کمک به بازار مسکن با مدیریت صحیح صندوق‌ها
1393/06/29
پنجره ایرانیان:خسروی گفت: صندوق‌های زمین و ساختمان تا زمانیکه با نظرات کارشناسانه و مدیریت درست نباشد به بازار مسکن کمک نمی‌کند.
کمک به بازار مسکن با مدیریت صحیح صندوق‌ها

علی رضا خسروی عضو کمیسیون عمران مجلس درگفتگو با باشگاه خبرنگاران درباره کمک صندوق‌های زمین و ساختمان به ساخت وساز کشور گفت: برای کمک به بازار مسکن طی این مدت برنامه‌‌ریزی‌ها و طرح‌های مختلفی ارائه شد که متاسفانه اثر مثبتی برای تعدیل بازار مسکن نداشتند چون سیاست کلی در حوزه  مسکن هنوز به طور دقیق مشخص نیست.عضو عمران مجلس در ادامه افزود: ابتدا قرار بود صندوق‌هایی که تاسیس شد اقساط مهر به صندوق توسعه مسکن برگردد تا وامی در راستای اهداف مسکن ارائه شود، ولی این برنامه تغییر کرد و به صورت وام‌های مسکن با ارقام مختلف درآمد که هنوز هم در این زمینه تعداد افرادی که در سال باید از این وام بهره‌مند شوند اختلاف نظر وجود دارد.

خسروی در ادامه خاطرنشان کرد: برای خروج مسکن از این وضعیت طرح‌هایی که ارائه می‌شود باید مدیریت شود که  در غیر این صورت باعث افزایش تورم مسکن خواهد شد.تا زمانی که نظارت کارشناسانه صورت نگیرد و مسکن مسیر خودش را پیدا نکند نمی‌توان امیدوار بود که از نوسان خارج شود.عضو کمیسیون عمران مجلس تصریح کرد: این وام‌ها تعداد محدودی از افراد را در بر می‌گیرد علاوه برآن مشخص نشد که این وام در چه مکان‌ها از شهر هزینه می‌شود اگر در بالای شهر باشد قطعا چون قیمت‌ها بالاتر است ممکن است به ضرر آن باشد.خسروی در پایان گفت: این وام‌ها برای کلان شهر‌ها مناسب ولی برای روستاها و شهر‌های کوچک خیلی زیاد است علاوه بر آن مردم هم توانایی پرداخت اقساط آن را ندارند.

در ادامه محمد علی پورشیرازی کارشناس مسکن دراین رابطه افزود: مسکن یک نیاز همیشگی مردم و یک کالای مصرفی است الان هم با افزایش وام‌های مسکن و ارائه طرح‌های مختلف با توجه به وضعیتی که در حال حاضر ما دارد هیچ کمکی برای خروج از این وضعیت نمی‌کند.این کارشناس افزود: این وام‌ها بنابر، اینکه در شهر‌ها یا شهرستان‌ها و یا کلان‌شهر‌ها باشد فرق می‌کند نباید در اطراف کلان‌شهر‌ها هزینه شود چون وضعیت را این بدتر می‌کند.پورشیرازی افزود: برای موفقیت در این عرصه شهر‌های کوچک باید مستقل شوند تا شاهد تحولی در بازار مسکن باشیم.با هزینه این وام‌ها در کلان‌شهرهایی مثل تهران باعث جذب جمعیت از روستا‌ها به شهر خواهیم شد که صدمات آن جبران‌ناپذیر است.

اکونومیست: یارانه‌های انرژی را قطع کنید
اکونومیست: یارانه‌های انرژی را قطع کنید

پنجره ایرانیان:کشورهای اندکی از قیمت پائین نفت برای کاهش یارانه ها سود می برند. اقتصاددانان از یارانه های انرژی متنفر هستند. آنها بودجه دولت را نابود می کند- شرایط مالی خطرناک ونزوئلا تاحدودی ناشی از آن است که شهروندان در این کشور هر گالن بنزین را به ارزش چند سنت خریداری می کنند.

مطالب بیشتر
شرط دولت برای خاتمه مسکن مهر
شرط دولت برای خاتمه مسکن مهر

پنجره ایرانیان: قائم مقام وزیر راه و شهرسازی و مجری ویژه مسکن مهر شرط تکمیل 570 هزار واحد مسکن مهر باقی مانده را اعلام کرد.

مطالب بیشتر
از غرفه پنجره ایرانیان در همدان دیدن کنید
از غرفه پنجره ایرانیان در همدان دیدن کنید

پنجره ایرانیان از کلیه علاقمندان و فعالان صنعت در و پنجره دعوت می‏ کند تا از غرفه این نشریه در نخستین نمایشگاه در و پنجره، ماشین ‏آلات و صنایع وابسته، واقع در سالن ابن سینای شهر همدان بازدید به عمل آورند.

مطالب بیشتر
علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی
علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی

پنجره‌ایرانیان؛ عمر مفید ساختمان در ایران همانند قیمتش خوش‌اقبال نیست که هرروز بالا و بالاتر رود چراکه ساختمان‌ها در ایران خیلی زود فرسوده شده، نامشان با کلنگی بودن گره‌خورده و درنتیجه خزان زودرس ساختمان‌ها شروع می‌شود.

مطالب بیشتر
نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا ۲۰۱۷
نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا ۲۰۱۷

پنجره‌ایرانیان: نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا 2017 خردادماه 96 برگزار می‌شود.

مطالب بیشتر
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟

پنجره‌ایرانیان؛ یک کارشناس بازار مسکن گفت: رکود این بازار در ماه‌های اخیر از سه عامل ثبات قیمت نهاده‌های ساختمانی، ورود به فصل سرما و افت ساخت‌وساز نشأت می‌گیرد، اما بازار ملک این ظرفیت را دارد که پول‌های خارج‌شده‌ اخیر از بورس و سپرده‌های بانکی را جذب کند.

مطالب بیشتر
امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان وام به تولیدکنندگان پرداخت می‌شود
امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان وام به تولیدکنندگان پرداخت می‌شود

پنجره‌ایرانیان؛ معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات از محل منابع داخلی بانک‌ها به واحدهای تولیدی، صنعتی و معدنی کشور تزریق می‌شود.

مطالب بیشتر
بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری
بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری

پنجره‌ایرانیان؛ مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارشی به بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری پرداخت.

مطالب بیشتر
اوراق تسهیلات مسکن چرا ارزان شد
اوراق تسهیلات مسکن چرا ارزان شد

پنجره ایرانیان:رئیس اداره ابزارهای نوین مالی فرابورس گفت: عرضه اوراق تسهیلات مسکن در آذرماه امسال، همانند مهر و آبان از تقاضا پیشی گرفت که این مسئله مهمترین عامل کاهش قیمت اوراق تسهیلات در سه ماه گذشته بوده است.

مطالب بیشتر
هزینه وام مسکن دوباره افزایش یافت
هزینه وام مسکن دوباره افزایش یافت

پنجره‌ایرانیان؛ درحالی‌که ترمز افزایش هزینه وام مسکن در سال جدید کشیده شده و هفته قبل هر برگ از تسهیلات مسکن حدودا ۷۸ هزار تومان قیمت داشت، قیمت این اوراق اکنون به بیش از ۹۰ هزار تومان نیز رسیده است.

مطالب بیشتر
وزیر صنعت: جوان‌ها نگذارند کارخانه‌ها تعطیل شوند
وزیر صنعت: جوان‌ها نگذارند کارخانه‌ها تعطیل شوند

پنجره‌ایرانیان؛ وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: ما از جوان‌ها می‌خواهیم بیاید در میدان و نگذارند واحدهای صنعتی تعطیل شوند.

مطالب بیشتر
فرصت بی‌بدیل اشتغال مهندسان در پسابرجام
فرصت بی‌بدیل اشتغال مهندسان در پسابرجام

پنجره ایرانیان: وزیر راه و شهرسازی فضای پسابرجام را فرصت مغتنمی برای پروژه‌های بزرگ دانست که این فضا می‌تواند شرایط اشتغال گسترده‌ای را برای مهندسان فراهم کند.

مطالب بیشتر