افزایش وام خرید مسکن مانع خانه‌دار شدن مردم است
1393/06/28
پنجره ایرانیان: عضو کمیسیون عمران مجلس با تاکید بر این‌که افزایش وام خرید مسکن تبعات تورمی به دنبال دارد،گفت:به دلیل افزایش امکان سوء استفاده دلالان و سوداگری‌ها و تورم ناشی از آن، افزایش وام مانع خانه‌دار شدن مردم می‌شود.
افزایش وام خرید مسکن مانع خانه‌دار شدن مردم است

به گزارش خانه ملت، مجید سرقلعه با تاکید بر این‌که برنامه‌های وزارت راه برای مسکن‌دار کردن طبقات مختلف مردم با جزییات دقیق‌تر و تسهیلات بانکی مناسب‌تر باید به اجرا در آید، اظهار کرد: افزایش سرمایه بانک‌ها لازم است چرا که با افزایش سرمایه بانک‌ها توان تسهیلات‌دهی بانک‌ها به بخش‌های مختلف اقتصادی از جمله بخش مسکن افزایش خوبی پیدا می‌کند.وی تصریح کرد: درصورت تدبیر مناسب بانک‌ها و وزارتخانه‌های اقتصاد و راه و شهرسازی و بنیاد مسکن انقلاب خانه‌دار کردن متقاضیان مسکن از طریق راهبرد افزایش توان تسهیلات‌دهی بانک‌ها در برنامه‌ای 2 تا 4 ساله قابل تحقق است.

وی با بیان این‌که با افزایش تسهیلات ساخت و ساز مسکن ضمانت بیشتری برای خانه‌دار شدن متقاضیان مسکن به وجود می‌آید، افزود: افزایش وام خرید مسکن به دلیل افزایش امکان سوء استفاده دلالان و سوداگری‌ها تبعات تورمی داشته و مانع خانه‌دار شدن متقاضیان مسکن می‌شود. به‌عبارت دیگر افزایش وام خرید مسکن موجب افت توان تسهیلات‌دهی بانک‌ها و تاثیر ضعیف این تسهیلات بر خانه‌دار شدن نیازمندان مسکن می‌شود.

عضو کمیسیون عمران مجلس خواستار تداوم عرضه مسکن ارزان قیمت شد و گفت:‌استمرار این سیاست دولت مستلزم طراحی مکانیزم‌ها و راهبردهای اصولی از سوی تیم اقتصادی دولت تدبیر و امید است.سرقلعه با بیان این‌که تاسیس صندوق پس‌انداز مسکن در بانک‌های تجاری موجب افزایش قدرت تسهیلات‌دهی نظام بانکی است، افزود: راه‌اندازی صندوق پس‌انداز مسکن در همه بانک‌های تجاری تاثیر بسزایی در افزایش قدرت تسهیلات‌دهی بانک‌ها دارد که در صورت افزایش دایره تسهیلات‌دهی بانک‌ها از بانک مسکن به سایر بانک‌های تجاری می‌توان به افزایش قدرت خرید متقاضیان مسکن امیدوار شد. راه‌اندازی این صندوق در بانک‌های تجاری به نوعی تضمین کننده خانه‌دار شدن تعداد بیشتری از متقاضیان مسکن است.

اکونومیست: یارانه‌های انرژی را قطع کنید
اکونومیست: یارانه‌های انرژی را قطع کنید

پنجره ایرانیان:کشورهای اندکی از قیمت پائین نفت برای کاهش یارانه ها سود می برند. اقتصاددانان از یارانه های انرژی متنفر هستند. آنها بودجه دولت را نابود می کند- شرایط مالی خطرناک ونزوئلا تاحدودی ناشی از آن است که شهروندان در این کشور هر گالن بنزین را به ارزش چند سنت خریداری می کنند.

مطالب بیشتر
شرط دولت برای خاتمه مسکن مهر
شرط دولت برای خاتمه مسکن مهر

پنجره ایرانیان: قائم مقام وزیر راه و شهرسازی و مجری ویژه مسکن مهر شرط تکمیل 570 هزار واحد مسکن مهر باقی مانده را اعلام کرد.

مطالب بیشتر
از غرفه پنجره ایرانیان در همدان دیدن کنید
از غرفه پنجره ایرانیان در همدان دیدن کنید

پنجره ایرانیان از کلیه علاقمندان و فعالان صنعت در و پنجره دعوت می‏ کند تا از غرفه این نشریه در نخستین نمایشگاه در و پنجره، ماشین ‏آلات و صنایع وابسته، واقع در سالن ابن سینای شهر همدان بازدید به عمل آورند.

مطالب بیشتر
علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی
علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی

پنجره‌ایرانیان؛ عمر مفید ساختمان در ایران همانند قیمتش خوش‌اقبال نیست که هرروز بالا و بالاتر رود چراکه ساختمان‌ها در ایران خیلی زود فرسوده شده، نامشان با کلنگی بودن گره‌خورده و درنتیجه خزان زودرس ساختمان‌ها شروع می‌شود.

مطالب بیشتر
نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا ۲۰۱۷
نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا ۲۰۱۷

پنجره‌ایرانیان: نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا 2017 خردادماه 96 برگزار می‌شود.

مطالب بیشتر
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟

پنجره‌ایرانیان؛ یک کارشناس بازار مسکن گفت: رکود این بازار در ماه‌های اخیر از سه عامل ثبات قیمت نهاده‌های ساختمانی، ورود به فصل سرما و افت ساخت‌وساز نشأت می‌گیرد، اما بازار ملک این ظرفیت را دارد که پول‌های خارج‌شده‌ اخیر از بورس و سپرده‌های بانکی را جذب کند.

مطالب بیشتر
تضییع‌حقوق؛ نگرانی مهندسان تجمع‌کننده جلوی شورای شهر
تضییع‌حقوق؛ نگرانی مهندسان تجمع‌کننده جلوی شورای شهر

پنجره ایرانیان: اقبال شاکری رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران با اعلام تجمع برخی از مهندسان عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان جلوی شورای شهر تهران، گفت: در آخرین جلسه مقرر شد تا شهرداری تهران، موارد اصلاحی فرآیند را انجام دهد.

مطالب بیشتر
امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان وام به تولیدکنندگان پرداخت می‌شود
امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان وام به تولیدکنندگان پرداخت می‌شود

پنجره‌ایرانیان؛ معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات از محل منابع داخلی بانک‌ها به واحدهای تولیدی، صنعتی و معدنی کشور تزریق می‌شود.

مطالب بیشتر
بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری
بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری

پنجره‌ایرانیان؛ مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارشی به بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری پرداخت.

مطالب بیشتر
اوراق تسهیلات مسکن چرا ارزان شد
اوراق تسهیلات مسکن چرا ارزان شد

پنجره ایرانیان:رئیس اداره ابزارهای نوین مالی فرابورس گفت: عرضه اوراق تسهیلات مسکن در آذرماه امسال، همانند مهر و آبان از تقاضا پیشی گرفت که این مسئله مهمترین عامل کاهش قیمت اوراق تسهیلات در سه ماه گذشته بوده است.

مطالب بیشتر
هزینه وام مسکن دوباره افزایش یافت
هزینه وام مسکن دوباره افزایش یافت

پنجره‌ایرانیان؛ درحالی‌که ترمز افزایش هزینه وام مسکن در سال جدید کشیده شده و هفته قبل هر برگ از تسهیلات مسکن حدودا ۷۸ هزار تومان قیمت داشت، قیمت این اوراق اکنون به بیش از ۹۰ هزار تومان نیز رسیده است.

مطالب بیشتر
وزیر صنعت: جوان‌ها نگذارند کارخانه‌ها تعطیل شوند
وزیر صنعت: جوان‌ها نگذارند کارخانه‌ها تعطیل شوند

پنجره‌ایرانیان؛ وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: ما از جوان‌ها می‌خواهیم بیاید در میدان و نگذارند واحدهای صنعتی تعطیل شوند.

مطالب بیشتر