آخوندی بیشتر از روز رای اعتماد رای موافق خواهد گرفت
1394/07/12
پنجره ایرانیان: عضو کمیسیون عمران با اشاره به نگاه مثبت اکثریت مجلس به عملکرد وزیر راه و شهرسازی، گفت: به نظر می ‏رسد که هجمه ‏های سیاسی علیه وزیر راه و شهرسازی از روز یکشنبه شدت پیدا کند اما راه به جایی نخواهد برد و پیش‏ بینی می‏ شود آرای موافق به وزیر راه و شهرسازی از روز رای اعتمادش هم بیشتر شود.
آخوندی بیشتر از روز رای اعتماد رای موافق خواهد گرفت

به گزارش ایلنا، عبدالکریم حسین زاده با بیان اینکه  وزارت راه و شهرسازی از ابتدای دولت یازدهم با وجود همه محدودیت‏ های مالی در عرصه عمرانی کارها را به پیش برد، اظهار کرد: مجموعه وزارت راه و شهرسازی تعامل سازنده خوب و سازنده‏ ای با همه بدنه اجرایی کشور داشت و پروژه ‏ها متوقف نشدند.

وی با بیان اینکه کمترین تخصیص بودجه عمرانی در دوره آخوندی صورت گرفته است، ادامه داد: آقای آخوندی در دو سال مسئولیت خود تلاش کرد تا روند عقلانی را بر حوزه معماری و شهرسازی حاکم کند و سعی کرد از ظرفیت بخش‏ های خصوصی و غیر دولتی در حوزه عمران استفاده‏ های سازنده و خوبی داشته باشد.

حسین‏ زاده با اشاره به تلاش برخی استیضاح کنندگان برای تعلیق انتخابات نظام مهندسی ساختمان بیان کرد: این کار انجام پذیر نیست چون سازمان نظام مهندسی ساختمان یک ارگان مستقل بوده و کسی نمی‏ تواند در امور انتخابات آن دخالت کند و انتخابات را به حالت تعلیق درآورد ضمن آنکه تاریخ و تقویم انتخابات نظام مهندسی ساختمان مشخص است و نامزدها هم خودشان را برای رقابت در تاریخ مشخص شده آماده کردند.

عضو کمیسیون عمران با بیان اینکه نباید انتخابات نظام مهندسی ساختمان با اهداف سیاسی برخی سیاسیون گره و پیوند بخورد، ادامه داد: از آفت ‏هایی که به روندهای توسعه ‏ای کشور آسیب می‏ زند و آنها را دچار اختلال می‏ کند گره زدن سیاسی‌کاری‏ ها به مباحث و اهداف توسعه ‏ای است.

وی سازمان نظام مهندسی ساختمان را دستگاهی کاملا تخصصی و حرفه‏ ای دانست و افزود: باید اجازه داد تا جامعه مهندسی کشور خود افراد صاحب صلاحیت به لحاظ حرفه مهندسی را انتخاب کنند.

حسین‏ زاده با بیان اینکه فقط اقلیتی کوچک مخالف ابلاغیه وزیر راه و شهرسازی درباره منع شرکت کارکنان وزارت کشور و راه و شهرسازی، شهرداری ‏ها، اعضای شورای اسلامی شهر و روستا در انتخابات نظام مهندسی ساختمان هستند گفت: معتقدم باید در تمام حوزه ‏های کشور از اینکه یک نفر چندین مسئولیت را داشته باشد پرهیز شود.

عضو کمیسیون عمران با اشاره به مزایای ابلاغیه وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: نمی ‏توان انتظار داشت که یک نفر هم سیاستگذار و هم مجری و سازنده باشد. تداخل این دو باعث می شود که مردم محصولات کم کیفیت دریافت کنند. اما اگر حوزه های نظارتی از حوزه اجرایی منفک باشند موجب می‏ شود سازه ‏هایی که قرار است به سرمایه ملی تبدیل شوند از کیفیت لازم برخوردار باشند.

اکونومیست: یارانه‌های انرژی را قطع کنید
اکونومیست: یارانه‌های انرژی را قطع کنید

پنجره ایرانیان:کشورهای اندکی از قیمت پائین نفت برای کاهش یارانه ها سود می برند. اقتصاددانان از یارانه های انرژی متنفر هستند. آنها بودجه دولت را نابود می کند- شرایط مالی خطرناک ونزوئلا تاحدودی ناشی از آن است که شهروندان در این کشور هر گالن بنزین را به ارزش چند سنت خریداری می کنند.

مطالب بیشتر
تنگنای عجیب مالی در کشور داریم
تنگنای عجیب مالی در کشور داریم

پنجره ایرانیان: مدیرعامل بانک مسکن با بیان این‌که با یک تنگنای مالی عجیب در کشور مواجه هستیم بر ضرورت تامین مالی پروژه‌ها با استفاده از روش ساختاریافته مدیریت دارایی‌ها تاکید کرد و گفت: نرخ سود مشارکت در کشور بسیار بالا بوده و 24 درصد است.

مطالب بیشتر
کاهش نرخ سود بانکی؛ اجاره بها را بالا نمی‌برد
کاهش نرخ سود بانکی؛ اجاره بها را بالا نمی‌برد

پنجره ایرانیان: رئیس اتحادیه املاک استان تهران گفت: کاهش نرخ سود سپرده‌های بانکی در بازار اجاره نمی‌تواند باعث افزایش قیمت‌ها شود.

مطالب بیشتر
شرط دولت برای خاتمه مسکن مهر
شرط دولت برای خاتمه مسکن مهر

پنجره ایرانیان: قائم مقام وزیر راه و شهرسازی و مجری ویژه مسکن مهر شرط تکمیل 570 هزار واحد مسکن مهر باقی مانده را اعلام کرد.

مطالب بیشتر
از غرفه پنجره ایرانیان در همدان دیدن کنید
از غرفه پنجره ایرانیان در همدان دیدن کنید

پنجره ایرانیان از کلیه علاقمندان و فعالان صنعت در و پنجره دعوت می‏ کند تا از غرفه این نشریه در نخستین نمایشگاه در و پنجره، ماشین ‏آلات و صنایع وابسته، واقع در سالن ابن سینای شهر همدان بازدید به عمل آورند.

مطالب بیشتر
علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی
علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی

پنجره‌ایرانیان؛ عمر مفید ساختمان در ایران همانند قیمتش خوش‌اقبال نیست که هرروز بالا و بالاتر رود چراکه ساختمان‌ها در ایران خیلی زود فرسوده شده، نامشان با کلنگی بودن گره‌خورده و درنتیجه خزان زودرس ساختمان‌ها شروع می‌شود.

مطالب بیشتر
خانه‌های شناور خودکفا در تولید آب و برق
خانه‌های شناور خودکفا در تولید آب و برق

پنجره ایرانیان: محققان دو موسسه IVI و IKTS اقدام به ساخت خانه‌های شناور جدید در دریاچه Geierswalde کرده‌اند که در تولید آب و برق خودکفا هستند.

مطالب بیشتر
ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های تجدید پذیر در سیستان
ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های تجدید پذیر در سیستان

پنجره ایرانیان: رئیس بنیاد نخبگان سیستان و بلوچستان با اعلام اینکه طرح ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های نو در استان با پیگیری بنیاد نخبگان استان و حمایت ستاد فناوری انرژی‌های تجدیدپذیر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و استانداری سیستان و بلوچستان در حال پیگیری است که در صورت تحقق استان به قطب تولید انرژی‌های تجدیدپذیر تبدیل خواهد شد.

مطالب بیشتر
نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا ۲۰۱۷
نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا ۲۰۱۷

پنجره‌ایرانیان: نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا 2017 خردادماه 96 برگزار می‌شود.

مطالب بیشتر
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟

پنجره‌ایرانیان؛ یک کارشناس بازار مسکن گفت: رکود این بازار در ماه‌های اخیر از سه عامل ثبات قیمت نهاده‌های ساختمانی، ورود به فصل سرما و افت ساخت‌وساز نشأت می‌گیرد، اما بازار ملک این ظرفیت را دارد که پول‌های خارج‌شده‌ اخیر از بورس و سپرده‌های بانکی را جذب کند.

مطالب بیشتر
تضییع‌حقوق؛ نگرانی مهندسان تجمع‌کننده جلوی شورای شهر
تضییع‌حقوق؛ نگرانی مهندسان تجمع‌کننده جلوی شورای شهر

پنجره ایرانیان: اقبال شاکری رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران با اعلام تجمع برخی از مهندسان عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان جلوی شورای شهر تهران، گفت: در آخرین جلسه مقرر شد تا شهرداری تهران، موارد اصلاحی فرآیند را انجام دهد.

مطالب بیشتر
امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان وام به تولیدکنندگان پرداخت می‌شود
امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان وام به تولیدکنندگان پرداخت می‌شود

پنجره‌ایرانیان؛ معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات از محل منابع داخلی بانک‌ها به واحدهای تولیدی، صنعتی و معدنی کشور تزریق می‌شود.

مطالب بیشتر