بسیاری از واحدهای تولیدی آماده آغاز فعالیت با "حداقل نقدینگی" هستند
1394/08/27
پنجره ایرانیان: عضو کمیسیون عمران مجلس با بیان این‌که ای کاش دولت پرداخت تسهیلات به خودروسازان را در حوزه مسکن انجام دهد، گفت: اگر این‌گونه نشود آن وقت مردم شک می‌کنند که اهداف دیگر یا منافع شخصی وجود دارد.
بسیاری از واحدهای تولیدی آماده آغاز فعالیت با

به گزارش تسنیم، علی‌نعمت چهاردولی افزود: واقعیت امر این است که در رکود جامعه و شرایط موجود اقتصادی، خیلی از واحدهای تولیدی کشور آماده آغاز فعالیت با "حداقل نقدینگی" هستند. وی با تاکید بر این‌که در صورت تامین نقدینگی این واحدها به‌طور حتم اقتصاد تکان می‌خورد به پرداخت تسهیلات 25 میلیون تومانی برای خرید خودرو اشاره و تصریح کرد: اگر به جای تسهیلاتی که برای خرید خودرو اعطا شد، دولت در دو بخش سرما‌یه گذاری می‌کرد بسیاری از مشکلات اقتصاد کشور برطرف می‌شد.

وی با بیان این‌که یکی از این بخش‌ها مسکن است، افزود: با فعال شدن مسکن حداقل 70 صنعت وابسته فعال می‌شوند و رونق اقتصادی به کشور بازمی‌گشت. وی با بیان این‌که "ای کاش دولت این کار را در حوزه مسکن انجام می‌داد"، گفت: بخش دوم نیز حوزه صنعت و تولید است، اگر دولت نمونه وامی را که به خودروسازان داد یعنی با همین شرایط و نرخ سود را در اختیار قرار می‌داد به‌طور میانگین 5 تا 10 فرصت شغلی مستقیم ایجاد می‌شد.

عضو کمیسیون عمران مجلس تاکید کرد: اگر اتفاقی که برای خودروسازان ــ اعطای وام 25 میلیونی ــ افتاد، برای بخش‌های مهم اقتصاد یعنی مسکن و تولید روی دهد، مردم به این باور می‌رسند که دولت به‌دنبال خروج اقتصاد از رکود است، اما اگر این‌گونه نشود آن وقت مردم شک می‌کنند که اهداف دیگر یا منافع شخصی وجود دارد. چهاردولی یادآور شد: بهترین راهکار برای خروج اقتصاد از رکود پرداخت تسهیلات به دو بخش مسکن و تولید است.

اکنون بهترین زمان خرید مسکن برای دست‌به‌نقدهاست
اکنون بهترین زمان خرید مسکن برای دست‌به‌نقدهاست

پنجره ایرانیان: معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی گفت، هیچگاه چنین زمان طولانی‌ در تاریخ اقتصاد مسکن کشور نداشته‌ایم که قیمت این کالا ثابت بماند و حتی اگر بر اساس شاخص‌های تورم محاسبه کنیم، حتی می‌توان نام آن را کاهش قیمت مسکن گذاشت.

مطالب بیشتر
اکونومیست: یارانه‌های انرژی را قطع کنید
اکونومیست: یارانه‌های انرژی را قطع کنید

پنجره ایرانیان:کشورهای اندکی از قیمت پائین نفت برای کاهش یارانه ها سود می برند. اقتصاددانان از یارانه های انرژی متنفر هستند. آنها بودجه دولت را نابود می کند- شرایط مالی خطرناک ونزوئلا تاحدودی ناشی از آن است که شهروندان در این کشور هر گالن بنزین را به ارزش چند سنت خریداری می کنند.

مطالب بیشتر
شرط دولت برای خاتمه مسکن مهر
شرط دولت برای خاتمه مسکن مهر

پنجره ایرانیان: قائم مقام وزیر راه و شهرسازی و مجری ویژه مسکن مهر شرط تکمیل 570 هزار واحد مسکن مهر باقی مانده را اعلام کرد.

مطالب بیشتر
از غرفه پنجره ایرانیان در همدان دیدن کنید
از غرفه پنجره ایرانیان در همدان دیدن کنید

پنجره ایرانیان از کلیه علاقمندان و فعالان صنعت در و پنجره دعوت می‏ کند تا از غرفه این نشریه در نخستین نمایشگاه در و پنجره، ماشین ‏آلات و صنایع وابسته، واقع در سالن ابن سینای شهر همدان بازدید به عمل آورند.

مطالب بیشتر
علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی
علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی

پنجره‌ایرانیان؛ عمر مفید ساختمان در ایران همانند قیمتش خوش‌اقبال نیست که هرروز بالا و بالاتر رود چراکه ساختمان‌ها در ایران خیلی زود فرسوده شده، نامشان با کلنگی بودن گره‌خورده و درنتیجه خزان زودرس ساختمان‌ها شروع می‌شود.

مطالب بیشتر
خانه‌های شناور خودکفا در تولید آب و برق
خانه‌های شناور خودکفا در تولید آب و برق

پنجره ایرانیان: محققان دو موسسه IVI و IKTS اقدام به ساخت خانه‌های شناور جدید در دریاچه Geierswalde کرده‌اند که در تولید آب و برق خودکفا هستند.

مطالب بیشتر
ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های تجدید پذیر در سیستان
ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های تجدید پذیر در سیستان

پنجره ایرانیان: رئیس بنیاد نخبگان سیستان و بلوچستان با اعلام اینکه طرح ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های نو در استان با پیگیری بنیاد نخبگان استان و حمایت ستاد فناوری انرژی‌های تجدیدپذیر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و استانداری سیستان و بلوچستان در حال پیگیری است که در صورت تحقق استان به قطب تولید انرژی‌های تجدیدپذیر تبدیل خواهد شد.

مطالب بیشتر
نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا ۲۰۱۷
نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا ۲۰۱۷

پنجره‌ایرانیان: نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا 2017 خردادماه 96 برگزار می‌شود.

مطالب بیشتر
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟

پنجره‌ایرانیان؛ یک کارشناس بازار مسکن گفت: رکود این بازار در ماه‌های اخیر از سه عامل ثبات قیمت نهاده‌های ساختمانی، ورود به فصل سرما و افت ساخت‌وساز نشأت می‌گیرد، اما بازار ملک این ظرفیت را دارد که پول‌های خارج‌شده‌ اخیر از بورس و سپرده‌های بانکی را جذب کند.

مطالب بیشتر
امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان وام به تولیدکنندگان پرداخت می‌شود
امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان وام به تولیدکنندگان پرداخت می‌شود

پنجره‌ایرانیان؛ معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات از محل منابع داخلی بانک‌ها به واحدهای تولیدی، صنعتی و معدنی کشور تزریق می‌شود.

مطالب بیشتر
بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری
بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری

پنجره‌ایرانیان؛ مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارشی به بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری پرداخت.

مطالب بیشتر
بیستمین نمایشگاه صنعت ساختمان اوکراین در اسفندماه
بیستمین نمایشگاه صنعت ساختمان اوکراین در اسفندماه

پنجره ایرانیان: بیستمین نمایشگاه صنعت ساختمان اوکراین 12 تا 15 اسفندماه در کی‏ یف اوکراین برگزار می‏ شود.

مطالب بیشتر