چالش نبود متقاضی برای ۵۲۰۰ مسکن مهر هسا در هشتگرد
1394/09/29
پنجره ایرانیان: در حالی پروژه‌های مسکن مهر هسا با مشکلاتی از جمله نبود نقدینگی کافی برای اتمام دست و پنجه نرم می‌کنند که نبود متقاضی به‌عنوان چالشی دیگر گریبان این پروژه‌ها را گرفته است؛ هم‌اکنون در شهر هشتگرد برای حدود ۵۲۰۰ مسکن مهر هسا متقاضی وجود ندارد.
چالش نبود متقاضی برای ۵۲۰۰ مسکن مهر هسا در هشتگرد

اواخر شهریور ماه امسال محمدرضا توکلی مدیرعامل وقت شرکت عمران شهر هشتگرد با اشاره به این‌که 4000 واحد هم آماده تحویل است اما به دلیل نبود امکانات زیربنایی نمی‌توانیم آنها را واگذار کنیم، تصریح کرد: برای تامین خدمات زیربنایی واحدهای مسکن مهر با دستگاه‌های خدمات‌رسان وارد مذاکره شده‌ایم. وی با بیان این‌که برق‌رسانی به واحدهای ساخته شده هم‌اکنون در حال انجام است، افزود:‌ برای تاسیسات گاز نیز زمینی را به شرکت گاز برای ساخت ایستگاه واگذار کرده‌ایم، ضمن آن‌که آب و فاضلاب این پروژه‌ها نیز در حال اجراست.

وی با بیان این‌که هنوز با "هسا" مشکل داریم، تصریح کرد: : با وجود توافقی که با هسا داشتیم، اما متاسفانه این شرکت کار را متوقف کرده است. توکلی با یادآوری این‌که 8000 هزار واحد مسکن مهر هشتگرد گرفتار این موضوع هستند، گفت:‌ واحدهای هسا حدود 70 درصد پیشرفت فیزیکی دارد که متوقف شده است، در این زمینه به هسا اخطار داده‌ و آنها تکلیف کرده‌ایم نسبت به تکمیل واحدها اقدام کنند. وی با تاکید بر این‌که به لحاظ قانونی می‌توانیم قرارداد با این شرکت را فسخ کنیم، افزود:‌ اما این کار را نمی‌کنیم چون به مردم خسارت وارد می‌شود، هسا نباید این‌گونه عمل کرده و فقط به فکر منافع خود باشد.

هشتگرد یکی از شهرهایی بوده که هسا در آنجا ساخت و ساز 9 پروژه را در قالب طرح مسکن مهر بر عهده گرفته است. در مجموع حدود 8300 واحد مسکن مهر در پروژه‌ها در حال ساخت است که پیشرفت فیزیکی کل این تعداد واحد حدود 80 درصد است. اما نکته مهم در رابطه با این پروژه‌ها، نبود متقاضی برای حدود 5200 واحد است که عملا باعث شده روند ساخت‏ و ‏ساز این واحدها کند و در پاره‌ای مواقع متوقف شود. در حال حاضر این پروژه‌ها هزینه‌های مضاعفی را به پیمانکار تحمیل کرده و موجب شده تا تکمیل سایر پروژه‌های متقاضی‌دار با موانعی روبرو شود. در این راستا وزارت راه و شهرسازی اقداماتی را در دستور کار قرار داده که تسهیل شرایط واگذاری واحدهای مسکن مهر مهم‌ترین آنها به شمار می‌رود.

اصغری‌مهرآبادی هفته پیش در این زمینه گفته بود: حدود 80 هزار مسکن مهر بدون متقاضی در کشور داریم که وزارت راه و شهرسازی در حال برنامه‌ریزی برای تعیین تکلیف این واحدهاست. وی با بیان این‌که بیشترین واحد مسکن مهر بدون متقاضی را در استان خوزستان داریم، تصریح کرد: تعیین تکلیف واحدهای بدون متقاضی توسط وزارت راه و شهرسازی در حال پیگیری است و در این رابطه سناریوهای مختلفی مطرح شده که تدوین شیوه‌نامه، تسهیل شرایط واگذاری، تفاهم با سازنده‌ها و غیره از آن جمله است. وی با بیان این‌که هنوز جمع‌بندی نهایی چگونگی واگذاری واحدهای بدون متقاضی نرسیده‌ایم، تصریح کرد:‌ در شهرهای اطراف تهران از جمله هشتگرد و پرند نیز واحدهایی را داریم که به دنبال واگذاری آنها با تسهیل شرایط هستیم.

اکونومیست: یارانه‌های انرژی را قطع کنید
اکونومیست: یارانه‌های انرژی را قطع کنید

پنجره ایرانیان:کشورهای اندکی از قیمت پائین نفت برای کاهش یارانه ها سود می برند. اقتصاددانان از یارانه های انرژی متنفر هستند. آنها بودجه دولت را نابود می کند- شرایط مالی خطرناک ونزوئلا تاحدودی ناشی از آن است که شهروندان در این کشور هر گالن بنزین را به ارزش چند سنت خریداری می کنند.

مطالب بیشتر
تنگنای عجیب مالی در کشور داریم
تنگنای عجیب مالی در کشور داریم

پنجره ایرانیان: مدیرعامل بانک مسکن با بیان این‌که با یک تنگنای مالی عجیب در کشور مواجه هستیم بر ضرورت تامین مالی پروژه‌ها با استفاده از روش ساختاریافته مدیریت دارایی‌ها تاکید کرد و گفت: نرخ سود مشارکت در کشور بسیار بالا بوده و 24 درصد است.

مطالب بیشتر
کاهش نرخ سود بانکی؛ اجاره بها را بالا نمی‌برد
کاهش نرخ سود بانکی؛ اجاره بها را بالا نمی‌برد

پنجره ایرانیان: رئیس اتحادیه املاک استان تهران گفت: کاهش نرخ سود سپرده‌های بانکی در بازار اجاره نمی‌تواند باعث افزایش قیمت‌ها شود.

مطالب بیشتر
شرط دولت برای خاتمه مسکن مهر
شرط دولت برای خاتمه مسکن مهر

پنجره ایرانیان: قائم مقام وزیر راه و شهرسازی و مجری ویژه مسکن مهر شرط تکمیل 570 هزار واحد مسکن مهر باقی مانده را اعلام کرد.

مطالب بیشتر
از غرفه پنجره ایرانیان در همدان دیدن کنید
از غرفه پنجره ایرانیان در همدان دیدن کنید

پنجره ایرانیان از کلیه علاقمندان و فعالان صنعت در و پنجره دعوت می‏ کند تا از غرفه این نشریه در نخستین نمایشگاه در و پنجره، ماشین ‏آلات و صنایع وابسته، واقع در سالن ابن سینای شهر همدان بازدید به عمل آورند.

مطالب بیشتر
علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی
علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی

پنجره‌ایرانیان؛ عمر مفید ساختمان در ایران همانند قیمتش خوش‌اقبال نیست که هرروز بالا و بالاتر رود چراکه ساختمان‌ها در ایران خیلی زود فرسوده شده، نامشان با کلنگی بودن گره‌خورده و درنتیجه خزان زودرس ساختمان‌ها شروع می‌شود.

مطالب بیشتر
خانه‌های شناور خودکفا در تولید آب و برق
خانه‌های شناور خودکفا در تولید آب و برق

پنجره ایرانیان: محققان دو موسسه IVI و IKTS اقدام به ساخت خانه‌های شناور جدید در دریاچه Geierswalde کرده‌اند که در تولید آب و برق خودکفا هستند.

مطالب بیشتر
ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های تجدید پذیر در سیستان
ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های تجدید پذیر در سیستان

پنجره ایرانیان: رئیس بنیاد نخبگان سیستان و بلوچستان با اعلام اینکه طرح ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های نو در استان با پیگیری بنیاد نخبگان استان و حمایت ستاد فناوری انرژی‌های تجدیدپذیر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و استانداری سیستان و بلوچستان در حال پیگیری است که در صورت تحقق استان به قطب تولید انرژی‌های تجدیدپذیر تبدیل خواهد شد.

مطالب بیشتر
نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا ۲۰۱۷
نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا ۲۰۱۷

پنجره‌ایرانیان: نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا 2017 خردادماه 96 برگزار می‌شود.

مطالب بیشتر
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟

پنجره‌ایرانیان؛ یک کارشناس بازار مسکن گفت: رکود این بازار در ماه‌های اخیر از سه عامل ثبات قیمت نهاده‌های ساختمانی، ورود به فصل سرما و افت ساخت‌وساز نشأت می‌گیرد، اما بازار ملک این ظرفیت را دارد که پول‌های خارج‌شده‌ اخیر از بورس و سپرده‌های بانکی را جذب کند.

مطالب بیشتر
تضییع‌حقوق؛ نگرانی مهندسان تجمع‌کننده جلوی شورای شهر
تضییع‌حقوق؛ نگرانی مهندسان تجمع‌کننده جلوی شورای شهر

پنجره ایرانیان: اقبال شاکری رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران با اعلام تجمع برخی از مهندسان عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان جلوی شورای شهر تهران، گفت: در آخرین جلسه مقرر شد تا شهرداری تهران، موارد اصلاحی فرآیند را انجام دهد.

مطالب بیشتر
امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان وام به تولیدکنندگان پرداخت می‌شود
امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان وام به تولیدکنندگان پرداخت می‌شود

پنجره‌ایرانیان؛ معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات از محل منابع داخلی بانک‌ها به واحدهای تولیدی، صنعتی و معدنی کشور تزریق می‌شود.

مطالب بیشتر