دامی که زمین‌خواران با فروش اقساطی پهن کردند
1395/01/16
پنجره ایرانیان: برخی زمین‌خواران با آگاهی از این‌که در سال 1395 ویلا یا آپارتمانی که بدون مجوز قانونی ساخته‌اند با احکام قطعی شده قضایی توسط مراجع قانونی تخریب می‌شود، طی هفته‌های اخیر اقدام به فروش نقدی و اقساط بلند‌مدت با زیر قیمت کرده‌اند که از مردم می‌خواهیم فریب سودجویان را نخورند.
دامی که زمین‌خواران با فروش اقساطی پهن کردند

به گزارش ایسنا، حسین معصوم، نماینده وزیر راه و شهرسازی در شورای حفظ حقوق بیت‌المال، اظهار کرد: اخیرا می‌بینیم که در استان‌های ساحلی ویلاها یا آپارتمان‌هایی را با اقساط بلندمدت می‌فروشند دلیل‌اش این است که عده‌ای از زمین‌خواران، برخورد با تخلفات را مشاهده می‌کنند و به همین علت احساس خطر کرده‌اند، لذا قصد دارند تا هرچه سریع‌تر واحد‌های خود را بفروشند.

وی افزود: از مردم می‌خواهیم قبل از خرید واحد‌ها دقت کنند و با افراد خبره و کارشناسان وزارت راه و شهرسازی یا کارشناسان جهاد کشاورزی مشورت کنند تا بنای مورد نظر حتما مجوز تبصره یک ماده یک قانون جهاد کشاورزی مربوط به تغییر کاربری اراضی را داشته باشد یا در محدوده طرح‌های هادی به عنوان کاربری مسکونی یا آنچه که قانونی‌ است تصویب شده باشد.

معصوم ادامه داد: مردم لازم است به آگهی‌های پیش‌فروش مسکن دقت بیشتری کنند و از انعقاد قرار‌دادهای دست‌نویس خودداری کرده و برای پیش‌خرید، تنظیم پیش سند را در دفاتر اسناد رسمی انجام دهند.

نماینده وزیر راه و شهرسازی در حفظ حقوق بیت‌المال تصریح کرد: مجوز ساخت باید از سوی مراجع قانونی صادر شود و مراجعی مثل شوراهای ده، روستا، انجمن‌های روستایی، سازمان همیاری‌های شهرداری که در مازندران مشاهده شده و غیره حق صدور پروانه ندارند و قاعدتا مجوز صادر شده توسط این مراجع باطل است و ملک تخریب خواهد شد. همچنین کسانی که آب و برق به این املاک می‌دهند باید تحت پیگرد قانونی قرار گیرند.

وی با بیان این‌که پدیده شوم زمین‌خواری در بسیاری از نقاط کشور نفوذ کرده اما بروز و ظهور آن در استان‌های ساحلی بیشتر است، اظهار کرد: انشا‌الله در سال 1395 شاهد کاهش چشم‌گیر تخلفات زمین‌خواری، دریاخواری، جنگل‌خواری، کوه‌خواری و غیره خواهیم بود، چرا که همکاری و هماهنگی وزارتخانه‌ها، دستگاه‌ها، ارگان‌ها و حضور ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی دولت، برخورد با این پدیده افزایش یافته و شاهد هم‌افزایی و اتفاق نظر خوبی در این خصوص هستیم. همچنین در سال جاری اراضی تصرف شده قلع‌وغم می‌کنیم و احکام قطعی شده را به اجرا در می‌آوریم.

معصوم با بیان این‌که آمار دقیق برخورد با تخلفات زمین‌خواری را طی یکی دو هفته آینده به اطلاع عمومی می‌رسانیم، گفت: در سال 1394 تنها در استان تهران حدود 10 هزار میلیارد تومان قلع‌وغم و رفع تصرف صورت گرفت که بسیار کار بزرگی بود و ابعاد قضایی وسیعی داشت.

به گفته نماینده وزیر راه و شهرسازی در حفظ حقوق بیت‌المال با توجه به این‌که از تسهیلات طولانی، تخلف در حوزه اراضی تشکیل می‌شود و ساخت‌وسازها و تصرفات غیرمجاز افزایش می‌یابد، براساس مکاتبه‌ای که به امضای وزیر راه و شهرسازی رسید و به دادستان کل کشور ارسال شد حجت‌الاسلام والمسلمین رییسی بخشنامه‌ای را صادر کردند و خواستار تشکیل جلسه شورای حفظ حقوق بیت‌المال با حضور همه دستگاه‌ها به مسوولیت دادگستری‌ها و دادستان‌ها در تمامی استان‌ها شدند و با تخلفات زمین‌خواری با سرعت و قاطعیت برخورد شود.

وی با اشاره به برخورد با 1800 مورد تخلف ساخت‌وساز در حوزه اراضی کشاورزی افزود: این نشان می‌دهد دستگاه‌ها به وحدت نظر خوبی رسیده‌اند و قوه قضاییه هم با سرعت کار را پیش می‌برد.

دعوت به بازدید از غرفه کارگو وود در نمایشگاه ساختمان تهران
دعوت به بازدید از غرفه کارگو وود در نمایشگاه ساختمان تهران

پنجره‌ایرانیان: شرکت کارگو وود از کلیه فعالان و علاقه‌مندان صنعت در و پنجره و ساختمان دعوت کرده است تا در هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت ساختمان تهران از غرفه این شرکت در سالن 38B بازدید کنند.

مطالب بیشتر
پنجره‌های یوپی‌وی‌سی؛ انتخاب اول
پنجره‌های یوپی‌وی‌سی؛ انتخاب اول

پنجره ایرانیان:شاید عبارت پی‌وی‌سی زیاد به گوشتان خورده است، اما آیا چیزی در مورد یو‌پی‌وی‌سی شنیده‌اید؟ این ماده نوع سخت پی‌وی‌سی می‌باشد که ایده‌آل برای ساخت پنجره‌های دوجداره است.

مطالب بیشتر
افزایش کیفیت مصالح ساختمانی با صدور گواهینامه‌ فنی
افزایش کیفیت مصالح ساختمانی با صدور گواهینامه‌ فنی

پنجره ایرانیان: رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در کنفرانس ملی محافظت ساختمان‌ها و سیستم‌های حمل ونقل در برابر آتش با بیان این‌که همه اقلام ساختمانی در دامنه شمول گواهی‌نامه فنی ساختمان می‌گنجند گفت: نگرانی در مورد کیفیت ساخت و ساز بیشتر شده و این باعث شده تا به مقوله گواهینامه فنی بیشتر پرداخته شود.

مطالب بیشتر
قدرت خرید مسکن افزایش می‌یابد؟
قدرت خرید مسکن افزایش می‌یابد؟

پنجره‌ایرانیان؛ اولویت پرداخت وام ازدواج به کسانی که در صندوق پس‌انداز مسکن یکم ثبت‌نام کرده‌اند در حالی از سوی مجلس مطرح‌شده که محاسبات نشان می‌دهد تجمیع این دو نوع تسهیلات تنها ۳۱ درصد ارزش یک آپارتمان ۵۵ متری با توجه به میانگین قیمت پایتخت را پوشش می‌دهد.

مطالب بیشتر
سرمایه گذاری در بخش مسکن چهار برابر شده است
سرمایه گذاری در بخش مسکن چهار برابر شده است

پنجره ایرانیان: معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و امور اجتماعی گفت: در حالی که رشد سرمایه‏ گذاری در کشور در 20 سال گذشته 1.6 درصد افزایش یافته، میزان سرمایه‏ گذاری در بخش مسکن چهار برابر شده است.

مطالب بیشتر
گزارش مدیران ارشد صنعت ساختمان؛ اندکی دلگرم‌کننده
گزارش مدیران ارشد صنعت ساختمان؛ اندکی دلگرم‌کننده

پنجره‌ایرانیان؛ نتایج تازه‌‌‌ترین نظرسنجی ماهانه از مدیران شرکت‌های ساختمانی فعال در بازار مسکن حاوی نشانه‌‌‌هایی از خروج این گروه از فاز بدبینی است.

مطالب بیشتر
فراخوانی برای حمایت از طرح‌های نوآورانه و فناورانه حوزه انرژی در ساختمان
فراخوانی برای حمایت از طرح‌های نوآورانه و فناورانه حوزه انرژی در ساختمان

پنجره‌ایرانیان؛ فراخوان ارسال طرح‌های نوآورانه و فناورانه حوزه انرژی در ساختمان منتشر شد.

مطالب بیشتر
ساخت و تحویل ۴۰۰ هزار واحد مسکن ملی به عمر دولت دوازدهم قد می‌دهد؟
ساخت و تحویل ۴۰۰ هزار واحد مسکن ملی به عمر دولت دوازدهم قد می‌دهد؟

پنجره‌ایرانیان؛ پس از کلی وعده‌ووعید توسط وزارت راه و شهرسازی درباره افتتاح اولین واحد‌های مسکن ملی، سرانجام تعدادی از این مسکن‌ها در آبان‌ماه سال جاری افتتاح شد. به نظر می‌رسد سرعت کُند دولت در تحویل این واحد‌ها موجب شده است که اطلاعیه‌های غیرقانونی فروش مسکن‌های ملی در فضای مجازی رو به رشد باشد.

مطالب بیشتر
راه‌‏اندازی خانه گفتمان شهری راهی برای مرمت بافت‏‌های تاریخی
راه‌‏اندازی خانه گفتمان شهری راهی برای مرمت بافت‏‌های تاریخی

پنجره ایرانیان: معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه مرمت و بهسازی بافت‏‌های تاریخی در مردم باید نهادینه شود، گفت: تنها راه‌حل احیای این بافت‌‏ها جریان سازی روند مرمت و بهسازی آن‌ها و راه‌‏اندازی گفتمان‏‌های شهری است.

مطالب بیشتر
شماره 155 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت
شماره 155 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت

جدیدترین شماره نشریه پنجره‌ایرانیان قبل از انتشار و توزیع نسخه کاغذی، به‌صورت پی.دی.اف روی وب‌سایت این نشریه بارگذاری شد.

مطالب بیشتر
مثلث مهندسی، شناسنامه فنی و مقررات ملی را جدی بگیریم
مثلث مهندسی، شناسنامه فنی و مقررات ملی را جدی بگیریم

نایب رییس اول سازمان نظام مهندسی کشور، مثلث قانون نظام مهندسی، شناسنامه فنی ملکی و مقررات ملی ساختمان را دارای ارتباط تنگاتنگی دانست و گفت: اگر شناسنامه فنی ملکی ساختمان به صورت دقیق اجرا شود، حداقل این است که در حوزه نظام مهندسی میزان تخلفات کاهش می یابد.

مطالب بیشتر
شماره 164 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت
شماره 164 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت

جدیدترین شماره نشریه پنجره‌ایرانیان قبل از انتشار و توزیع نسخه کاغذی، به‌صورت پی.دی.اف روی وب‌سایت این نشریه بارگذاری شد.

مطالب بیشتر