فروش ویژه 400 مجتمع مسکونی در تهران توسط انبوه‌سازان
1394/08/27
پنجره ایرانیان: رئیس اتحادیه مشاوران املاک از ارائه طرح فروش ویژه املاک با تسهیلات ویژه و به‌کارگیری مکانیسم تهاتر در بازار مسکن خبر داد و گفت: اگر به جای پرداخت وام خودرو این تسهیلات به بخش مسکن اعطا می‌شد "با یک تیر چند نشان زدن" بود.
فروش ویژه 400 مجتمع مسکونی در تهران توسط انبوه‌سازان

به گزارش تسنیم، حسام عقبایی در نشست خبری سومین نمایشگاه بین المللی املاک و مستغلات، افزود: یکی از عوامل ناپایداری اقتصادی، عدم گردش مالی در کشور است و عمده تولیدکنندگان ساختمان در فروش، به دلیل نبود مشتری یا بودن مشتری که توانایی ندارد دچار رکود شده‏ اند، ‌از این رو تسهیلات ویژه‌ای را برای این بخش در نظر گرفته‌ایم.

وی با بیان این‌که این تسهیلات در دو بخش برنامه‌ریزی شده است، تصریح کرد: یکی تسهیلاتی که توسط سازندگان در اختیار خریداران با حفظ منافع خریدار قرار می‌گیرد، در بخش دیگر نیز در حال رایزنی با بانک‌های عامل برای ارائه تسهیلات ویژه هستیم.

وی در واکنش به عبده‌تبریزی، مشاور وزیر راه و شهرسازی که تاکید کرده "منتظر گرانی مسکن نباشید"، تصریح کرد: وضع اقتصادی ایران خاص و ویژه است و عوامل سیاسی داخلی و منطقه‌ای در آن اثرگذار است، از این‏رو از آنجاکه نمی‌توانیم خیلی از وقایع تاثیرگذار آن را پیش‌بینی کنیم، بنابراین درباره وضع بازار مسکن در سال 95 و 96 خیلی اظهارنظر نمی‌کنم و آن را به بعد از تثبیت اوضاع سیاسی کشور یعنی پس از انتخابات مجلس موکول می‌کنم.

وی با اشاره به اعطای تسهیلات برای خرید خودرو تاکید کرد: در ارائه تسهیلات بانکی باید سیاست‌های پولی و بانکی را کنترل دقیق‌تری کنیم تا روی ریل اصلی بیاید. یعنی این‌که اولویت قائل باشیم برای صنایع مادر مانند مسکن است تا این‌که به بخش‌های مانند خودرو تسهیلات اختصاص دهیم.

رئیس اتحادیه مشاوران املاک با تاکید بر این‌که اگر وام خودرو به مسکن اختصاص می‌یافت شاهد رونق این بخش بودیم و در واقع "با یک تیر چند نشان زدن" بود، گفت: بعید بود که چنین اتفاقی ــ پرداخت تسهیلات خرید خودرو ــ روی دهد.

عقبایی با بیان این‌که افزایش تسهیلات بانکی یکی از ابزارهای لازم برای تحریک بازار مسکن است، بیان کرد: چنانچه دولت برای بخش مسکن نیاندیشد اقتصاد مسکن به سمت ورشکستگی می‌شود و این نیز به اضمحلال اقتصاد کشور منجر می‌شود. در این صورت بازگشت به دوران رکود 4 تا 5 سال زمان خواهد برد.

وی ادامه داد: از این رو بعدی می‌دانم دوستان ــ دولتی‌ها ــ اجازه تداوم رکود را در بازار مسکن طی سال آینده بدهند. وی همچنین با اشاره به  این‌که پیش‌بینی می‌کردیم در شش ماهه دوم سال شاهد رونق بیشتر در بازار مسکن باشیم، یادآور شد: اما در مهرماه سال 94 این اتفاق روی نداد و هم در تهران و کشور شاهد کاهش حجم معاملات بودیم.

وی با بیان این‌که در تهران هم به لحاظ اجاره و خرید در مهرماه 94 شاهد کاهش حجم معاملات بودیم، افزود: در شهر تهران طی مهرماه 13123 قرارداد خرید و فروش ثبت شد در حالی که در شهریورماه 14726 قرارداد ثبت شده بود. وی با بیان این‌که در بخش اجاره در شهریور امسال 20129 قرارداد و در مهرماه 16264 قرارداد در شهر تهران امضا شد، افزود: در استان تهران نیز 30330 قرارداد خرید و فروش ثبت شد، ‌این در حالی بود که در شهریور ماه 35845 قرارداد خرید و فروش امضا شده بود.

رئیس اتحادیه مشاوران املاک اظهار کرد: در سطح کشور نیز همین وضعیت حاکم بود و در مهرماه امسال 77453 قرارداد خرید و فروش ثبت شد اما در ماه پیش از آن یعنی شهریور 88216 قرارداد ثبت شده بود. عقبایی در خصوص وضعیت بازار مسکن در نیمه دوم سال نیز گفت: در نیمه سال دوم 94 با همین آرامش کنونی پاییز و زمستان را سپری خواهیم کرد و شاهد افزایش قیمت‌ها نخواهیم بود. با توجه به این‌که ارائه تسهیلات توسط بانک‌ها نتوانسته روی بازار مسکن تاثیرگذار باشد، از این رو به مردم توصیه می‌کنیم فرصت مناسبی در این آرامش سرمایه‌گذاری‌های را انجام دهند.

وی همچنین با اشاره به کاهش حجم معاملات مسکن در کشور بیان کرد:‌ از این رو برگزار یک نمایشگاه بین المللی با اهدافی خاص می‌تواند یکی از ابزارهای لازم برای این باشد که فرصت سازی برای خروج از رکود از بازار مسکن ایجاد کنیم. وی با بیان این‌که رونق بخش مسکن به فعال شدن سایر صنایع منجر می‌شود، تصریح کرد: تبیین جایگاه مسکن در رشد اقتصادی کشور، معرفی پهنه وسیع جذب سرمایه در پروژه‌های مسکن داخل کشور، جذب و هدایت سرمایه‌های داخلی و خارجی برای ورود به این صنعت و توسعه آن، معرفی توانمندی‌های انبوه‌سازان و شرکت‌های بزرگ فعال صنعت ساختمان،‌ کمک به شفاف‌سازی و گردش کار و عملکردها در بازار ساخت و ساز کشور، ایجاد توازن و پایداری در قیمت‌ها و کمک به کنترل نرخ املاک و مستغلات کشور، معرفی روش‌های صنعتی ‌سازی و توانمندی‌های آن در ارتقای کیفیت، افزایش سرعت و کاهش هزینه‌های تمام شده، ایجاد فضا و بستر مناسب برای حضور شرکت‌های دانش بنیان برای استفاده از علوم و فنون روز، معرفی ابزار نوین فروش در بخش املاک و مستغلات به‌عنوان یک ایده جدید و گسترش اشتغال در صنعت ساختمان در بالاترین سطح در مقایسه با سایر صنایع و خدمات از جمله اهداف برگزاری این نمایشگاه است.

وی ادامه داد:‌ سرمایه‌گذاری در پروژه‌های ساختمانی، موسسات املاک و مستغلات، انبوه‌سازان و سازندگان، تعاونی‌های مسکن، مشاوران املاک سراسر کشور، معماران و طراحان، پیمانکاران مدیریت و سیستم و کنترل پروژه‌های ساختمان، املاک و مستغلات در مناطق آزاد،فناوری اطلاعات، مدیریت بهره‌برداری املاک و بازاریابی املاک از جمله موضوعاتی خواهد بود در سومین نمایشگاه املاک و مستغلات به آن پرداخته می‌شود. وی با بیان این‌که فرصت ارائه تسهیلات فروش ویژه املاک در نمایشگاه را فراهم خواهیم کرد، تصریح کرد: پیشنهاداتی از سوی انبوه‌سازان و مالکان در این حوزه مطرح شده که آن هم بحث تهاتر است که در نمایشگاه به آنها پرداخته می‌شود.

رئیس اتحادیه مشاوران املاک با بیان این‌‌که حدود 40 شرکت خارجی در نمایشگاه مذکور حضور خواهند داشت، یادآور شد: علاوه بر تسهیلات ویژه، فروش ویژه املاک نیز در نمایشگاه ارائه می‌شود. وی گفت: در تهران انبوه سازان اعلام آمادگی کرده اند 400 مجتمع مسکونی را که بین یک واحد تا 100 واحدی هستند را با تخفیف و به صورت اقساطی فروش ویژه کنند.

زمستان ۹۵ گرما به معاملات مسکن برگشت
زمستان ۹۵ گرما به معاملات مسکن برگشت

پنجره‌ایرانیان؛ آمارها حاکی از آن است که تعداد معاملات مسکن شهر تهران در فصل زمستان ۱۳۹۵ به ۴۵ هزار واحد رسیده که این تعداد با میانگین هر فصل در سال‌های ۱۳۹۰ و ۱۳۹۱ یعنی زمان اوج رونق مسکن برابری می‌کند.

مطالب بیشتر
اکونومیست: یارانه‌های انرژی را قطع کنید
اکونومیست: یارانه‌های انرژی را قطع کنید

پنجره ایرانیان:کشورهای اندکی از قیمت پائین نفت برای کاهش یارانه ها سود می برند. اقتصاددانان از یارانه های انرژی متنفر هستند. آنها بودجه دولت را نابود می کند- شرایط مالی خطرناک ونزوئلا تاحدودی ناشی از آن است که شهروندان در این کشور هر گالن بنزین را به ارزش چند سنت خریداری می کنند.

مطالب بیشتر
تنگنای عجیب مالی در کشور داریم
تنگنای عجیب مالی در کشور داریم

پنجره ایرانیان: مدیرعامل بانک مسکن با بیان این‌که با یک تنگنای مالی عجیب در کشور مواجه هستیم بر ضرورت تامین مالی پروژه‌ها با استفاده از روش ساختاریافته مدیریت دارایی‌ها تاکید کرد و گفت: نرخ سود مشارکت در کشور بسیار بالا بوده و 24 درصد است.

مطالب بیشتر
کاهش نرخ سود بانکی؛ اجاره بها را بالا نمی‌برد
کاهش نرخ سود بانکی؛ اجاره بها را بالا نمی‌برد

پنجره ایرانیان: رئیس اتحادیه املاک استان تهران گفت: کاهش نرخ سود سپرده‌های بانکی در بازار اجاره نمی‌تواند باعث افزایش قیمت‌ها شود.

مطالب بیشتر
شرط دولت برای خاتمه مسکن مهر
شرط دولت برای خاتمه مسکن مهر

پنجره ایرانیان: قائم مقام وزیر راه و شهرسازی و مجری ویژه مسکن مهر شرط تکمیل 570 هزار واحد مسکن مهر باقی مانده را اعلام کرد.

مطالب بیشتر
از غرفه پنجره ایرانیان در همدان دیدن کنید
از غرفه پنجره ایرانیان در همدان دیدن کنید

پنجره ایرانیان از کلیه علاقمندان و فعالان صنعت در و پنجره دعوت می‏ کند تا از غرفه این نشریه در نخستین نمایشگاه در و پنجره، ماشین ‏آلات و صنایع وابسته، واقع در سالن ابن سینای شهر همدان بازدید به عمل آورند.

مطالب بیشتر
علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی
علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی

پنجره‌ایرانیان؛ عمر مفید ساختمان در ایران همانند قیمتش خوش‌اقبال نیست که هرروز بالا و بالاتر رود چراکه ساختمان‌ها در ایران خیلی زود فرسوده شده، نامشان با کلنگی بودن گره‌خورده و درنتیجه خزان زودرس ساختمان‌ها شروع می‌شود.

مطالب بیشتر
خانه‌های شناور خودکفا در تولید آب و برق
خانه‌های شناور خودکفا در تولید آب و برق

پنجره ایرانیان: محققان دو موسسه IVI و IKTS اقدام به ساخت خانه‌های شناور جدید در دریاچه Geierswalde کرده‌اند که در تولید آب و برق خودکفا هستند.

مطالب بیشتر
ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های تجدید پذیر در سیستان
ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های تجدید پذیر در سیستان

پنجره ایرانیان: رئیس بنیاد نخبگان سیستان و بلوچستان با اعلام اینکه طرح ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های نو در استان با پیگیری بنیاد نخبگان استان و حمایت ستاد فناوری انرژی‌های تجدیدپذیر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و استانداری سیستان و بلوچستان در حال پیگیری است که در صورت تحقق استان به قطب تولید انرژی‌های تجدیدپذیر تبدیل خواهد شد.

مطالب بیشتر
نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا ۲۰۱۷
نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا ۲۰۱۷

پنجره‌ایرانیان: نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا 2017 خردادماه 96 برگزار می‌شود.

مطالب بیشتر
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟

پنجره‌ایرانیان؛ یک کارشناس بازار مسکن گفت: رکود این بازار در ماه‌های اخیر از سه عامل ثبات قیمت نهاده‌های ساختمانی، ورود به فصل سرما و افت ساخت‌وساز نشأت می‌گیرد، اما بازار ملک این ظرفیت را دارد که پول‌های خارج‌شده‌ اخیر از بورس و سپرده‌های بانکی را جذب کند.

مطالب بیشتر
آدرس انحرافی التهاب بازار مسکن
آدرس انحرافی التهاب بازار مسکن

پنجره‌ایرانیان؛ ۴ روز پس از بازگشت قیمت مسکن به درگاه‌های اینترنتی خریدوفروش کالا، محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی نسبت به این موضوع اعتراض کرده و از دادستانی خواسته تا «از درج قیمت در آگهی‌های فروش مسکن سایت‌های اینترنتی جلوگیری کند.»

مطالب بیشتر