پنجره ایرانیان؛ آینه‏ راست ‏نمای صنعت پنجره
1395/03/08
پنجره ایرانیان: مفتخریم که شماره 104 نشریه پنجره ایرانیان در سومین ماه از سال 1395 را خدمت شما همراهان همیشگی ارائه می ‏دهیم.
پنجره ایرانیان؛  آینه‏ راست ‏نمای صنعت پنجره

پنجره ایرانیان از همان روزهای نخست شروع به کار خود همواره در صدد بوده است که نمایانگر بی‏کم و کاست قامت صنعت پنجره کشورمان باشد. در طی این هشت سال و اندی نیز از تمامی شیوه‏ های ممکن استفاده کرده است تا ضمن تسهیل جریان صحیح اطلاعات، همچون آینه‏ای تمام قد بایستد، تا صنعت پنجره هر آنچه بر روی دارد در آن ببیند. اگر زیبایی و وجاهتی در خود دید بر آن ببالد و اگر کم و کاستی مشاهده کرد در رفع و جبران آن بکوشد. روشن است که دست‏ اندرکاران پنجره ایرانیان هیچگاه ادعای آن ندارند که در انجام این مهم کاملا موفق بوده ‏اند و قطعا این داوری برعهده مخاطبان ارجمند است؛ و خدا را شاکریم که همواره از اظهار لطف ایشان بهره‏ مند بوده ‏ایم و همواره سعی کرده ‏ایم تا از نظرات، پیشنهادات و انتقادات صاحبان اصلی این نشریه چراغ راه‏ خود را برافروزیم.

برای مشاهده فایل پی دی اف کلیک کنید.

همچون آینه که تنها هر آنچه را هست انعکاس می‏ دهد، پنجره ایرانیان نیز بر آن است تا هر آنچه را در صنعت هست و روی می ‏دهد، بازتاب دهد. چراکه تصور ما بر این است که برای اصلاح و بهبود، برای رشد و پیشرفت، گریزی از خودشناسی نخواهد بود. تا ندانیم چه هستیم و چگونه هستیم، نقاط ضعف خود را نخواهیم یافت و مطمئنا رفع آنان برایمان ممکن نخواهد بود.
بر این اساس، پنجره ایرانیان در تمام این سال‏ ها کوشیده است تا مطالب منتشره خود را مستقیما از اهالی همین صنعت تهیه کند. به همین منظور قسمت‏ های مختلفی در بخش تحریریه پیش‏ بینی شده است تا به انحاء مختلف، مشارکت و همکاری دوستان را بربیانگیزیم تا هر کدام با توجه به علاقه و فرصت خود، فراهم ‏آورنده مطلبی برای یکی از بخش‏ های نشریه باشد. برای رسیدن به این هدف تلاش بسیاری شده است و امروز پنجره ایرانیان همکاران بسیاری از درون این صنعت دارد که مطالب گوناگونی در قالب ‏های مختلف برای آن تهیه می‏ کنند.
با این حال، و با توجه به گستردگی این صنعت، به نظر می ‏رسد سطح این همکاری‏ ها باید افزایش یابد، چراکه هر چه مشارکت‏ در پنجره ایرانیان بیشتر باشد، این نشریه نقش خود را به عنوان آینه راست‏ نمای این صنعت بهتر و گویاتر ایفا خواهد کرد.
از این جهت و در این مجال به‏ دست آمده یک بار دیگر بخش ‏های مختلفی را که با هدف جلب مشارکت اهالی این صنعت تنظیم و پیش ‏بینی شده، مرور کرده و تاکید می‏ کنیم که همه شما می‏ توانید به‏ نوعی در یکی از این بخش ‏ها سهیم باشید و برای ارتقای صنعت خودمان تلاش کنید.
مطالبی را که در نشریه پنجره ایرانیان منتشر می ‏شود را می ‏توانیم در سه بخش کلی مورد توجه قرار دهیم: اخبار، گزارش و مصاحبه، و مقاله و یادداشت.
در بخش نخست، پنجره ایرانیان کلیه اخبار مرتبط با صنعت در و پنجره را پوشش می ‏دهد و این اخبار را در سایت و نشریه پنجره ایرانیان همچنین گروه‏ های تلگرامی مرتبط و شبکه اینستاگرام منتشر می ‏سازد. روشن است که گروه خبری پنجره ایرانیان همواره در جستجوی خبرهای مختلف از منابع موثق گوناگون است. اما امکان رصد تمامی فعل و انفعالات و تغییر و تحولات شرکت‏ ها و کارگاه ‏های مشغول به کار این صنعت وجود ندارد. از همین روست که ما همواره از کلیه اهالی این صنعت درخواست کرده‏ ایم که تمام رویدادهای مجموعه خود را که ارزش خبری دارند، در اختیار تحریریه پنجره ایرانیان قرار دهند تا به ‏صورت تنظیم شده روی‏ خروجی‏ های مختلف خود قرار دهد.
انتشار اخبار داخلی یک صنعت به ‏صورت حرفه‏ ای و البته گسترده، را می ‏توان اتفاق و فعالیتی کم ‏نظیر در کشورمان قلمداد کرد، که ثمرات شخصی و جمعی بسیاری به همراه دارد. با این توضیحات، به همه اهالی این صنعت یا همان صاحبان واقعی پنجره ایرانیان توصیه می‏ کنیم که از این گزینه پرفایده و رایگان و البته سهل‏ الوصول، نهایت بهره را ببرند و در جریان صحیح اخبار و اطلاعات سهیم باشند.
بخش دوم، خود به دو بخش تقسیم می‏ شود. به جرات می‏ توان گفت که پنجره ایرانیان در کلیه رویدادهای این صنعت اعم از نمایشگاه‏ ها، سمینارها، همایش ‏ها و غیره، البته تا حد امکان حضور دارد و گزارش ‏های خبری و تصویری از آنها تهیه می‏ کند. دوستان عزیز برای مشارکت در این بخش تنها لازم است، رویداد مورد نظر خود را به تحریریه پنجره ایرانیان اطلاع دهند. مسلما در صورت داشتن ارزش خبری رویداد مربوطه، گروه ‏های خبری به محل این رویدادها اعزام خواهند شد. در بخش مصاحبه ‏ها، نیز پنجره ایرانیان با مدیران موفق این صنعت گفتگوهایی ترتیب می‏ دهد، که موضوع این گفتگوها می‏ تواند فعالیت‏ های مجموعه مورد نظر باشد که به‏ صورت رپرتاژآگهی تنظیم می‏ شود؛ یا می‏ تواند در خصوص یکی از موضوعات مبتلابه این صنعت گفتگو انجام شود که ماهیت تحلیلی خواهد داشت.
بخش سوم از اهمیت بیشتری برخوردار است. در این بخش به‏ نوعی پنجره ایرانیان از وظیفه آینه بودن خود قدری عدول کرده و برای بهبود شرایط تلاش می‏ کند. البته شاید عدول از وظیفه نیز محسوب نشود، بلکه بخش سوم همان مرحله ‏ای باشد که شخص با دیدن چهره خود در آینه دستی بر سر و موی خود می ‏کشد! به‏ هر حال، هر تلاشی که در این بخش صورت می‏ گیرد، از سوی خود شماست و پنجره ایرانیان به ‏ندرت مقاله ‏ای را به قلم نویسنده‏ای خارج از این صنعت به چاپ می‏ رساند، البته مگر اینکه اهمیتی در چنین مقاله‏ ای نهفته باشد.
موضوع مقالات را در دو حوزه مختلف می‏ توانید تعیین کنید: نخست مقالاتی فنی که برای بالا بردن سطح مهارت‏ های دوستان در تولید در و پنجره و نما، و به اشتراک گذاشتن تجربیات اهالی این صنعت با یکدیگر تدوین می‏ شوند، که مطمئنا در ارتقای کیفیت تولیدات این صنعت که مهم‏ترین هدف همه ماست نقش مهمی ایفا خواهند کرد. بخش دوم مقالات به موضوعاتی می‏ پردازند که هرچند مستقیما با صنعت در و پنجره مربوط نیستند، اما در فعالیت مجموعه‏ های فعال در این حوزه نقش مهمی دارند؛ مانند موضوعات مربوط به نحوه اداره شرکت‏ ها، برندسازی و غیره.
یادداشت‏ ها نیز در این بخش از اهمیت فوق ‏العاده‏ای برخوردار هستند. این قالب نوشتاری در حجمی محدودتر، به موضوعات متنوع‏ تری می ‏پردازد و در واقع نظر مولف را درباره موضوع خاصی در یک صفحه توضیح می‏ دهد. مقاله و یادداشت در واقع مجالی هستند برای تبادل نظر و تجربه که از نقطه نظر ما مهمترین نقش را در سیر صعودی این صنعت برعهده دارند.
این اطمینان را داریم که بسیاری از شما می‏ توانید در این بخش ‏ها فعالیت داشته و نشریه خودتان را در انجام وظیفه و رسالت نهایی که بر دوش می ‏کشد، یاری کنید و همچنین بر غنای محتوای پنجره ایرانیان بیافزایید.
در پایان یک بار دیگر از همه شما همراهان همیشگی پنجره ایرانیان درخواست می‏ کنیم که ما را از نظرات گرانقدر خود محروم نکنید. تحریریه پنجره ایرانیان همواره آماده شنیدن انتقادات و پیشنهادات شما و البته به ‏کارگیری آنها در فعالیت‏ های پیش‏روی خود است. امیدواریم با کمک و یاری همه شما صاحبان اصلی این نشریه، پنجره ایرانیان در جایگاهی قرار بگیرد که سزاوار اهالی کوشا و گرانقدر صنعت در و پنجره کشورمان باشد.

نشریه پنجره ایرانیان ــ سال نهم ــ شماره 104 ــ خرداد 95

اکونومیست: یارانه‌های انرژی را قطع کنید
اکونومیست: یارانه‌های انرژی را قطع کنید

پنجره ایرانیان:کشورهای اندکی از قیمت پائین نفت برای کاهش یارانه ها سود می برند. اقتصاددانان از یارانه های انرژی متنفر هستند. آنها بودجه دولت را نابود می کند- شرایط مالی خطرناک ونزوئلا تاحدودی ناشی از آن است که شهروندان در این کشور هر گالن بنزین را به ارزش چند سنت خریداری می کنند.

مطالب بیشتر
شرط دولت برای خاتمه مسکن مهر
شرط دولت برای خاتمه مسکن مهر

پنجره ایرانیان: قائم مقام وزیر راه و شهرسازی و مجری ویژه مسکن مهر شرط تکمیل 570 هزار واحد مسکن مهر باقی مانده را اعلام کرد.

مطالب بیشتر
از غرفه پنجره ایرانیان در همدان دیدن کنید
از غرفه پنجره ایرانیان در همدان دیدن کنید

پنجره ایرانیان از کلیه علاقمندان و فعالان صنعت در و پنجره دعوت می‏ کند تا از غرفه این نشریه در نخستین نمایشگاه در و پنجره، ماشین ‏آلات و صنایع وابسته، واقع در سالن ابن سینای شهر همدان بازدید به عمل آورند.

مطالب بیشتر
خانه‌های شناور خودکفا در تولید آب و برق
خانه‌های شناور خودکفا در تولید آب و برق

پنجره ایرانیان: محققان دو موسسه IVI و IKTS اقدام به ساخت خانه‌های شناور جدید در دریاچه Geierswalde کرده‌اند که در تولید آب و برق خودکفا هستند.

مطالب بیشتر
ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های تجدید پذیر در سیستان
ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های تجدید پذیر در سیستان

پنجره ایرانیان: رئیس بنیاد نخبگان سیستان و بلوچستان با اعلام اینکه طرح ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های نو در استان با پیگیری بنیاد نخبگان استان و حمایت ستاد فناوری انرژی‌های تجدیدپذیر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و استانداری سیستان و بلوچستان در حال پیگیری است که در صورت تحقق استان به قطب تولید انرژی‌های تجدیدپذیر تبدیل خواهد شد.

مطالب بیشتر
نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا ۲۰۱۷
نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا ۲۰۱۷

پنجره‌ایرانیان: نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا 2017 خردادماه 96 برگزار می‌شود.

مطالب بیشتر
ارتقاء سیستم‌های تولید پنجره در وین استار
ارتقاء سیستم‌های تولید پنجره در وین استار

پنجره ایرانیان: وین استار با افزودن مقاطع متنوع پروفیل سری 70 به سیستم‌های تولید در و پنجره خود، کیفیت و تنوع محصولاتش را ارتقاء بخشیده است.

مطالب بیشتر
امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان وام به تولیدکنندگان پرداخت می‌شود
امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان وام به تولیدکنندگان پرداخت می‌شود

پنجره‌ایرانیان؛ معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات از محل منابع داخلی بانک‌ها به واحدهای تولیدی، صنعتی و معدنی کشور تزریق می‌شود.

مطالب بیشتر
بیستمین نمایشگاه صنعت ساختمان اوکراین در اسفندماه
بیستمین نمایشگاه صنعت ساختمان اوکراین در اسفندماه

پنجره ایرانیان: بیستمین نمایشگاه صنعت ساختمان اوکراین 12 تا 15 اسفندماه در کی‏ یف اوکراین برگزار می‏ شود.

مطالب بیشتر
اوراق تسهیلات مسکن چرا ارزان شد
اوراق تسهیلات مسکن چرا ارزان شد

پنجره ایرانیان:رئیس اداره ابزارهای نوین مالی فرابورس گفت: عرضه اوراق تسهیلات مسکن در آذرماه امسال، همانند مهر و آبان از تقاضا پیشی گرفت که این مسئله مهمترین عامل کاهش قیمت اوراق تسهیلات در سه ماه گذشته بوده است.

مطالب بیشتر
قدردانی اوروین از بازدیدکنندگان نمایشگاه ساختمان ارومیه
قدردانی اوروین از بازدیدکنندگان نمایشگاه ساختمان ارومیه

پنجره‌ایرانیان؛ گروه تولیدی صنعتی آلتین پلیمر ایرانیان (اوروین) از کلیه کسانی که از غرفه این شرکت در سیزدهمین دوره نمایشگاه صنعت ساختمان ارومیه بازدید کردند کمال تشکر و قدردانی را به عمل می‌آورد.

مطالب بیشتر
رونق نسبی بازار خرید و فروش مسکن در تهران
رونق نسبی بازار خرید و فروش مسکن در تهران

پنجره ایرانیان: معاونت مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی اعلام کرد: در فروردین ماه امسال پنج هزار و 639 واحد مسکونی و در اردیبشهت ماه 15 هزار و 192 واحد مسکونی در مناطق 22 گانه تهران خرید و فروش شده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته از رونق نسبی برخوردار بوده است.

مطالب بیشتر