کسادی بازار مسکن در فروردین
1394/01/18
پنجره ایرانیان: فروردین ماه برای بازار مسکن دوران بی رونقی است که بنگاه های املاک مراجعه کننده زیادی ندارند و مشتریان در انتظار آینده بازار هستند.
کسادی بازار مسکن در فروردین

به گزارش مهر، هرساله فروردین ماه برای بازار مسکن زمانی است که بازار رونق چندانی ندارد و متقاضی زیادی هم برای خرید یا فروش به بنگاه‌ها مراجعه نمی‌کند، به دلیل اینکه خریداران قبل از نوروز، واحد خود را خریداری کرده‌اند و فروشندگان هم در انتظار مشخص شدن وضعیت بازار هستند، بنابراین این ماه برای بازار مسکن دوران انتظار به شمار می‌رود.البته نمی‌توان از تعداد مشتریانی که هم اکنون هم در بازار مسکن هستند چشم پوشی کرد اما بازهم به نسبت متقاضی بازار مسکن، تعداد مراجعه کنندگان بسیار کمتر است، ضمن آنکه مشتریان واقعی قبل از تعطیلات واحد خود را خریداری کرده‌اند.

در حال حاضر که رکود بازار مسکن وارد سومین سال خود می شود، اغلب مشتریان و بنگاه های املاک در انتظار این هستند تا سرنوشت بازار با توجه به اتفاقات بین المللی مشخص شود اما شواهد حاکی از آن است که نیمه اول امسال هم تغییرات چندانی در بازار به وجود نمی آید.

گرچه برخی بنگاه های املاک سعی دارند تا متقاضیان خرید مسکن را با گفتن این حرف که در تابستان مسکن گران می شود، به خرید ترغیب کنند اما کارشناسان معتقدند که مشتریان می توانند با آرامش مسکن را خریداری کنند زیرا قیمت مسکن بیش از تورم نخواهد بود.

نرخ آپارتمان های بالاتر از ۴۶ متر

براساس گزارش مهر، واحدی در پونک - سردارجنگل با مساحت ۴۶ متر فول، ۲۲۰ میلیون تومان به فروش می رسد و در آزادی -دکترهوشیار واحدی ۴۸ متری با عمر ۲۰ ساله و انباری ۱۲۸ میلیون تومان قیمت گذاری شده است.

واحدی ۵۰ متری در ۱۶ متری امیری - گلستانی نوساز و ۲ خوابه ۱۴۲ میلیون تومان فروخته می شود و در ظفر - بافت بومی واحدی ۴۶ متری و عمر ۱۲ ساله، بدون پارکینگ ۲۳۰ میلیون تومان به فروش می رسد.

همچنین در میدان امامت - بیهقی آپارتمانی ۵۰ متری و دوخوابه با بالکن و انباری ۲۲۳ میلیون تومان قیمت گذاری شده است و در ولیعصر - زرتشت آپارتمانی به مساحت ۶۳ متر و یکخوابه با عمر ۲ ساله هر مترمربع ۵ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان به فروش می رسد.

آپارتمانی ۶۵ متری و دوخوابه با تمامی امکانات در بلوار فردوس غرب ۲۷۵ میلیون تومان فروخته می شود و در نارمک - میدان ۱۰۰ , ۶۴متری با عمر ۷ساله بدون پارکینگ ۳۰۵ میلیون تومن به فروش می رسد همچنین در سبلان شمالی واحدی ۶۵ متری و دوخوابه طبقه۴ بازسازی شده باپارکینگ وانباری ۱۷۰ میلیون تومان قیمت گذاری شده است.

براین اساس آپارتمانی در اشرفی اصفهانی - شهرک نفت با مساحت ۶۴.۵ متر و فول امکانات ۲۹۷ میلیون تومان به فروش می رسد و در انتهای جیحون-رنجبر واحدی ۶۵ متری و دوخوابه با عمر ۴ ساله و پارکینگ و انباری ۱۷۵ میلیون تومان فروخته می شود.

واحدی در مرزداران - گلدیس به مساحت ۸۰ مترمربع و دوخوابه و نوساز، سوپرلوکس متری ۶ میلیون و ۸۹۰ هزار تومان قیمت گذاری شده است همچنین در کاشانی، مهران واحدی ۷۸ متری و دو خوابه، نوساز با امکانات متری ۵ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان به فروش می رسد.

دعوت به بازدید از غرفه کارگو وود در نمایشگاه ساختمان تهران
دعوت به بازدید از غرفه کارگو وود در نمایشگاه ساختمان تهران

پنجره‌ایرانیان: شرکت کارگو وود از کلیه فعالان و علاقه‌مندان صنعت در و پنجره و ساختمان دعوت کرده است تا در هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت ساختمان تهران از غرفه این شرکت در سالن 38B بازدید کنند.

مطالب بیشتر
پنجره‌های یوپی‌وی‌سی؛ انتخاب اول
پنجره‌های یوپی‌وی‌سی؛ انتخاب اول

پنجره ایرانیان:شاید عبارت پی‌وی‌سی زیاد به گوشتان خورده است، اما آیا چیزی در مورد یو‌پی‌وی‌سی شنیده‌اید؟ این ماده نوع سخت پی‌وی‌سی می‌باشد که ایده‌آل برای ساخت پنجره‌های دوجداره است.

مطالب بیشتر
افزایش کیفیت مصالح ساختمانی با صدور گواهینامه‌ فنی
افزایش کیفیت مصالح ساختمانی با صدور گواهینامه‌ فنی

پنجره ایرانیان: رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در کنفرانس ملی محافظت ساختمان‌ها و سیستم‌های حمل ونقل در برابر آتش با بیان این‌که همه اقلام ساختمانی در دامنه شمول گواهی‌نامه فنی ساختمان می‌گنجند گفت: نگرانی در مورد کیفیت ساخت و ساز بیشتر شده و این باعث شده تا به مقوله گواهینامه فنی بیشتر پرداخته شود.

مطالب بیشتر
قدرت خرید مسکن افزایش می‌یابد؟
قدرت خرید مسکن افزایش می‌یابد؟

پنجره‌ایرانیان؛ اولویت پرداخت وام ازدواج به کسانی که در صندوق پس‌انداز مسکن یکم ثبت‌نام کرده‌اند در حالی از سوی مجلس مطرح‌شده که محاسبات نشان می‌دهد تجمیع این دو نوع تسهیلات تنها ۳۱ درصد ارزش یک آپارتمان ۵۵ متری با توجه به میانگین قیمت پایتخت را پوشش می‌دهد.

مطالب بیشتر
سرمایه گذاری در بخش مسکن چهار برابر شده است
سرمایه گذاری در بخش مسکن چهار برابر شده است

پنجره ایرانیان: معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و امور اجتماعی گفت: در حالی که رشد سرمایه‏ گذاری در کشور در 20 سال گذشته 1.6 درصد افزایش یافته، میزان سرمایه‏ گذاری در بخش مسکن چهار برابر شده است.

مطالب بیشتر
گزارش مدیران ارشد صنعت ساختمان؛ اندکی دلگرم‌کننده
گزارش مدیران ارشد صنعت ساختمان؛ اندکی دلگرم‌کننده

پنجره‌ایرانیان؛ نتایج تازه‌‌‌ترین نظرسنجی ماهانه از مدیران شرکت‌های ساختمانی فعال در بازار مسکن حاوی نشانه‌‌‌هایی از خروج این گروه از فاز بدبینی است.

مطالب بیشتر
فراخوانی برای حمایت از طرح‌های نوآورانه و فناورانه حوزه انرژی در ساختمان
فراخوانی برای حمایت از طرح‌های نوآورانه و فناورانه حوزه انرژی در ساختمان

پنجره‌ایرانیان؛ فراخوان ارسال طرح‌های نوآورانه و فناورانه حوزه انرژی در ساختمان منتشر شد.

مطالب بیشتر
ساخت و تحویل ۴۰۰ هزار واحد مسکن ملی به عمر دولت دوازدهم قد می‌دهد؟
ساخت و تحویل ۴۰۰ هزار واحد مسکن ملی به عمر دولت دوازدهم قد می‌دهد؟

پنجره‌ایرانیان؛ پس از کلی وعده‌ووعید توسط وزارت راه و شهرسازی درباره افتتاح اولین واحد‌های مسکن ملی، سرانجام تعدادی از این مسکن‌ها در آبان‌ماه سال جاری افتتاح شد. به نظر می‌رسد سرعت کُند دولت در تحویل این واحد‌ها موجب شده است که اطلاعیه‌های غیرقانونی فروش مسکن‌های ملی در فضای مجازی رو به رشد باشد.

مطالب بیشتر
راه‌‏اندازی خانه گفتمان شهری راهی برای مرمت بافت‏‌های تاریخی
راه‌‏اندازی خانه گفتمان شهری راهی برای مرمت بافت‏‌های تاریخی

پنجره ایرانیان: معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه مرمت و بهسازی بافت‏‌های تاریخی در مردم باید نهادینه شود، گفت: تنها راه‌حل احیای این بافت‌‏ها جریان سازی روند مرمت و بهسازی آن‌ها و راه‌‏اندازی گفتمان‏‌های شهری است.

مطالب بیشتر
شماره 155 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت
شماره 155 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت

جدیدترین شماره نشریه پنجره‌ایرانیان قبل از انتشار و توزیع نسخه کاغذی، به‌صورت پی.دی.اف روی وب‌سایت این نشریه بارگذاری شد.

مطالب بیشتر
مثلث مهندسی، شناسنامه فنی و مقررات ملی را جدی بگیریم
مثلث مهندسی، شناسنامه فنی و مقررات ملی را جدی بگیریم

نایب رییس اول سازمان نظام مهندسی کشور، مثلث قانون نظام مهندسی، شناسنامه فنی ملکی و مقررات ملی ساختمان را دارای ارتباط تنگاتنگی دانست و گفت: اگر شناسنامه فنی ملکی ساختمان به صورت دقیق اجرا شود، حداقل این است که در حوزه نظام مهندسی میزان تخلفات کاهش می یابد.

مطالب بیشتر
شماره 164 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت
شماره 164 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت

جدیدترین شماره نشریه پنجره‌ایرانیان قبل از انتشار و توزیع نسخه کاغذی، به‌صورت پی.دی.اف روی وب‌سایت این نشریه بارگذاری شد.

مطالب بیشتر