مسکن مهر ادامه ندارد
1394/11/14
پنجره ایرانیان: به گفته قائم‌مقام وزیر راه‌ و شهرسازی، وظیفه ما تکمیل و تحویل واحدهای مسکن مهر به متقاضیان است و پس از اتمام پروژه های ناتمام، این طرح ادامه ندارد و با این عنوان دیگر در کشور ساخته نخواهد شد.
مسکن مهر ادامه ندارد

به گزارش ایسنا، احمد اصغری مهرآبادی در جلسه شورای مسکن سیستان و بلوچستان در استانداری ضمن تبریک ایام الله دهه فجر اظهار کرد: دولت تاکید دارد که به سمت اتمام واحدهای پروژه مسکن مهر قدم بردارد.

وی اضافه کرد: با توجه به تنگناهای مالی همه دستگاه ‏های اجرایی کمک کنند پروژه مسکن مهر تا پایان سال۹۵ به اتمام برسد. این مسئول افزود: در حال حاضر کار در حال انجام است اما کند پیش می ‏رود که به دستگاه ‏ها پیشنهاد می‏ شود راهکارهای خود را برای روند سریع تر این طرح ارائه دهند.

قائم مقام وزیر با بیان اینکه مسکن مهر نیز مزایا و عیب های مانند اجرای هر طرحی را داشته تصریح کرد: باید تلاش خود را برای پروژه های آینده بیشتر کرد که خطاها کمتر شود. وی افزود: بزرگترین عیب مسکن مهر حجم بالا وگستردگی طرح بوده که نیاز کشور براساس مطالعه طرح جامع استان ها حدود۸۰۰هزار واحد بوده است.

وی گفت: مسکن مهر کار مردمی است و اعتبار دولتی ندارد. مهر آبادی خاطر نشان کرد: در اجرای مسکن مهر به لحاظ وضعیت مالی دولت، بخشی از هزینه های این طرح از محل فروش اراضی تامین می شود.

قائم مقام وزیر بیان کرد: واحدهای باقی مانده که فروش اقساطی نشده اند قیمت آنها از۲۵میلیون به ۳۰میلیون افزایش پیدا کرده است. وی همچنین در خصوص نرخ سود بانک ها گفت: نرخ سود بانک ها در کل کشور یکسان که درتهران ۹درصد، مراکز استان ها ۷درصد وسایر شهرستان ها ۴درصد بااقساط ۲۰ساله است.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر در سطح کشور ۲میلیون و ۲۲۶ هزار واحد مسکن مهر وجود دارد عنوان کرد: از این تعداد یک میلیون و۸۵۰ هزار واحد به اتمام رسیده که از ۳۷۰هزار واحد باقی مانده تقریبا هزار واحد طرح خود مالکان و طرح بافت های فرسوده است.

وی در خصوص ۲۷۰هزار واحد پروژه راکد نیز اظهار کرد: براساس شیوه نامه تا پایان اتمام سال۱۳۹۵ که اتمام پروژه های مسکن مهر است این پروژه ها نیز تعیین تکلیف خواهند شد. مهر آبادی افزود: ۵۰درصد تحویل واحدهای مسکونی در دولت تدبیر وامید صورت گرفته است. قائم مقام وزیر راه و شهرسازی گفت: بیشترین مشکلات مسکن مهر مربوط به آماده‌سازی، محوطه‌سازی، خدمات زیربنایی و روبنایی و ارزش افزوده این واحدها است.

اصغری مهرآبادی اظهار بیان کرد: با وجود اینکه طبق قانون، وزارت راه و شهرسازی وظیفه ذاتی برای ایجاد خدمات ندارد اما از امکانات شهری و شرکت عمران شهرهای جدید برای خدمات روبنایی برای ساخت مدرسه، کلانتری و مسجد در طرح مسکن مهر بهره گرفته شده است. وی افزود: وظیفه وزارت راه و شهرسازی صرفا واگذاری زمین و راه است و دولت به این خاطر کمک می کند که مردم زودتر صاحب خانه شوند.

اکونومیست: یارانه‌های انرژی را قطع کنید
اکونومیست: یارانه‌های انرژی را قطع کنید

پنجره ایرانیان:کشورهای اندکی از قیمت پائین نفت برای کاهش یارانه ها سود می برند. اقتصاددانان از یارانه های انرژی متنفر هستند. آنها بودجه دولت را نابود می کند- شرایط مالی خطرناک ونزوئلا تاحدودی ناشی از آن است که شهروندان در این کشور هر گالن بنزین را به ارزش چند سنت خریداری می کنند.

مطالب بیشتر
شرط دولت برای خاتمه مسکن مهر
شرط دولت برای خاتمه مسکن مهر

پنجره ایرانیان: قائم مقام وزیر راه و شهرسازی و مجری ویژه مسکن مهر شرط تکمیل 570 هزار واحد مسکن مهر باقی مانده را اعلام کرد.

مطالب بیشتر
از غرفه پنجره ایرانیان در همدان دیدن کنید
از غرفه پنجره ایرانیان در همدان دیدن کنید

پنجره ایرانیان از کلیه علاقمندان و فعالان صنعت در و پنجره دعوت می‏ کند تا از غرفه این نشریه در نخستین نمایشگاه در و پنجره، ماشین ‏آلات و صنایع وابسته، واقع در سالن ابن سینای شهر همدان بازدید به عمل آورند.

مطالب بیشتر
علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی
علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی

پنجره‌ایرانیان؛ عمر مفید ساختمان در ایران همانند قیمتش خوش‌اقبال نیست که هرروز بالا و بالاتر رود چراکه ساختمان‌ها در ایران خیلی زود فرسوده شده، نامشان با کلنگی بودن گره‌خورده و درنتیجه خزان زودرس ساختمان‌ها شروع می‌شود.

مطالب بیشتر
خانه‌های شناور خودکفا در تولید آب و برق
خانه‌های شناور خودکفا در تولید آب و برق

پنجره ایرانیان: محققان دو موسسه IVI و IKTS اقدام به ساخت خانه‌های شناور جدید در دریاچه Geierswalde کرده‌اند که در تولید آب و برق خودکفا هستند.

مطالب بیشتر
ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های تجدید پذیر در سیستان
ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های تجدید پذیر در سیستان

پنجره ایرانیان: رئیس بنیاد نخبگان سیستان و بلوچستان با اعلام اینکه طرح ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های نو در استان با پیگیری بنیاد نخبگان استان و حمایت ستاد فناوری انرژی‌های تجدیدپذیر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و استانداری سیستان و بلوچستان در حال پیگیری است که در صورت تحقق استان به قطب تولید انرژی‌های تجدیدپذیر تبدیل خواهد شد.

مطالب بیشتر
نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا ۲۰۱۷
نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا ۲۰۱۷

پنجره‌ایرانیان: نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا 2017 خردادماه 96 برگزار می‌شود.

مطالب بیشتر
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟

پنجره‌ایرانیان؛ یک کارشناس بازار مسکن گفت: رکود این بازار در ماه‌های اخیر از سه عامل ثبات قیمت نهاده‌های ساختمانی، ورود به فصل سرما و افت ساخت‌وساز نشأت می‌گیرد، اما بازار ملک این ظرفیت را دارد که پول‌های خارج‌شده‌ اخیر از بورس و سپرده‌های بانکی را جذب کند.

مطالب بیشتر
تضییع‌حقوق؛ نگرانی مهندسان تجمع‌کننده جلوی شورای شهر
تضییع‌حقوق؛ نگرانی مهندسان تجمع‌کننده جلوی شورای شهر

پنجره ایرانیان: اقبال شاکری رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران با اعلام تجمع برخی از مهندسان عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان جلوی شورای شهر تهران، گفت: در آخرین جلسه مقرر شد تا شهرداری تهران، موارد اصلاحی فرآیند را انجام دهد.

مطالب بیشتر
امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان وام به تولیدکنندگان پرداخت می‌شود
امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان وام به تولیدکنندگان پرداخت می‌شود

پنجره‌ایرانیان؛ معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات از محل منابع داخلی بانک‌ها به واحدهای تولیدی، صنعتی و معدنی کشور تزریق می‌شود.

مطالب بیشتر
بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری
بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری

پنجره‌ایرانیان؛ مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارشی به بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری پرداخت.

مطالب بیشتر
بیستمین نمایشگاه صنعت ساختمان اوکراین در اسفندماه
بیستمین نمایشگاه صنعت ساختمان اوکراین در اسفندماه

پنجره ایرانیان: بیستمین نمایشگاه صنعت ساختمان اوکراین 12 تا 15 اسفندماه در کی‏ یف اوکراین برگزار می‏ شود.

مطالب بیشتر