جریان آرام صنعت ساختمان در ساحل زاینده رودِ خفته
1395/07/10
برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی در هر شهری، نمودی از توانمندی، خلاقیت و نوآوری صنعتگران و فرصتی برای انتقال تجربیات صنعتی و تجاری برای رونق فضای کسب و کار و پویایی اقتصاد و بازار می‏ باشد.
جریان آرام صنعت ساختمان در ساحل زاینده رودِ خفته

سومین نمایشگاه تخصصی در و پنجره، ماشین آلات و صنایع وابسته اصفهان از 19 تا 22 مردادماه 95 در محل دائمی نمایشگاه‌های استان اصفهان در حاشیه پل شهرستان و ساحل زیبای زاینده رود برگزار شد. زاینده رودی که این روزها همچون جریان صنعت و اقتصاد کشور نه جوش و خروشی دارد و نه زنده بودن و پویایی. با این حال هدفگذاری این نمایشگاه پس از دو دوره برگزاری، همسو با سایر عناوین نمایشگاهی، بر اساس معرفی آخرین تولیدات و محصولات این صنعت در بازار ساختمان اصفهان و معرفی این پتانسیل‌ها با رویکرد صادراتی انجام شده بود. حضور بیش از 50 شرکت از استان‌‌های اصفهان، تهران، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، مرکزی، قم و نماینده‌ای از کشور روسیه در در دو سالن و مساحتی بالغ بر 4300 متر مربع، و همزمانی این نمایشگاه با هشتمین نمایشگاه تخصصی بین‌المللی مواد شیمیایی، رنگ، رزین، پوشش‌های صنعتی و مواد کامپوزیت، فضای تخصصی و مطلوبی برای فعالان ساختمانی و صنعتی فراهم آورد تا آخرین دستاوردهای خود را در معرض دید عموم تلاشگران و علاقه‌مندان صنعت ساختمان قرار دهند. هر چند برگزاری چنین نمایشگاهی در شهرستان‌ها به دلایل متعدد قابل مقایسه با نمایشگاه‌های تهران نیست، اما انتظار می‌رود، اصفهان با آن پیشینه و سابقه ‏ای که در صنعت کشور دارد و از جمله کلانشهرهای پررونق ما به شمار می ‏آید، نمایشگاهی درخور نام و نشان این شهر و صنعتش برگزار کند. متاسفانه پس از گفتگوهایی که با حاضران در این نمایشگاه داشتیم و جمع‌بندی مشاهدات میدانی خود، به این نتیجه رسیدیم که نواقص و ایرادات فراوانی در برگزاری این نمایشگاه وجود دارد. نواقصی که بسیاری از آنها با کمی تلاش و توجهی مختصر به راحتی رفع می‌شوند. مطمئنا ارائه خدمات بهتر به شرکت‏ کنندگان و بازدیدکنندگان، فضای دلچسب ‏تر و پرشورتری در این نمایشگاه‌ها به ‏وجود خواهد آورد و باعث می‌شود رکود حاکم بر بازار مسکن تا حدودی در این فضاها کمرنگ ‏تر شود و امیدواری بیشتری برای فعالان این صنعت به ‏وجود آید.

برای مشاهده فایل پی دی اف کلیک کنید.

همزمان با برگزاری سومین دوره نمایشگاه  تخصصی در و پنجره، ماشین آلات و صنایع وابسته اصفهان، گروه خبری نشریه پنجره ایرانیان، با غرفه‌داران حاضر در این نمایشگاه به گفتگو نشست که در ادامه توجه شما را به مشروح این گفتگوها جلب می‌کنیم.

سوالات مشترکی که از مشارکت کنندگان در سومین نمایشگاه در و پنجره اصفهان پرسیده شد:

1. آیا محصول جدیدی برای ارائه در این نمایشگاه داشتید؟

2. استقبال از نمایشگاه چگونه بود؟

3. نظرتان درباره نحوه عملکرد و خدمات ارائه شده از سوی مجری برگزارکننده نمایشگاه چیست؟

4. هدفتان از حضور در این نمایشگاه و انتظارتان از یک نمایشگاه خوب چیست؟

نشریه پنجره ایرانیان ـ سال نهم ـ شهریور 95 ـ شماره 107

نمایشگاه صنعت ساختمان کیش برگزار می‌شود
نمایشگاه صنعت ساختمان کیش برگزار می‌شود

پنجره‌ایرانیان: سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی عمران و صنعت ساختمان کیش، اردیبهشت‌ماه 96 در جزیره کیش برگزار می‌شود.

مطالب بیشتر
شماره 180 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت
شماره 180 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت

جدیدترین شماره نشریه پنجره‌ایرانیان هم‌زمان با انتشار و توزیع نسخه کاغذی، به‌صورت پی.دی.اف روی وب‌سایت این نشریه بارگذاری شد.

مطالب بیشتر
کارگاه دوروزه آموزش تولید در و پنجره
کارگاه دوروزه آموزش تولید در و پنجره

پنجره‌ایرانیان؛ آکادمی ساتیان کارگاه دوروزه آموزش تولید در و پنجره را با حضور استادان ایران و آلمان در دی‌ماه 96 برگزار می‌کند.

مطالب بیشتر
از دبیر انجمن تولیدکنندگان پنجره یو.پی.وی.سی تقدیر شد
از دبیر انجمن تولیدکنندگان پنجره یو.پی.وی.سی تقدیر شد

پنجره ایرانیان: مجمع عمومی عادی انجمن ملی صنایع پلاستیک و پلیمر ایران در روز 12 مرداد ماه برگزار شد.

مطالب بیشتر
شماره 136 پنجره‌ایرانیان منتشر شد
شماره 136 پنجره‌ایرانیان منتشر شد

پنجره‌ایرانیان شماره 136 خود را منتشر کرد؛ در نشریه بهمن‎ماه 97 پنجره‌ ایرانیان می‌خوانید:

مطالب بیشتر
کاهش میزان قطعی برق صنایع آلومینیومی
کاهش میزان قطعی برق صنایع آلومینیومی

پنجره‌ایرانیان؛ مدیرعامل شرکت ایران آلومینیوم گفت: با توجه به کاهش میزان مصرف برق در تیرماه امسال، باید تولید مجموعه افت پیدا می‌کرد اما با خروج تعدادی از دیگ‌ها از مدار تولید، مذابی که در این دیگ‌ها وجود داشت، تخلیه و به میزان تولید افزوده شد.

مطالب بیشتر
پاسخ شریعتمداری به انتقادها درباره تعیین دستوری قیمت‌ها
پاسخ شریعتمداری به انتقادها درباره تعیین دستوری قیمت‌ها

پنجره‌ایرانیان؛ وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: دولت با ایجاد محدودیت و کنترل عرضه و قیمت، فعلا شرایط را به نفع مصرف‌کننده رقم زد تا با توافقی که با انجمن‌ها و صنوف تولیدی خواهد داشت بر اساس ظرفیت تولید واحدها در سامانه بهین یاب، اقدامات لازم را انجام داده و سپس به سمت آزادسازی سقف رقابت مواد اولیه اقدام کند.

مطالب بیشتر
رونمایی از محصولات جدید دکونیک در نورنبرگ
رونمایی از محصولات جدید دکونیک در نورنبرگ

پنجره ایرانیان: شرکت دکونیک در نمایشگاه نورنبرگ 2016 محصولات جدیدی را به بازار عرضه کرد.

مطالب بیشتر
آمریکا در دوبی واحد تولید آلومینیوم راه‌اندازی می‌کند
آمریکا در دوبی واحد تولید آلومینیوم راه‌اندازی می‌کند

پنجره‌ایرانیان؛ شرکت پیروتک (Pyrotek) آمریکا، یکی از بزرگ‌ترین تولیدکننده آلومینیوم جهان، قصد راه‌اندازی یک واحد تولیدی در دوبی را دارد.

مطالب بیشتر
ساخت پنجره‌های خورشیدی با فناوری نانو
ساخت پنجره‌های خورشیدی با فناوری نانو

پنجره‌ایرانیان؛ یک استارت‌آپ ایتالیایی درصدد است که پنجره‌هایی مجهز به پنل‌های خورشیدی با فناوری نانو به تولید برساند.

مطالب بیشتر
بزرگ‌ترین طرح آلومینیوم کشور تا پایان سال افتتاح می‌شود
بزرگ‌ترین طرح آلومینیوم کشور تا پایان سال افتتاح می‌شود

پنجره‌ایرانیان؛ وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: بزرگ‌ترین طرح آلومینیوم کشور تا پایان سال افتتاح می‌شود که با افتتاح این واحد، تولید آلومینیوم کشور دو برابر می‌شود.

مطالب بیشتر
اثرات تخریبی جبران‌ناپذیری بر صنعت آنادایزینگ وارد شده است
اثرات تخریبی جبران‌ناپذیری بر صنعت آنادایزینگ وارد شده است

پنجره‌ایرانیان؛ مدیرعامل شرکت صنایع آلومینیوم ماندگار و فعال در حوزه آنادایزینگ آلومینیوم گفت: تداوم فشارهای اقتصادی و محیطی بر صنعت آلومینیوم منجر به کاهش توجهات به مقولۀ کیفیت شده که می‌تواند اثرات تخریبی جبران‌ناپذیری را بر پیکرۀ این صنعت و به‌ویژه بخش آنادایزینگ وارد آورد.

مطالب بیشتر