معرفی ۲۷۱۱ متقاضی در تهران برای دریافت تسهیلات نوسازی
1394/05/07
پنجره ایرانیان: مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران از معرفی ۲۷۱۱ واحد مسکونی متعلق به متقاضیان سال ۹۳، برای دریافت تسهیلات نوسازی و بهسازی به بانک‌های عامل استان خبر داد.
معرفی ۲۷۱۱ متقاضی در تهران برای دریافت تسهیلات نوسازی

فریبرز واحدی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اظهار کرد: در جهت تحقق ماده 13 و 15 قانون حمایت از احیاء، بهسازی و نوسازی بافت‫های فرسوده و ناکارآمد شهری و ماده 12 قانون ساماندهی ــ حمایت از تولید و عرضه مسکن، و بر اساس پیشنهاد مشترک معاونت نظارت راهبردی ریاست ‌جمهوری و وزارت راه و شهرسازی، تسهیلات مسکن به منظور نوسازی و بهسازی مسکن در بافت فرسوده و ناکارآمد شهری، سکونتگاه غیررسمی و حمایت از مسکن گروه‌های کم‌درآمد و زوج‌های جوان پرداخت می‌شود.

وی با اشاره به اعطای وام تا سقف یک میلیون و هشتصد هزار واحد مسکونی تا پایان برنامه ششم افزود: میزان سقف تسهیلات تامین مسکن در کلانشهرها، پانصد میلیون ریال، مراکز استان‌ها و شهرهای بالای 200 هزار نفر، چهارصد میلیون ریال و سایر شهرها سیصد میلیون ریال است.

وی افزود : میزان سود در نظر گرفته شده برای تسهیلات از سوی بانک‌ها 24 درصد عقود مشارکتی و 21 درصد فروش اقساطی است که در صورت تأئید هیأت دولت 10 تا 12 درصد از این میزان از محل یارانه‫ها پرداخت خواهد شد.

وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر در استان تهران، 2711 واحد مسکونی که متعلق به متقاضیانی است که در سال 93 پرونده تشکیل داده‫اند، جهت دریافت تسهیلات نوسازی و بهسازی به بانک‌های عامل استان (مسکن 1200، ملی 1079، ملت 136، سپه 169، رفاه کارگران 78، تجارت 49 واحد) معرفی شده‌اند.

وی ادامه داد: بالغ بر 1150 واحد مسکونی از متقاضیان تشکیل پرونده سال 1393 باقی مانده که با توجه به اعلام اعتبار جدید بانک مرکزی و اختصاص سهمیه 18900 واحدی به استان تهران، در صورت ابلاغ اعتبار از سوی بانک‌های عامل استان، روند پرداخت تسهیلات به متقاضیان واجد شرایط (استعلام ملک متقاضی در محدوده بافت فرسوده شهری) ادامه خواهد داشت و تشکیل پرونده متقاضیان جدید انجام خواهد شد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران بیان کرد: افراد متقاضی دریافت تسهیلات جهت تشکیل پرونده در سال 94 تا زمان اعلام ابلاغ اعتبار بانک‫های عامل استان منتظر بمانند و به محض ابلاغ اعتبار به شرکت کارگزار اداره عمران و بهسازی شهری استان مراجعه کنند.

واحدی یادآور شد:  نقشه2000/1 جانمایی ملک تهیه شده از دفاتر خدمات الکترونیک شهرداری (ممهور به مهر دفتر الکترونیک)، استعلام ملک مورد نظر از طریق سامانه  تشخیص بافت فرسوده، پروانه ساختمانی (تمام صفحات)، سند ملک / املاک مورد نظر (تمام صفحات)، کارت ملی و شناسنامه مالک / مالکان (کلیه صفحات)، وکالت نامه و کارت ملی و شناسنامه (در صورت تشکیل پرونده توسط وکیل مالک/ مالکان) و اسکن رنگی از اصل کلیه مدارک فوق به صورت طبقه‫بندی شده بر اساس ترتیب فوق و ارائه در یک CD، مدارک مورد نیاز جهت تشکیل پرونده وام بافت فرسوده است.

خانه‌های شناور خودکفا در تولید آب و برق
خانه‌های شناور خودکفا در تولید آب و برق

پنجره ایرانیان: محققان دو موسسه IVI و IKTS اقدام به ساخت خانه‌های شناور جدید در دریاچه Geierswalde کرده‌اند که در تولید آب و برق خودکفا هستند.

مطالب بیشتر
ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های تجدید پذیر در سیستان
ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های تجدید پذیر در سیستان

پنجره ایرانیان: رئیس بنیاد نخبگان سیستان و بلوچستان با اعلام اینکه طرح ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های نو در استان با پیگیری بنیاد نخبگان استان و حمایت ستاد فناوری انرژی‌های تجدیدپذیر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و استانداری سیستان و بلوچستان در حال پیگیری است که در صورت تحقق استان به قطب تولید انرژی‌های تجدیدپذیر تبدیل خواهد شد.

مطالب بیشتر
بیستمین نمایشگاه صنعت ساختمان اوکراین در اسفندماه
بیستمین نمایشگاه صنعت ساختمان اوکراین در اسفندماه

پنجره ایرانیان: بیستمین نمایشگاه صنعت ساختمان اوکراین 12 تا 15 اسفندماه در کی‏ یف اوکراین برگزار می‏ شود.

مطالب بیشتر
رونق نسبی بازار خرید و فروش مسکن در تهران
رونق نسبی بازار خرید و فروش مسکن در تهران

پنجره ایرانیان: معاونت مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی اعلام کرد: در فروردین ماه امسال پنج هزار و 639 واحد مسکونی و در اردیبشهت ماه 15 هزار و 192 واحد مسکونی در مناطق 22 گانه تهران خرید و فروش شده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته از رونق نسبی برخوردار بوده است.

مطالب بیشتر
توسعه‌ انسان‌محور پایدار می‌ماند
توسعه‌ انسان‌محور پایدار می‌ماند

پنجره‌ایرانیان: وزیر راه و شهرسازی معتقد است اگر صدها فرودگاه، بندر، ریل، جاده و... احداث شود اما انسان،‌ محور توسعه نباشد هرگز نتیجه مطلوب به وجود نخواهد آمد.

مطالب بیشتر
دعوت شرکت دیاکوپروفیل به بازدید از غرفه‌های دکونیک در نمایشگاه تویاپ
دعوت شرکت دیاکوپروفیل به بازدید از غرفه‌های دکونیک در نمایشگاه تویاپ

پنجره ایرانیان؛ دیاکو پروفیل تولیدکننده پروفیل‌های وینسا و پیماپن در ایران، از کلیه همکاران و فعالان صنعت دروپنجره دعوت کرد تا از غرفه‌های این مجموعه در نمایشگاه بین‌المللی دروپنجره تویاپ ترکیه بازدید به عمل آورند.

مطالب بیشتر
نقاط قوت و ضعف آیین‌نامه مالیات بر ساخت‌وساز
نقاط قوت و ضعف آیین‌نامه مالیات بر ساخت‌وساز

پنجره‌ایرانیان؛ حداقل سه ایراد به آیین‌نامه «مالیات بر ساخت‌وسازهای مسکونی» وارد است که در تعامل با کارشناسان و سازمان‌های مربوطه درصدد رفع ایرادات هستیم.

مطالب بیشتر
زندگی 18میلیون نفر در بافت فرسوده
زندگی 18میلیون نفر در بافت فرسوده

پنجره ایرانیان: وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه 18 میلیون نفر از جمعیت شهری در بافت‌های فرسوده، تاریخی و حاشیه شهرها زندگی می‌کنند بر توجه به این بافت‌ها تاکید کرد.

مطالب بیشتر
سازمان بازرسی به دنبال پیمانکاران متخلف مسکن مهر
سازمان بازرسی به دنبال پیمانکاران متخلف مسکن مهر

پنجره‌ایرانیان؛ به دنبال آسیب‌های واردشده به مسکن مهر استان کرمانشاه در جریان زلزله اخیر، سازمان بازرسی تخلفات احتمالی از سوی برخی پیمانکاران این واحدها را تحت تعقیب قرار داده است.

مطالب بیشتر
تسهیلات ساخت مسکن در تهران و کلان‌شهرها ۴۵۰ میلیون تومان شد
تسهیلات ساخت مسکن در تهران و کلان‌شهرها ۴۵۰ میلیون تومان شد

پنجره‌ایرانیان؛ تسهیلات ساخت مسکن در تهران و کلان‌شهرها تا ۴۵۰ میلیون تومان و در بافت فرسوده به ۳۰۰ میلیون تومان افزایش یافت.

مطالب بیشتر