نقش موثر ملزومات شیشه در یک پنجره استاندارد
1395/07/06
شرکت کیمیا صنعت شیما یکی از مجموعه‏ های مطرح کشور به شمار می‏ رود که نزدیک به یک دهه در زمینه تامین و تولید ملزومات شیشه‏ های دوجداره مشغول فعالیت بوده است. ناگفته پیداست که بخش اعظم یک پنجره از شیشه تشکیل شده و لاجرم در تولید یک پنجره استاندارد، کیفیت شیشه نقش بسیار مهمی ایفا می‏ کند.
نقش موثر ملزومات شیشه در یک پنجره استاندارد

در این میان موادی همچون درزگیر بوتیل، پلی سولفاید، رطوبت ‏گیر و اسپیسر تا حد بسیاری تعیین کننده کیفیت شیشه دوجداره خواهند بود. بنابراین انتخاب این ملزومات جهت تولید شیشه‏ های دوجداره نکته قابل توجهی است که شاید از نظر برخی از تولیدکنندگان پنجره یا شیشه دور مانده باشد. به همین بهانه به سراغ یکی از مجموعه‏ هایی رفتیم که سال‏هاست دغدغه عرضه محصولاتی باکیفیت و بالا نگاه داشتن کیفیت شیشه‏ های دوجداره تولیدی کشورمان را داشته و تمام تلاش خود را برای پر کردن این خلا به کار بسته است. خلایی که از دو منظر صنعت ما را رنج می ‏دهد: از یکسو شاهد نزول کیفیت محصولات عمدتا وارداتی در کشور هستیم و از سوی دیگر فقدان آگاهی‏ های لازم بر پیچیدگی این وضعیت دامن زده است. در این بحبوحه کیمیا صنعت شیما می ‏کوشد در هر دو جبهه فعالیت کند و تا به امروز نیز نقش قابل قبولی را ایفا کرده است. در گفتگویی که با آقای مهندس امید قدرت، مدیر عامل کیمیا صنعت شیما داشتیم این مباحث را بررسی کرده و انواع فعالیت ‏های این شرکت خوشنام را مورد پرسش قرار دادیم. با هم این گفتگو را می‏ خوانیم: 

برای مشاهده پی دی اف کلیک کنید.

شرکت کیمیا صنعت شیما از چه تاریخی فعالیت خود را آغاز کرده و تاکنون چه فراز و نشیبهایی را در طی کردن مسیر پیشرفت پشت سر گذاشته است؟

شرکت کیمیا صنعت شیما از سال 1386 فعالیت خود را در زمینه واردات مواد مصرفی تولیدکنندگان شـیشه‏ های دو جداره از قبیل: چسـب پلی سـولفاید (دوجزئی)، مولکـولارسـیو (تمامی سایزها)، اسپیسر (تمامی سایزها)، بوتیل، چسب‏ هات ملت، کرنر (گوشه)، سوپاپ، کانکتور و... آغاز کرده و تاکنون درصد بسیار بالایی از بازار ایران تحت پوشش شرکت کیمیا صنعت شیما قرار گرفته است.

همچنین با همت و پشتکار جهت رفاه حال صنعتگران محترم، از ابتدای 1391 با مشارکت شرکت NEDEX  برای اولین بار در ایران چسب پلی سولفاید و اسپیسر و دیگر ملزومات جهت تولید شیشه دو جداره با برند NEDEX درکارخانه کیمیا صنعت شیما، واقع در شهرک صنعتی شمس آباد شروع به تولید گردید. شایان ذکر است از سال 1395 شرکت کیمیا صنعت با خریدن سهام شرکای ترکیه فعالیت خود را به صورت کاملا مستقل، با وارد ساختن پلیمرهای مطرح و درجه یک دنیا ادامه می‏ دهد.

 کارخانه شما در کجا واقع شده و چه میزان وسعت دارد؟ همچنین پرسنل شما چه تعداد می ‏باشد؟

کارخانه واقع در شهرک صنعتی شمس آباد و تعداد پرسنل کارخانه و دفتر مرکزی تهران مجموعا حدود 40 نفر می باشد.

 درحال حاضرچه محصولاتی در شرکت شما تولید و عرضه می ‏شود؟

چسـب پلی سـولفاید (دوجزئی)، مولکـولارسـیو (تمامی سایزها)، اسپیسر نرمال و بندیبل و بوتیل‏دار (تمامی سایزها)، چسب بوتیل، سیلیکون دوجزئی کرتین وال، ماستیک، سیلیکون جنرال، کرنر (گوشه)، سوپاپ، کانکتور و...

لازم به ذکر است که محصولاتی مانند ماستیک، چسب سیلیکون، سیلیکون شیشه‏ های دوجداره و کرتین وال، در ماه‏ های اخیر به سبد کالایی شرکت کیمیا صنعت شیما افزوده شده که با استقبال بسیار خوبی از سوی مشتریان مواجه بوده است.

 محصولات کیمیا صنعت شیما از چه مزیت‏ هایی برخوردارند؟

شرکت کیمیا صنعت شیما تاکنون توانسته است با استفاده از بهترین مواد اولیه، سهم مناسبی از بازار را به خود اختصاص دهد و محصولات و خدماتی با کیفیت بالا به بازار عرضه ‏کند.

راز ماندگاری در هر فعالیت تولیدی و صنعتی، استفاده از مواد اولیه درجه یک و تکنولوژی روز دنیاست و نکته بسیار مهم در این رابطه، جلب اطمینان مشتریان و خدمات پس از فروش محصولات می ‏باشد. شرکت کیمیا صنعت شیما با سرمایه‏ گذاری سنگین در سال گذشته اقدام به واردات ماشین ‏آلات جدید با تکنولوژی روز دنیا کرد و امروزه قادر است با یک شیفت کاری حدود 250 تن چسب پلی سولفاید و حدود 2.5 میلیون متر اسپیسر در ماه را تولید و به بازار عرضه کند. تامین به ‏موقع سفارشات مشتریان، کیفیت خوب و قیمت بسیار مناسب از مزایای محصولات کیمیا صنعت شیما می ‏باشد.

 برای بهره ‏گیری از دانش و فناوری روز چه اقداماتی انجام داده‏ اید؟

خوشبختانه این شرکت با بهره ‏گیری از تکنولوژی و فرمولاسیون جدید و به ‏روز رسانی کلیه مراحل تولید با توجه به استانداردهای روز اروپا توانسته بخش عمده ‏ای از بازار داخلی ایران را پوشش داده و رضایت مشتریان را به دست آورد. در سال جاری اثرات این سرمایه‏ گذاری در بازار ایران کاملا مشهود است.

 برای ارتقای سطح آگاهی‏ های لازم در این خصوص، چه اقداماتی انجام داده ‏اید؟

 بخش بازرگانی و بازاریابی شرکت کیمیا صنعت شیما با هدفمندی خاصی شروع به آموزش و اطلاع ‏رسانی به بسیاری از واحدهای تولیدی کرده است. همچنین با تجهیز آزمایشگاه بسیار پیشرفته و استفاده از مدیران باتجربه در رابطه با کنترل کیفیت، با سابقه کاری بسیار بالا، شروع به آموزش بسیاری از واحدهای تولیدی تازه‏ تاسیس کرده و با اعزام کارشناسان فنی به کارخانجات و کارگاه ‏های سراسر ایران این اطلاع ‏رسانی را انجام داده که نتایج بسیار مطلوبی را در پی داشته است.

 به نظر شما یک پنجره استاندارد از چه ویژگی‏ هایی باید برخوردار باشد؟

همانطور که می‏ دانید کیفیت موادی همچون درزگیر بوتیل، پلی سولفاید، رطوبت‏ گیر و اسپیسر در تولید یک قطعه شیشه دو جداره حرف اول را می ‏زنند و اگر این مواد به‏ صورت استاندارد و مرغوب در کارخانه ‏ها مورد استفاده قرار گیرند، شیشه‏ های تولید شده تا ده‏ ها سال بدون هیچگونه مشکلی وظیفه حفظ انرژی و جلوگیری از آلودگی صوتی را انجام می ‏دهند.

 نظر شما در خصوص سطح کیفی تولیدات در و پنجره در کشورمان چیست؟

خوشبختانه اخیرا تولیدکنندگان شیشه ‏های دوجداره به کیفیت و استاندارد بودن محصولات اهمیت بسیار بیشتری می‏ دهند. مهمترین مشکل موجود، عدم آگاهی تولیدکنندگان از مواد اولیه غیر استاندارد می ‏باشد که تاثیر بسیار زیادی در کیفیت محصولات دارد. از سوی دیگر، عمدتا به علت توجه بیشتر به مقرون به صرفه بودن محصول، موضوع کیفیت مورد توجه قرار نمی ‏گیرد.

 لذا با توجه به اینکه درجه کیفیت شیشه‏ های دو جداره در بدو تولید و حتی پس از مدت کوتاهی، قابل رویت نیست و پس از گذشت مدت زمان حداقل 2 تا 3 سال مشکلات خود را نشان می‏ دهد، متاسفانه خریدار نهایی در آن بازه زمانی متوجه مشکلات کیفی خواهد شد. از این‏رو از تولیدکنندگان محترم تقاضا داریم، ضمن توجه به فرایند تولید به کیفیت مواد حساسیت بیشتری نشان دهند.

 برای جلوگیری از ورود پنجره‏ های نامرغوب در بازار چه راهکارهایی وجود دارد؟

به‏ روز رسانی اطلاعات فنی و کاربردی و همچنین ارتقای دانش فنی مشتریان و استفاده از آن توسط واحد کیفی و فنی مجموعه‏ های تولیدی و همچنین نظارت بر کیفیت محصولات، مبنی بر استاندارد بودن شیشه ‏های واحدهای صنفی تولیدی از طرف تشکل‏ ها، قدم بزرگی در این راستا می‏ باشد. 

 فکر می ‏کنید چه عاملی سبب توزیع محصولات بی‏ کیفیت در بازار می‏ شود؟ و وجود محصولات بی‏ کیفیت چه تاثیری بر کلیت صنعت در و پنجره دوجداره می‏ گذارد؟

متاسفانه واحدهای کوچک و بدون مجوز ساخت شیشه‏ های دو جداره با رعایت کمترین استاندارد، مشغول به فعالیت هستند که اگر بتوانیم آنها را آموزش داده و متقاعد کنیم که از مواد اولیه استاندارد استفاده کنند، گامی موثر برداشته خواهد شد. برای مثال بسیاری از این واحدها در گذشته از چسب ‏های سیلیکونی و رطوبت-گیرهای بی ‏کیفیت چینی استفاده می‏ کردند، اما امروزه در حال استفاده از چسب‏ های پلی سولفاید و رطوبت‏گیر استاندارد می ‏باشند.

 به نظر شما وجود پنجره ‏سازهای بی‏ شناسنامه در بی ‏اعتبار کردن این صنعت چقدر تاثیر دارد؟ اگر تاثیر منفی در این خصوص دارند، راهکار جلوگیری از آنها چیست؟

متاسفانه در حال حاضر، توسط برخی از تولیدکنندگان، پنجره‌های دوجداره به ‏صورت غیر استاندارد تولید و توزیع می‌شود. استفاده از این گونه پنجره‌های دوجداره غیر استاندارد، مشکلاتی از قبیل مه ‏گرفتگی شیشه‌ها و درز بند نبودن پنجره‌های دوجداره را ایجاد کرده و نه تنها به عنوان عایق حرارتی و صوتی کارآیی لازم را ندارند، بلکه مشکلات بصری جدی نیز ایجاد می ‏کنند.

استفاده از پنجره‌های دوجداره فاقد کیفیت، نه تنها به لحاظ ایجاد مقاومت حرارتی موثر نمی‌باشد، بلکه شیشه‌های دوجداره نامرغوب مدت کوتاهی بعد از نصب از داخل کدر و شفافیت و کارایی خود را از دست می‌دهند. پنجره‌های دوجداره در صورتی کارآمدی لازم را خواهند داشت که در روند تولید پروفیل، شیشه دوجداره، مونتاژ قاب و نصب پنجره، استانداردهای مربوطه رعایت شده باشد.

شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت کشور اقدام به تدوین استاندارد‌های ملی ویژگی‌ها و روش‌های آزمون شیشه‌های دوجداره و قاب‌های پنجره‌های دوجداره و نیز تجهیز آزمایشگاه‌های مربوطه در محل مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی کرده است و پروژه تدوین استاندارد برچسب پنجره‌های دوجداره را نیز در دست اقدام دارد. استانداردهای ملی درها و پنجره‌های ساختمانی و شیشه‌های دو یا چند جداره ساختمانی کمک بسیار زیادی در روند این موضوع خواهند بود. اخذ گواهینامه فنی با مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن، و انجام بررسی‌ها و آزمایش‌های لازم، در صورت استاندارد بودن محصول تولیدی، می‏ تواند نقش بسیار مهمی در کمک به این امر ایفا کند.

تشکل ‏های صنفی در بهبود وضعیت صنف چه نقشی را می‏ توانند برعهده داشته باشند؟

جامعه مدرن،‌ برای پیشرفت نیازمند تشکل‌های مختلف است. بدون شک نقش بی‏ بدیل اصناف کشور  بر کسی پوشیده نیست، این تشکل‏ های مردمی همواره نقش موثر و تاثیرگذاری در کشور داشته و دارند، اصناف به ‏عنوان یکی از بخش‏ های مهم  اقتصادی در کشور فعالیت می‏ کنند و همواره در  بهبود  فضای کسب و کار و رفع مشکلات اشتغال درکشور اثرگذار بوده اند.

نشریه پنجره ایرانیان ـ سال نهم ـ شماره 106 ـ مرداد 95

 

باید آماده شرایط پساتحریم شویم
باید آماده شرایط پساتحریم شویم

پنجره ایرانیان: محسن صفایی، از چهره‌های شناخته شده صنعت در و پنجره و پروفیل یو.پی.وی.سی ایران و عضو هیات مدیره انجمن ملی پلاستیک ایران باردیگر موفق شد تا اعتماد این انجمن را جلب کند و به عنوان نماینده این نهاد صنفی در نشست‌های عمومی و کمیسیون‌های تخصصی اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی ایران حضور داشته باشند.

مطالب بیشتر
همه تولیدکنندگان در و پنجره یو‌پی‌وی‌سی زیر یک چتر
همه تولیدکنندگان در و پنجره یو‌پی‌وی‌سی زیر یک چتر

اشاره: سرانجام انتظار نتیجه داد و انجمن کارفرمایان در و پنجره یو‌پی‌وی‌سی ایران متولد شد و کم‌کم شکل و فعالیت رسمی خود را کلید زد تا از این پس همه تولیدکنندگان این صنعت زیر یک چتر، متحد و همگام خواسته‌هایشان را مطرح کنند، برای مشکلات شان در صدد یافتن راه حلی برآیند و رونق کسب و کار و نظارت بر فعالیت‌ها شکل گیرد.

مطالب بیشتر
آلتون‌وین نامی‌ست که از آن بیشتر خواهید شنید
آلتون‌وین نامی‌ست که از آن بیشتر خواهید شنید

پنجره‌ایرانیان: علامت تجاری شرکت آلتون وین توجه را جلب می‌کند. این سال‌ها درباره دریاچه ارومیه زیاد شنیده‌ایم. گویا متولیان شرکت که خودشان هم تاکید دارند، دغدغه دریاچه ارومیه را هم داشته‌اند. آقای امیدنیا بر این نکته تاکید دارد که چون به موضوعات محیط زیستی توجه داشتیم در علامت تجاری شرکت، شکل دریاچه ارومیه را قرار دادیم تا پیام حمایت ما از محیط‌زیست باشد.نمایشگاه صنعت دروپنجره تبریز با «رضا امیدنیا» مرد شماره یک شرکت آلتون وین دیدار کردیم. پای صحبتش نشستیم و از برنامه‌ها او برای آینده شرکت پرسیدیم. «امیدنیا» درباره نام‌گذاری آلتون‌وین که پرسش قبل از مصاحبه ما بود باحوصله پاسخ داد. اینکه آلتون در زبان ترکی یعنی طلای ناب و به این دلیل که کیفیت تولید برایش مهم بوده سعی کرده نامی را برگزیند که بازتاب‌دهنده چنین نگاهی باشد. او روایت سال‌های دورتر را می‌گوید: «در سال 87 وارد این صنعت شدیم. سال‌های کار درگذشته کم‌کم ما را به این صرافت انداخت که با سرمایه‌گذاری بر خطوط تولید، پروفیل‌هایی را تولید کنیم که هم ازنظر قیمت و هم ازنظر کیفیت، برای صاحبان صنایع و کارفرمایان جذابیت داشته باشد.»رضا امیدنیا شرکت آلتون تجارت  میلاد نور را تاسیس کرده و در حال حاضر بانام تجاری آلتون‌وین  در حال فعالیت است. با او به گفت‌وگو نشستیم و درباره نوع تولید، بازار و دیگر فعالیت‌های این مجموعه، صحبت کردیم. مشروح این گفت‌وگو در ادامه آمده است:

مطالب بیشتر
تلاش برای تولـید ملـی
تلاش برای تولـید ملـی

پنجره‌ایرانیان؛ نمایشگاه دروپنجره، خوبی‌اش این است که همه اهل صنعت دورهم جمع می‌شوند و به قول بسیاری از اصحاب تولید، دست‌کم همکاران یکدیگر را هرسال یک‌بار ملاقات می‌کنند. در صنعت تولید پروفیل یو‌پی‌وی‌سی، افزودنی‌ها نقش بسیار مهمی دارند. نقشی که در ساختار پروفیل، از تغییر رنگ و شکنندگی و ... جلوگیری می‌کند.

مطالب بیشتر
وین‌بین تنها همراه همیشگی صنعت در و پنجره ایران
وین‌بین تنها همراه همیشگی صنعت در و پنجره ایران

اشاره: بیابید و بسپارید. این شعار ساده اما پرمعنای نخستین موتور جستجوی صنعت در و پنجره ایران است برای سهولت در تجارت و دسترسی اسان به محصولات، کالاها و خدماتی که همه فعالان صنعت در و پنجره ایران نیاز دارند.

مطالب بیشتر
رونمـایی‌های روتنبرگ از به روز‌ترین سیستم‌های دنیا در نمایشـگاه همگان رو به تحسـین واداشت 
رونمـایی‌های روتنبرگ از به روز‌ترین سیستم‌های دنیا در نمایشـگاه همگان رو به تحسـین واداشت 

پنجره‌ایرانیان؛ از خیابان سئول که وارد خیابان نمایشگاه شدیم، رقص رنگ قرمز، توجه‌مان را به لگوی روتنبرگ جلب کرد. بنرهای روتنبرگ کل خیابان را پرکرده بود و توجه همه را به خود جلب می‌کرد. از همان آغاز خبر این بود که این مجموعه با برنامه‌ای خاص پا به نمایشگاه گذاشته است. یاد حرف‌های «بهرام جعفری» مدیر فروش روتنبرگ افتادم که در گفت‌وگویی با «پنجره‌ایرانیان» حاضر شده بود و می‌گفت: من سال‌هاست در صنعت در و پنجره و تولید پروفیل یو‌پی‌وی‌سی فعالیت کردم و بیش از یک دهه در سمت مدیر فنی و فروش آلوپلاست، به کسب دانش و تجربه‌ پرداخته‌ام و در این مدت، با حضور در جلسات فنی و بخش تحقیقات و توسعه شرکت آلمانی آلوپلاست سعی در به روز رسانی دانشم در این حوزه کرده‌ام. طی این مدت، حضور مستمر در معتبرترین نمایشگاه‌های دنیا سبب شد تا با سیستم‌های به روز تولید دروپنجره و پروفیل‌های آن در اروپا آشنا شوم و از زمان همکاری با روتنبرگ، این سیستم‌ها را یکی پس از دیگری در شرکت روتنبرگ بکارگیری کردیم. با چنین پیشینه‌ای و این سطح از فعالیت‌ها در طول فعالیت این شرکت، امروز شرکت روتنبرگ را با همراهی سایر همکاران، کاملا آماده حضور در بازارهای بین‌المللی کرده‌ایم».

مطالب بیشتر
هیچ وقـت از کیفـیت نزدیم
هیچ وقـت از کیفـیت نزدیم

پنجره‌ایرانیان؛ صنعت آلومینیوم صنعتی گران است. از ماشین‌آلات گرفته تا محصولات خروجی از کارخانه‌ نسبت به دیگر محصولات قیمت بیشتری دارد. تولیدکنندگان مختلف در صنعت آلومینیوم طی سال‌ها گذشته بر این تلاش بوده‌اند تا محصولاتی با توجیه اقتصادی از این عنصر تولید کنند. شرکت آریا هامون آذر یکی از این تولیدکنندگان است که با توجه به تجارب و سوابق 30 ساله موسسین خود در صنعت آلومینیوم، در این مسیر گام برداشته است.

مطالب بیشتر
کیفیت را با یراق‌آلات AGB تضمین کنید
کیفیت را با یراق‌آلات AGB تضمین کنید

پنجره ایرانیان:با در اختیار داشتن 80 درصد از بازار یراق‌آلات در و پنجره یوپی‌وی‌سی در سومین قدرت اقتصادی اروپا یعنی ایتالیا و البته سربلندی محصولات گروه صنعتی آلبان جیاکومو اس.پ.آ (Alban Giacomo s.p.a) در سخت‌ترین آزمون‌های کیفی و تست‌های فنی روز اروپا تردیدی باقی نمی‌ماند که انتخاب یراق‌آلات تولیدی این گروه صنعتی جهانی با نشان AGB خود تضمینی است برای کیفیت در و پنجره‌های یوپی‌وی‌سی.

مطالب بیشتر
صنایع شیشه داودیان نمایندگی محصولات کیمیا صنعت شیما
صنایع شیشه داودیان نمایندگی محصولات کیمیا صنعت شیما

پنجره‌ایرانیان؛ صنایع شیشه داودیان نمایندگی پخش محصولات کیمیا صنعت شیما (KSS) را کسب کرد.

مطالب بیشتر
گام بلند پرولاین در بلندترین ساختمان ایران
گام بلند پرولاین در بلندترین ساختمان ایران

مدیر شعبه ایران پرولاین اظهار کرد: در حال حاضر شرکت پرولاین در اکثر استان‌ها و شهرهای کشور دارای نماینده رسمی است و استفاده از محصولات پرولاین در شهرهای مختلف به ویژه شهرهایی جنوبی کشور با وجود تابش مستقیم نور آفتاب و گرمای بالا با نتیجه فوق‌العاده‌ای همراه بوده و هیچ‌گونه تغییری در کیفیت و رنگ پروفیل ایجاد نشده است.

مطالب بیشتر
می‌خواهیم آبروی صـنعت باشیم
می‌خواهیم آبروی صـنعت باشیم

پنجره‌ایرانیان؛ شرکت کیمیا بسپار پلاست تولیدکننده انواع پایدارکننده‌های حرارتی (استابلایزر ‌پی‌وی‌سی  بر پایه سرب و پلی‌اتیلن وکس) است. مدیرعامل این مجموعه می‌گوید: شرکت کیمیا بسپار پلاست مجموعه‌ای بزرگ است که در تولید انواع پایدار کننده‌های حرارتی استابلایزر پی‌وی‌سی بر پایه سرب و پلی‌اتیلن وکس فعال است و  در صنایع مختلف ازجمله انواع پروفیل‌های دروپنجره، دیوارپوش، کف‌پوش، سقف‌های کاذب، پنل‌ها و قطعات چوب پلاستیک، انواع ورقه‌ای خشک دارویی، بهداشتی و بسته‌بندی، شلنگ و تیوب، پلاستیسول و چرم مصنوعی، ورق‌های فشرده و فومیزه و انواع لوله و اتصالات پی‌وی‌سی بوده و با ارائه راهکارهای روز دنیا به تولیدکنندگان در کنار کالایی مرغوب و باکیفیت آن‌ها را در مسیر تعالی همراهی می‌کند.

مطالب بیشتر