هشدار وزارت راه وشهرسازی به برج‌سازان تهران
1394/10/14
پنجره ایرانیان: مدیرکل دفتر نظارت بر طرح‌های توسعه و عمران وزارت راه و شهرسازی با انتقاد از صدور پروانه‌های ساخت وسازهای غیرمجاز در کلانشهر تهران گفت: تلاش می‌کنیم جلوی صدور پروانه‌های جدید را در منطقه ۲۲ تهران بگیریم.
هشدار وزارت راه وشهرسازی به برج‌سازان تهران

به گزارش معماری نیوز، مسعود حمزه‌ای در پاسخ به این سوال که در برنامه ششم توسعه چه معیارها و چارچوبی برای کنترل بلندمرتبه‌سازی ساختمان‌ها در کلانشهر تهران در نظر گرفته شده است گفت: در زمینه بلندمرتبه‌سازی آنچه برای برنامه ششم توسعه پیشنهاد کرده بودیم در چارچوب‌های کشوری بود که تهران را نیز در برمی‌گیرد اما به طور مشخص درباره تهران برنامه‌ای به ‏عنوان پیشنهادات وزارت راه و شهرسازی در برنامه ششم توسعه ارائه ندادیم.

مدیرکل دفتر نظارت بر طرح‌های توسعه و عمران افزود: با توجه به اینکه بیشترین بلندمرتبه‌سازی‌ها و بیشترین مصوبات شورای‌عالی معماری و شهرسازی مربوط به مناطق یک، سه و شش تهران است گام نخست ما در مجموعه معاونت معماری و شهرسازی وزارت راه و شهرسازی متوقف کردن بلندمرتبه‌سازی‌های غیرمجاز در این مناطق بود. در این رابطه سعی می‌کنیم با همین ضوابط ساخت‌و‌سازهای غیرمجاز را به طور کامل در این مناطق متوقف کنیم.

وی درباره وضعیت ساخت ‏و ‏سازهای منطقه ۲۲ تهران گفت: ساخت‌و‌سازهای کنونی مربوط به پروانه‌هایی است که قبل از مصوبات شورای‌عالی معماری و شهرسازی درباره این منطقه صادر شده است. از تاریخی که مصوبه کمیسیون ماده ۵ توسط شورای‌عالی ابلاغ شد این ساخت و سازها نیز متوقف شده‌اند.

حمزه‌ای در پاسخ به این سوال که آیا شورای‌عالی معماری و شهرسازی برنامه‌ای برای توقف ساخت‌و‌سازهای منطقه ۲۲ دارد یا خیر؟ گفت: شورای‌عالی معماری و شهرسازی در پروانه‌های صادر شده‌ای که قبل از مصوبات اخیر به ساخت و سازهای کنونی منجر شدند و ادامه دارد ورود نکرد. مجموعه شورای‌عالی معماری و شهرسازی در چند مورد مانند پروژه‌های شهرک‌غرب و پروژه باغ معنوی ورود پیدا کرد و به رغم پروانه‌های صادر شده جلوی ساخت و سازها و ادامه آن را گرفت و آن هم به دلیل حساسیت موضوع بود که ما برای شروع کار لازم بود جامعه را نسبت به موضوع عدم تطابق طرح‌های جامع و تفصیلی حساس کنیم.

وی در پایان افزود: وزارت راه و شهرسازی برای متوقف کردن ساخت‏ و‏ سازهای غیرمجازی که بر اثر صدور پروانه‌های پیشین و قبل از مصوبات شورای‌عالی معماری و شهرسازی است هزینه‌های سنگینی را متقبل می‌شود. امیدواریم بتوانیم جلوی صدور پروانه‌های جدید را بگیریم به جای آنکه به پرونده‌های قدیمی بپردازیم.

دعوت به بازدید از غرفه کارگو وود در نمایشگاه ساختمان تهران
دعوت به بازدید از غرفه کارگو وود در نمایشگاه ساختمان تهران

پنجره‌ایرانیان: شرکت کارگو وود از کلیه فعالان و علاقه‌مندان صنعت در و پنجره و ساختمان دعوت کرده است تا در هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت ساختمان تهران از غرفه این شرکت در سالن 38B بازدید کنند.

مطالب بیشتر
پنجره‌های یوپی‌وی‌سی؛ انتخاب اول
پنجره‌های یوپی‌وی‌سی؛ انتخاب اول

پنجره ایرانیان:شاید عبارت پی‌وی‌سی زیاد به گوشتان خورده است، اما آیا چیزی در مورد یو‌پی‌وی‌سی شنیده‌اید؟ این ماده نوع سخت پی‌وی‌سی می‌باشد که ایده‌آل برای ساخت پنجره‌های دوجداره است.

مطالب بیشتر
افزایش کیفیت مصالح ساختمانی با صدور گواهینامه‌ فنی
افزایش کیفیت مصالح ساختمانی با صدور گواهینامه‌ فنی

پنجره ایرانیان: رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در کنفرانس ملی محافظت ساختمان‌ها و سیستم‌های حمل ونقل در برابر آتش با بیان این‌که همه اقلام ساختمانی در دامنه شمول گواهی‌نامه فنی ساختمان می‌گنجند گفت: نگرانی در مورد کیفیت ساخت و ساز بیشتر شده و این باعث شده تا به مقوله گواهینامه فنی بیشتر پرداخته شود.

مطالب بیشتر
قدرت خرید مسکن افزایش می‌یابد؟
قدرت خرید مسکن افزایش می‌یابد؟

پنجره‌ایرانیان؛ اولویت پرداخت وام ازدواج به کسانی که در صندوق پس‌انداز مسکن یکم ثبت‌نام کرده‌اند در حالی از سوی مجلس مطرح‌شده که محاسبات نشان می‌دهد تجمیع این دو نوع تسهیلات تنها ۳۱ درصد ارزش یک آپارتمان ۵۵ متری با توجه به میانگین قیمت پایتخت را پوشش می‌دهد.

مطالب بیشتر
سرمایه گذاری در بخش مسکن چهار برابر شده است
سرمایه گذاری در بخش مسکن چهار برابر شده است

پنجره ایرانیان: معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و امور اجتماعی گفت: در حالی که رشد سرمایه‏ گذاری در کشور در 20 سال گذشته 1.6 درصد افزایش یافته، میزان سرمایه‏ گذاری در بخش مسکن چهار برابر شده است.

مطالب بیشتر
گزارش مدیران ارشد صنعت ساختمان؛ اندکی دلگرم‌کننده
گزارش مدیران ارشد صنعت ساختمان؛ اندکی دلگرم‌کننده

پنجره‌ایرانیان؛ نتایج تازه‌‌‌ترین نظرسنجی ماهانه از مدیران شرکت‌های ساختمانی فعال در بازار مسکن حاوی نشانه‌‌‌هایی از خروج این گروه از فاز بدبینی است.

مطالب بیشتر
فراخوانی برای حمایت از طرح‌های نوآورانه و فناورانه حوزه انرژی در ساختمان
فراخوانی برای حمایت از طرح‌های نوآورانه و فناورانه حوزه انرژی در ساختمان

پنجره‌ایرانیان؛ فراخوان ارسال طرح‌های نوآورانه و فناورانه حوزه انرژی در ساختمان منتشر شد.

مطالب بیشتر
ساخت و تحویل ۴۰۰ هزار واحد مسکن ملی به عمر دولت دوازدهم قد می‌دهد؟
ساخت و تحویل ۴۰۰ هزار واحد مسکن ملی به عمر دولت دوازدهم قد می‌دهد؟

پنجره‌ایرانیان؛ پس از کلی وعده‌ووعید توسط وزارت راه و شهرسازی درباره افتتاح اولین واحد‌های مسکن ملی، سرانجام تعدادی از این مسکن‌ها در آبان‌ماه سال جاری افتتاح شد. به نظر می‌رسد سرعت کُند دولت در تحویل این واحد‌ها موجب شده است که اطلاعیه‌های غیرقانونی فروش مسکن‌های ملی در فضای مجازی رو به رشد باشد.

مطالب بیشتر
راه‌‏اندازی خانه گفتمان شهری راهی برای مرمت بافت‏‌های تاریخی
راه‌‏اندازی خانه گفتمان شهری راهی برای مرمت بافت‏‌های تاریخی

پنجره ایرانیان: معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه مرمت و بهسازی بافت‏‌های تاریخی در مردم باید نهادینه شود، گفت: تنها راه‌حل احیای این بافت‌‏ها جریان سازی روند مرمت و بهسازی آن‌ها و راه‌‏اندازی گفتمان‏‌های شهری است.

مطالب بیشتر
شماره 155 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت
شماره 155 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت

جدیدترین شماره نشریه پنجره‌ایرانیان قبل از انتشار و توزیع نسخه کاغذی، به‌صورت پی.دی.اف روی وب‌سایت این نشریه بارگذاری شد.

مطالب بیشتر
مثلث مهندسی، شناسنامه فنی و مقررات ملی را جدی بگیریم
مثلث مهندسی، شناسنامه فنی و مقررات ملی را جدی بگیریم

نایب رییس اول سازمان نظام مهندسی کشور، مثلث قانون نظام مهندسی، شناسنامه فنی ملکی و مقررات ملی ساختمان را دارای ارتباط تنگاتنگی دانست و گفت: اگر شناسنامه فنی ملکی ساختمان به صورت دقیق اجرا شود، حداقل این است که در حوزه نظام مهندسی میزان تخلفات کاهش می یابد.

مطالب بیشتر
شماره 164 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت
شماره 164 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت

جدیدترین شماره نشریه پنجره‌ایرانیان قبل از انتشار و توزیع نسخه کاغذی، به‌صورت پی.دی.اف روی وب‌سایت این نشریه بارگذاری شد.

مطالب بیشتر