ششمین نمایشگاه صنعتی سازی ساختمان ، شنبه
ششمین نمایشگاه صنعتی سازی ساختمان ، شنبه
1393/07/30
پنجره ایرانیان:ششمین نمایشگاه صنعتی سازی ساختمان و همایش تخصصی تجهیزات و فن آوری نوین صنعتی سازی ساختمان از سوم تا ششم آبان در مصلای بزرگ امام (ره) برگزار می شود.

به گزارش ستاد خبری نمایشگاه، ارائه جدید ترین فن آوری ها، آشنایی با مباحث فنی و اجرایی صنعتی سازی ساختمان و ایجاد بازار مناسب برای عرضه تولیدات صنعت ساختمان از مهم ترین اهداف بر پایی نمایشگاه است.

در سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی، توسعه صنعتی سازی ساختمان و حرکت به سمت شیوه‌های مدرن و فرهنگ سازی از اولویت‌های برگزاری نمایشگاه امسال خواهد بود.بیش از 70شرکت حضور خود را اعلام کرده اند و علاقه مندان می توانند به نشانی اینترنتی buildex.irمراجعه کنند.

صنعت ساخت و ساز یکی از مهمترین بخش‌های اقتصاد کشور محسوب می‌شود و با تولید صنعتی نه تنها شاخص‌های پایه یعنی منابع، زمان و کیفیت مدیریت می شود، بلکه شاخص‌های اساسی نظیر ایمنی، پایداری و مصرف بهینه انرژی نیز تحقق می‌یابد.

تولید کنندگان در این نمایشگاه محصولاتی چون سازه های پیشرفته ، پروژه های ساختمانی و انواع مصالح و تجهیزات روزآمد صنعت ساختمان را در فضایی رقابتی در معرض دید عموم قرار خواهند داد.این نمایشگاه به همت شرکت نمایشگاهی نیاک و با حمایت انجمن ها و تشکل های تخصصی صنعت ساختمان برگزار می شود.