‌اولی‌ها می‌توانند مسکن بخرند.

وی ادامه داد: سؤال این است جزئیات وام 80 میلیونی چیست و چه کسی از پس اقساط آن که حدود 2 میلیون تومان خواهد شد بر خواهد آمد و دولت اعتبار مورد نیاز را از چه محلی تأمین خواهد کرد. آیا مسکن مهری که 2.5 میلیون واحد مسکونی را ساخت همه معضلات باید به آن نسبت داده شود و هر بلایی که نازل شده است باید به آن نسبت داد. سوال این است انتخاب این 300 هزار نفر چگونه است و تناقضی که بین بانک مسکن و بانک مرکزی در خصوص تفاوت 150 هزار نفری برای پرداخت تسهیلات وجود دارد، چیست؟

علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی
علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی

پنجره‌ایرانیان؛ عمر مفید ساختمان در ایران همانند قیمتش خوش‌اقبال نیست که هرروز بالا و بالاتر رود چراکه ساختمان‌ها در ایران خیلی زود فرسوده شده، نامشان با کلنگی بودن گره‌خورده و درنتیجه خزان زودرس ساختمان‌ها شروع می‌شود.

مطالب بیشتر
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟

پنجره‌ایرانیان؛ یک کارشناس بازار مسکن گفت: رکود این بازار در ماه‌های اخیر از سه عامل ثبات قیمت نهاده‌های ساختمانی، ورود به فصل سرما و افت ساخت‌وساز نشأت می‌گیرد، اما بازار ملک این ظرفیت را دارد که پول‌های خارج‌شده‌ اخیر از بورس و سپرده‌های بانکی را جذب کند.

مطالب بیشتر
تضییع‌حقوق؛ نگرانی مهندسان تجمع‌کننده جلوی شورای شهر
تضییع‌حقوق؛ نگرانی مهندسان تجمع‌کننده جلوی شورای شهر

پنجره ایرانیان: اقبال شاکری رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران با اعلام تجمع برخی از مهندسان عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان جلوی شورای شهر تهران، گفت: در آخرین جلسه مقرر شد تا شهرداری تهران، موارد اصلاحی فرآیند را انجام دهد.

مطالب بیشتر
بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری
بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری

پنجره‌ایرانیان؛ مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارشی به بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری پرداخت.

مطالب بیشتر
هزینه وام مسکن دوباره افزایش یافت
هزینه وام مسکن دوباره افزایش یافت

پنجره‌ایرانیان؛ درحالی‌که ترمز افزایش هزینه وام مسکن در سال جدید کشیده شده و هفته قبل هر برگ از تسهیلات مسکن حدودا ۷۸ هزار تومان قیمت داشت، قیمت این اوراق اکنون به بیش از ۹۰ هزار تومان نیز رسیده است.

مطالب بیشتر
مافیای مسکن خیز برداشت
مافیای مسکن خیز برداشت

پنجره ایرانیان: گرچه شماری از فعالان و دست‌اندرکاران قاطعانه هرگونه افزایش نجومی قیمت طی امسال و سال آینده در بازار مسکن را منتفی می‌دانند اما شواهد نشان می‌دهد مافیای مسکن برای افزایش قیمت‌ها خیز برداشته است.

مطالب بیشتر
مشاور املاک متخلف 8 میلیارد ریال جریمه شد
مشاور املاک متخلف 8 میلیارد ریال جریمه شد

پنجره ایرانیان: مدیرکل تعزیرات حکومتی استان فارس از رسیدگی به پرونده متصدی مشاور املاک به علت اخذ وجه اضافی در شعبه تعزیرات حکومتی خبر داد.

مطالب بیشتر
روزانه پنچ نفر درکارگاه های ساختمانی جان می بازند
روزانه پنچ نفر درکارگاه های ساختمانی جان می بازند

پنجره ایرانیان: رییس سازمان نظام مهندسی و ساختمان کشور گفت:روزانه پنج نفر در کارگاه های ساختمانی کشور جان خود را از دست می دهند، یعنی در کنار مصرف مصالح ساختمانی، در ساخت و سازها جان انسان هم مصرف می شود.

مطالب بیشتر
جدیدترین پیش‌بینی بانک جهانی از وضعیت اقتصاد ایران
جدیدترین پیش‌بینی بانک جهانی از وضعیت اقتصاد ایران

پنجره‌ایرانیان؛ بانک جهانی در جدیدترین گزارش خود از احتمال افزایش رشد منفی اقتصاد ایران در سال‌های پیش‌رو خبر داده است.

مطالب بیشتر
نصف معاملات مسکن در پنج منطقه پایتخت
نصف معاملات مسکن در پنج منطقه پایتخت

پنجره‌ایرانیان؛ حدود ۴۸ درصد خریدوفروش‌های بازار مسکن تهران در پنج منطقه انجام می‌شود که در شهریورماه با رشد تا ۶۰ درصدی معاملات نسبت به مرداد مواجه بودند؛ از دلایل تحرک بازار در این ماه می‌توان به آخرین‌مهلت جابه‌جایی، انتظارات تورمی و افزایش خریدهای سرمایه‌ای اشاره کرد.

مطالب بیشتر
سامانه سادا چه تاثیری بر بازار مسکن می‌گذارد؟
سامانه سادا چه تاثیری بر بازار مسکن می‌گذارد؟

پنجره‌ایرانیان؛ یک عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مجلس در طرح ساماندهی بازار اجاره‌بهای املاک مسکونی مصوبات خوبی برای تکمیل سامانه‌های حوزه مسکن به‌ویژه سامانه املاک و اسکان و سامانه سادا پیش‌بینی کرده است و قطعا تکمیل این سامانه‌ها دست دولت را برای برنامه‌ریزی دقیق در حوزه مسکن بازخواهد کرد.

مطالب بیشتر
مسکن اجتماعی ناقص و کلی است
مسکن اجتماعی ناقص و کلی است

پنجره ایرانیان:همواره سیاست‌های مسکنی دولت را پیگیری می‌کنیم اما از انجایی که هنوز وزارت راه و شهرسازی سیاست نهایی و شفافی ندارد متاسفانه به نتیجه‌ای نمی‌رسیم.

مطالب بیشتر