جلوی تخریب زودهنگام ساختمان‌ها را بگیرید
1393/09/02
پنجره ایرانیان: رییس سازمان نظام مهندسی گفت: مسکن باید از مجرای بورس و درآمدهای اقتصادی خارج شود تا بدین ترتیب هم به ساخت و ساز خانه‌های با کیفیت کمک شود و هم جلوی تخریب زودتر از موعد ساختمان‌ها گرفته شود.
جلوی تخریب زودهنگام ساختمان‌ها را بگیرید

سعید غفرانی رییس سازمان نظام مهندسی استان تهران در گفت‌وگو با ایسنا، درباره عمر مفید ساختمان‌ها در کشور اظهار کرد: تخریب زودتر ازموعد ساختمان‌ها در کشور ما دلایل اقتصادی دارد واگر ساختمان‌ها با کیفیت ساخته شوند نیازی به تخریب سریع آن‌ها وجود ندارد.وی با بیان این‌که مسکن باید از مجاری بورس و درآمدهای اقتصادی خارج شود، گفت: اگر این اتفاق بیفتد عملا شاهد تخریب زود هنگام ساختمان‌ها نخواهیم بود.

رییس سازمان نظام مهندسی استان تهران با اشاره به این‌که دو دلیل اصلی و عمده برای تخریب ساختمان ها وجود دارد، ادامه داد: یکی جنبه های اقتصادی است، یعنی اگر فردی که ساختمان چهار طبقه دارد با تغییرات در نظام ساختار شهری و مجوزها می تواند هفت طبقه مجوز ساخت بگیرد.

غفرانی خاطرنشان کرد: طبیعی است وقتی این روند به صرفه است یک ساختمان چهار طبقه را تخریب می کنند و هفت طبقه می سازند.وی با بیان این‌که عامل دیگر بی توجهی در کیفیت ساخت است، تصریح کرد: اگر ساختمان ها با کیفیت ساخته شود و به عنوان ارزش ملی در نظر گرفته شود آن وقت دیگر اجازه تخریب سرمایه‌های ملی داده نمی شود.

رییس سازمان نظام مهندسی استان تهران تاکید کرد: ساختمان ها مقید مسائل فنی - مهندسی و معماری نیستند از این نظر است که اجازه تخریب‌ها تا این حد داده می شود.وی با بیان این‌که شهرداری دراین زمینه می تواند نقش موثر ایفا کند تصریح کرد: برنامه ریزان طرح جامع و تفصیلی نباید بستر تخریب را فراهم کنند.

غفرانی با اشاره به این‌که اگر ساختمان‌ها محکم و فنی ساخته شوند می توانند صد سال عمر کنند، تصریح کرد: در حال حاضر تا حدودی کیفیت ساختمان‌ها بهتر شده اما نمی توان گفت که ساختمان‌ها تا صد سال آینده عمر می‌کنند.وی خاطرنشان کرد: اما کیفیت، استحکام و پایداری ساختمان‌ها نسبت به 10 سال قبل بهتر شده است.

علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی
علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی

پنجره‌ایرانیان؛ عمر مفید ساختمان در ایران همانند قیمتش خوش‌اقبال نیست که هرروز بالا و بالاتر رود چراکه ساختمان‌ها در ایران خیلی زود فرسوده شده، نامشان با کلنگی بودن گره‌خورده و درنتیجه خزان زودرس ساختمان‌ها شروع می‌شود.

مطالب بیشتر
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟

پنجره‌ایرانیان؛ یک کارشناس بازار مسکن گفت: رکود این بازار در ماه‌های اخیر از سه عامل ثبات قیمت نهاده‌های ساختمانی، ورود به فصل سرما و افت ساخت‌وساز نشأت می‌گیرد، اما بازار ملک این ظرفیت را دارد که پول‌های خارج‌شده‌ اخیر از بورس و سپرده‌های بانکی را جذب کند.

مطالب بیشتر
بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری
بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری

پنجره‌ایرانیان؛ مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارشی به بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری پرداخت.

مطالب بیشتر
هزینه وام مسکن دوباره افزایش یافت
هزینه وام مسکن دوباره افزایش یافت

پنجره‌ایرانیان؛ درحالی‌که ترمز افزایش هزینه وام مسکن در سال جدید کشیده شده و هفته قبل هر برگ از تسهیلات مسکن حدودا ۷۸ هزار تومان قیمت داشت، قیمت این اوراق اکنون به بیش از ۹۰ هزار تومان نیز رسیده است.

مطالب بیشتر
روزانه پنچ نفر درکارگاه های ساختمانی جان می بازند
روزانه پنچ نفر درکارگاه های ساختمانی جان می بازند

پنجره ایرانیان: رییس سازمان نظام مهندسی و ساختمان کشور گفت:روزانه پنج نفر در کارگاه های ساختمانی کشور جان خود را از دست می دهند، یعنی در کنار مصرف مصالح ساختمانی، در ساخت و سازها جان انسان هم مصرف می شود.

مطالب بیشتر
جدیدترین پیش‌بینی بانک جهانی از وضعیت اقتصاد ایران
جدیدترین پیش‌بینی بانک جهانی از وضعیت اقتصاد ایران

پنجره‌ایرانیان؛ بانک جهانی در جدیدترین گزارش خود از احتمال افزایش رشد منفی اقتصاد ایران در سال‌های پیش‌رو خبر داده است.

مطالب بیشتر
نصف معاملات مسکن در پنج منطقه پایتخت
نصف معاملات مسکن در پنج منطقه پایتخت

پنجره‌ایرانیان؛ حدود ۴۸ درصد خریدوفروش‌های بازار مسکن تهران در پنج منطقه انجام می‌شود که در شهریورماه با رشد تا ۶۰ درصدی معاملات نسبت به مرداد مواجه بودند؛ از دلایل تحرک بازار در این ماه می‌توان به آخرین‌مهلت جابه‌جایی، انتظارات تورمی و افزایش خریدهای سرمایه‌ای اشاره کرد.

مطالب بیشتر
سامانه سادا چه تاثیری بر بازار مسکن می‌گذارد؟
سامانه سادا چه تاثیری بر بازار مسکن می‌گذارد؟

پنجره‌ایرانیان؛ یک عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مجلس در طرح ساماندهی بازار اجاره‌بهای املاک مسکونی مصوبات خوبی برای تکمیل سامانه‌های حوزه مسکن به‌ویژه سامانه املاک و اسکان و سامانه سادا پیش‌بینی کرده است و قطعا تکمیل این سامانه‌ها دست دولت را برای برنامه‌ریزی دقیق در حوزه مسکن بازخواهد کرد.

مطالب بیشتر
کاهش اتلاف انرژی با اصلاح تجهیزات مصرف گاز
کاهش اتلاف انرژی با اصلاح تجهیزات مصرف گاز

پنجره ایرانیان: مدیر برنامه‌ریزی شرکت ملی گاز ایران از اجرای طرحهایی برای کاهش مصرف گاز در سال جاری خبر داد و گفت: اصلاح تجهیزات مصرف کننده گاز مهمترین راهکار برای کاهش مصرف گاز است.

مطالب بیشتر
دولت واحدهای مسکن بدون متقاضی را به کمیته امداد واگذار کند
دولت واحدهای مسکن بدون متقاضی را به کمیته امداد واگذار کند

پنجره ایرانیان؛ رئیس کمیته امداد با اعضای فراکسیون مستقلان ولایی مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت‌وگو کرد.

مطالب بیشتر
قیمت مسکن در بازار غیررسمی کمتر از نرخ تورم
قیمت مسکن در بازار غیررسمی کمتر از نرخ تورم

پنجره‌ایرانیان؛ بازار مسکن ازجمله بازارهایی است که شرایط کلان اقتصادی نقش محسوس و غیرقابل‌انکاری در رکود و رونق آن دارد، دراین‌بین به اعتقاد کارشناسان با توجه به عوامل سیاسی و افزایش قیمت نرخ ارز باید در انتظار افزایش قیمت مسکن باشیم.

مطالب بیشتر
80 درصد آسانسورهای مسکن‌مهر استانداردنیستند‌
80 درصد آسانسورهای مسکن‌مهر استانداردنیستند‌

استاندار تهران ضمن ابراز نگرانی از غیراستاندارد بودن ۸۰ درصد آسانسور‌های مسکن‌مهر دستور تعطیلی شهربازی‌هایی که وسایل غیراستاندارد دارند را صادر کرد.

مطالب بیشتر