تضییع‌حقوق؛ نگرانی مهندسان تجمع‌کننده جلوی شورای شهر
1395/02/04
پنجره ایرانیان: اقبال شاکری رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران با اعلام تجمع برخی از مهندسان عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان جلوی شورای شهر تهران، گفت: در آخرین جلسه مقرر شد تا شهرداری تهران، موارد اصلاحی فرآیند را انجام دهد.
تضییع‌حقوق؛ نگرانی مهندسان تجمع‌کننده جلوی شورای شهر

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، اقبال شاکری درباره تجمع ۳۱ فروردین‌ماه مهندسان عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان جلوی شورای شهر تهران، گفت: مهندسانی که جلوی شورای شهر تهران تجمع کردند نگران بودند که مبحث دوم مقررات ملی ساختمان و ماده ۳۳ احتمال دارد دچار مشکل شود و حقوق مهندسان تضییع شود.

رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران، درباره نتیجه اختلاف‌نظرهای سازمان نظام مهندسی ساختمان و شهرداری تهران اظهار کرد: در آخرین جلسه‌ای که در شورای‌شهر تهران و با حضور اعضای کمیسیون عمران شورای شهر، ریاست شورای شهر، نمایندگان وزارت راه و شهرسازی، نظام مهندسی ساختمان، معاونت شهرسازی شهرداری، هیئت پنج نفره قانون نظام مهندسی ساختمان و استانداری تهران تشکیل دادیم، جمع‌بندی این شد که شهرداری تهران موارد اصلاحی فرایندی را برطرف کند.

شاکری ادامه داد: قرار شد صدور پروانه‌ها به مدت یک هفته متوقف شود و طرفین اقدامی نکنند تا موارد اصلاحی در کمیته‌ای که از سوی دو طرف تشکیل می‌شود اعمال شود و امروز آخرین روز توافق است و باید طرفین با حضور همدیگر اشکالات را برطرف کنند.

این عضو شورای اسلامی شهر تهران افزود: معتقدم اگر اطلاع‌رسانی مناسبی درباره برگزاری این جلسه انجام می‌شد مهندسان عضو نظام مهندسی در مقابل شورای شهر تجمع نمی‌کردند.

شاکری در پاسخ به اینکه انتخاب ناظر طبق قانون باید توسط نظام مهندسی ساختمان باشد یا خیر؟ گفت: طبق آیین نامه، انتخاب ناظر باید توسط سازمان نظام مهندسی ساختمان باشد و انتظار این است تا پس از یک هفته مهلتی که به هر دو سازمان داده شده، روند به روال سابق بازگردد اما هیات پنج نفره مرتبط با این موضوع باید اعلام کنند که انتخاب ناظر ساختمانی بار دیگر بر عهده سازمان نظام مهندسی خواهد بود یا نه.

وی در پایان درباره پیش‌بینی خود از جلسه هیئت پنج نفره حل اختلافات افزود: احتمال دارد در یکی دو بند همچنان اختلاف نظر وجود داشته باشد اما به نظرم در کلیات باید توافق صورت گرفته باشد و کار بار دیگر آغاز شود. بدین معنا، صدور پروانه را باید شهرداری انجام دهد و نظام مهندسی با اصلاحاتی که انجام می‌دهد ناظران را انتخاب کند و یا تایید نقشه را انجام دهد. ضمن این‌که اگر همچنان مساله‌ای بین این دو سازمان وجود داشته باشد نباید باعث شود روند انجام امور متوقف شود.

اکونومیست: یارانه‌های انرژی را قطع کنید
اکونومیست: یارانه‌های انرژی را قطع کنید

پنجره ایرانیان:کشورهای اندکی از قیمت پائین نفت برای کاهش یارانه ها سود می برند. اقتصاددانان از یارانه های انرژی متنفر هستند. آنها بودجه دولت را نابود می کند- شرایط مالی خطرناک ونزوئلا تاحدودی ناشی از آن است که شهروندان در این کشور هر گالن بنزین را به ارزش چند سنت خریداری می کنند.

مطالب بیشتر
شرط دولت برای خاتمه مسکن مهر
شرط دولت برای خاتمه مسکن مهر

پنجره ایرانیان: قائم مقام وزیر راه و شهرسازی و مجری ویژه مسکن مهر شرط تکمیل 570 هزار واحد مسکن مهر باقی مانده را اعلام کرد.

مطالب بیشتر
از غرفه پنجره ایرانیان در همدان دیدن کنید
از غرفه پنجره ایرانیان در همدان دیدن کنید

پنجره ایرانیان از کلیه علاقمندان و فعالان صنعت در و پنجره دعوت می‏ کند تا از غرفه این نشریه در نخستین نمایشگاه در و پنجره، ماشین ‏آلات و صنایع وابسته، واقع در سالن ابن سینای شهر همدان بازدید به عمل آورند.

مطالب بیشتر
علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی
علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی

پنجره‌ایرانیان؛ عمر مفید ساختمان در ایران همانند قیمتش خوش‌اقبال نیست که هرروز بالا و بالاتر رود چراکه ساختمان‌ها در ایران خیلی زود فرسوده شده، نامشان با کلنگی بودن گره‌خورده و درنتیجه خزان زودرس ساختمان‌ها شروع می‌شود.

مطالب بیشتر
خانه‌های شناور خودکفا در تولید آب و برق
خانه‌های شناور خودکفا در تولید آب و برق

پنجره ایرانیان: محققان دو موسسه IVI و IKTS اقدام به ساخت خانه‌های شناور جدید در دریاچه Geierswalde کرده‌اند که در تولید آب و برق خودکفا هستند.

مطالب بیشتر
ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های تجدید پذیر در سیستان
ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های تجدید پذیر در سیستان

پنجره ایرانیان: رئیس بنیاد نخبگان سیستان و بلوچستان با اعلام اینکه طرح ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های نو در استان با پیگیری بنیاد نخبگان استان و حمایت ستاد فناوری انرژی‌های تجدیدپذیر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و استانداری سیستان و بلوچستان در حال پیگیری است که در صورت تحقق استان به قطب تولید انرژی‌های تجدیدپذیر تبدیل خواهد شد.

مطالب بیشتر
نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا ۲۰۱۷
نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا ۲۰۱۷

پنجره‌ایرانیان: نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا 2017 خردادماه 96 برگزار می‌شود.

مطالب بیشتر
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟

پنجره‌ایرانیان؛ یک کارشناس بازار مسکن گفت: رکود این بازار در ماه‌های اخیر از سه عامل ثبات قیمت نهاده‌های ساختمانی، ورود به فصل سرما و افت ساخت‌وساز نشأت می‌گیرد، اما بازار ملک این ظرفیت را دارد که پول‌های خارج‌شده‌ اخیر از بورس و سپرده‌های بانکی را جذب کند.

مطالب بیشتر
امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان وام به تولیدکنندگان پرداخت می‌شود
امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان وام به تولیدکنندگان پرداخت می‌شود

پنجره‌ایرانیان؛ معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات از محل منابع داخلی بانک‌ها به واحدهای تولیدی، صنعتی و معدنی کشور تزریق می‌شود.

مطالب بیشتر
بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری
بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری

پنجره‌ایرانیان؛ مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارشی به بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری پرداخت.

مطالب بیشتر
بیستمین نمایشگاه صنعت ساختمان اوکراین در اسفندماه
بیستمین نمایشگاه صنعت ساختمان اوکراین در اسفندماه

پنجره ایرانیان: بیستمین نمایشگاه صنعت ساختمان اوکراین 12 تا 15 اسفندماه در کی‏ یف اوکراین برگزار می‏ شود.

مطالب بیشتر
اوراق تسهیلات مسکن چرا ارزان شد
اوراق تسهیلات مسکن چرا ارزان شد

پنجره ایرانیان:رئیس اداره ابزارهای نوین مالی فرابورس گفت: عرضه اوراق تسهیلات مسکن در آذرماه امسال، همانند مهر و آبان از تقاضا پیشی گرفت که این مسئله مهمترین عامل کاهش قیمت اوراق تسهیلات در سه ماه گذشته بوده است.

مطالب بیشتر