دومین نشست هم اندیشی سیستم‏ های کنترل هوشمند ساختمان (BMS)
1394/12/09
پنجره ایرانیان: سابا دومین جلسه هم‎‌اندیشی سیستم ‏های مدیریت هوشمند ساختمان (BMS) را با حضور مدیران و کارشناسان وزارت نیرو، شرکت توانیر، بهینه‎سازی مصرف سوخت کشور، سازندگان و تولیدکنندگان سیستم های مدیریت هوشمند ساختمان برگزار می‏ کند.
دومین نشست هم اندیشی سیستم‏ های کنترل هوشمند ساختمان (BMS)

به گزارش دفتر روابط عمومی سازمان بهره وری انرژی ایران (سابا)، پس از برگزاری جلسات کمیسیون فنی تدوین استاندارد سیستم‎های مدیریت هوشمند ساختمان در راستای اجرای ماده 11 قانون اصلاح الگوی مصرف و به منظور ساماندهی سامانه مدیریت هوشمند ساختمان (BMS)، چالش ها و موانع پیش رو و هم‎چنین چگونگی ارتباط آن با شبکه‏ های هوشمند، سابا دومین جلسه هم‎اندیشی سیستم‎های مدیریت هوشمند ساختمان (BMS) را با حضور مدیران و کارشناسان وزارت نیرو، شرکت توانیر، بهینه‎سازی مصرف سوخت کشور، سازندگان و تولیدکنندگان سیستم‎های مدیریت هوشمند ساختمان در روز چهارشنبه نوزدهم اسفند‎ ماه سال جاری در سالن کنفرانس شهید مطهری سازمان بهره‎وری انرژی ایران برگزار خواهد کرد.

این گزارش می‏افزاید، بحث و بررسی پیرامون چالش‏ های پیش رو در توسعه سیستم‎های مدیریت هوشمند ساختمان، روند انتقال تکنولوژی و فرآیند بومی‎سازی (الزامات و نیازهای فعلی و آتی)، چگونگی انسجام‎بخشی به فعالیت شرکت‎های سازنده و صاحب تکنولوژی (سیاست ها و راهبردها)، استانداردها و پروتکل‎های سیستم‎های مدیریت هوشمند ساختمان (بین‎المللی و ملی) و دورنمای فضای کسب و کار و اشتغال‎زایی در بخش‎های ارائه خدمات فنی و مهندسی، سرویس و نگهداری سیستم‎ها و اجزای (BMS) بعد از تدوین استاندارد ازجمله محورهای این نشست تخصصی به شمار می‎روند.

لازم به ذکر است شرکت برای عموم در این نشست آزاد است.

اکونومیست: یارانه‌های انرژی را قطع کنید
اکونومیست: یارانه‌های انرژی را قطع کنید

پنجره ایرانیان:کشورهای اندکی از قیمت پائین نفت برای کاهش یارانه ها سود می برند. اقتصاددانان از یارانه های انرژی متنفر هستند. آنها بودجه دولت را نابود می کند- شرایط مالی خطرناک ونزوئلا تاحدودی ناشی از آن است که شهروندان در این کشور هر گالن بنزین را به ارزش چند سنت خریداری می کنند.

مطالب بیشتر
شرط دولت برای خاتمه مسکن مهر
شرط دولت برای خاتمه مسکن مهر

پنجره ایرانیان: قائم مقام وزیر راه و شهرسازی و مجری ویژه مسکن مهر شرط تکمیل 570 هزار واحد مسکن مهر باقی مانده را اعلام کرد.

مطالب بیشتر
از غرفه پنجره ایرانیان در همدان دیدن کنید
از غرفه پنجره ایرانیان در همدان دیدن کنید

پنجره ایرانیان از کلیه علاقمندان و فعالان صنعت در و پنجره دعوت می‏ کند تا از غرفه این نشریه در نخستین نمایشگاه در و پنجره، ماشین ‏آلات و صنایع وابسته، واقع در سالن ابن سینای شهر همدان بازدید به عمل آورند.

مطالب بیشتر
علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی
علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی

پنجره‌ایرانیان؛ عمر مفید ساختمان در ایران همانند قیمتش خوش‌اقبال نیست که هرروز بالا و بالاتر رود چراکه ساختمان‌ها در ایران خیلی زود فرسوده شده، نامشان با کلنگی بودن گره‌خورده و درنتیجه خزان زودرس ساختمان‌ها شروع می‌شود.

مطالب بیشتر
خانه‌های شناور خودکفا در تولید آب و برق
خانه‌های شناور خودکفا در تولید آب و برق

پنجره ایرانیان: محققان دو موسسه IVI و IKTS اقدام به ساخت خانه‌های شناور جدید در دریاچه Geierswalde کرده‌اند که در تولید آب و برق خودکفا هستند.

مطالب بیشتر
ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های تجدید پذیر در سیستان
ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های تجدید پذیر در سیستان

پنجره ایرانیان: رئیس بنیاد نخبگان سیستان و بلوچستان با اعلام اینکه طرح ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های نو در استان با پیگیری بنیاد نخبگان استان و حمایت ستاد فناوری انرژی‌های تجدیدپذیر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و استانداری سیستان و بلوچستان در حال پیگیری است که در صورت تحقق استان به قطب تولید انرژی‌های تجدیدپذیر تبدیل خواهد شد.

مطالب بیشتر
نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا ۲۰۱۷
نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا ۲۰۱۷

پنجره‌ایرانیان: نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا 2017 خردادماه 96 برگزار می‌شود.

مطالب بیشتر
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟

پنجره‌ایرانیان؛ یک کارشناس بازار مسکن گفت: رکود این بازار در ماه‌های اخیر از سه عامل ثبات قیمت نهاده‌های ساختمانی، ورود به فصل سرما و افت ساخت‌وساز نشأت می‌گیرد، اما بازار ملک این ظرفیت را دارد که پول‌های خارج‌شده‌ اخیر از بورس و سپرده‌های بانکی را جذب کند.

مطالب بیشتر
امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان وام به تولیدکنندگان پرداخت می‌شود
امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان وام به تولیدکنندگان پرداخت می‌شود

پنجره‌ایرانیان؛ معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات از محل منابع داخلی بانک‌ها به واحدهای تولیدی، صنعتی و معدنی کشور تزریق می‌شود.

مطالب بیشتر
بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری
بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری

پنجره‌ایرانیان؛ مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارشی به بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری پرداخت.

مطالب بیشتر
بیستمین نمایشگاه صنعت ساختمان اوکراین در اسفندماه
بیستمین نمایشگاه صنعت ساختمان اوکراین در اسفندماه

پنجره ایرانیان: بیستمین نمایشگاه صنعت ساختمان اوکراین 12 تا 15 اسفندماه در کی‏ یف اوکراین برگزار می‏ شود.

مطالب بیشتر
اوراق تسهیلات مسکن چرا ارزان شد
اوراق تسهیلات مسکن چرا ارزان شد

پنجره ایرانیان:رئیس اداره ابزارهای نوین مالی فرابورس گفت: عرضه اوراق تسهیلات مسکن در آذرماه امسال، همانند مهر و آبان از تقاضا پیشی گرفت که این مسئله مهمترین عامل کاهش قیمت اوراق تسهیلات در سه ماه گذشته بوده است.

مطالب بیشتر