بزرگ‌ترین درخت مصنوعی جهان در دوبی
1395/07/19
پنجره ایرانیان: بزرگ‌ترین درخت مصنوعی جهان باهدف ایجاد یک اکوسیستم جدید در دوبی ساخته شد.
بزرگ‌ترین درخت مصنوعی جهان در دوبی

به گزارش ایسنا، آب‌وهوای طبیعی دوبی خشک و کویری است، اما همواره این کشور با اکوسیستم‏‌های جدید و طرح‌های بیشتر سعی در جذب گردشگران دارد. ماه گذشته دوبی جنگل بارانی داخلی با ارتفاع 150 فوت را در ساختمانی شیشه‌ای به جهانیان معرفی کرد. این اکوسیستم مصنوعی خانه 3000 نوع گیاه، حشره، حیوان و بزرگ‌ترین درخت مصنوعی جهان با بازآفرینی جنگل‌های بارانی در صحرا است.

این درخت مصنوعی در قلب Green Planet (سیاره سبز) قرار گرفته، ارتفاع آن 82 فوت و تنه آن خانه بسیاری از سیستم‌ها برای بازآفرینی جنگل‌های سرسبز در شهر کویری دوبی است. اگرچه آب‌وهوای دوبی بسیار گرم است اما تفاوت محیط داخلی این برج شیشه‌ای با بیرون رطوبت است. سیستم‌های پیشرفته کنترل آب‌وهوا درجه رطوبت را 70 درصد نگه می‌دارد تا مشابه جنگل‌های سرسبز محیطی مناسب برای رشد و نمو گیاهان باشد. درجه حرارت درون این برج شیشه‌ای 77 تا 82 درجه فارنهایت است.

برج معلق ساخته‌شده با ریسمان گردشگران را به سایبان درخت در بالای سطح 150 فوتی هدایت می‌کند و در این مکان درخت مصنوعی به زیبایی مشاهده می‌شود. راه ارتباط با تنه درخت از طریق آب‌نما و آبشاری است که از چند طبقه سرازیر شده است. این آبشار موجب مه‌آلود شدن فضای داخل برج می‌شود.

در این برج خارپشت، مارها، عنکبوت‌ها و پرندگان مختلف غیربومی نیز زندگی می‌کنند. بازدید از این برج با پرداخت ورودی کم امکان دارد و هدف از آن آموزش ساکنان و گردشگران در مورد جنگل‌ها و حیوانات است. در این مکان کلاس‌های مختلف آشنایی با پرندگان، حیوانات وحشی نواحی گرمسیری و همچنین پوشش گیاهی برگزار می‌شود که برای کودکان و دانش‌آموزان مفید خواهند بود.

اکونومیست: یارانه‌های انرژی را قطع کنید
اکونومیست: یارانه‌های انرژی را قطع کنید

پنجره ایرانیان:کشورهای اندکی از قیمت پائین نفت برای کاهش یارانه ها سود می برند. اقتصاددانان از یارانه های انرژی متنفر هستند. آنها بودجه دولت را نابود می کند- شرایط مالی خطرناک ونزوئلا تاحدودی ناشی از آن است که شهروندان در این کشور هر گالن بنزین را به ارزش چند سنت خریداری می کنند.

مطالب بیشتر
شرط دولت برای خاتمه مسکن مهر
شرط دولت برای خاتمه مسکن مهر

پنجره ایرانیان: قائم مقام وزیر راه و شهرسازی و مجری ویژه مسکن مهر شرط تکمیل 570 هزار واحد مسکن مهر باقی مانده را اعلام کرد.

مطالب بیشتر
از غرفه پنجره ایرانیان در همدان دیدن کنید
از غرفه پنجره ایرانیان در همدان دیدن کنید

پنجره ایرانیان از کلیه علاقمندان و فعالان صنعت در و پنجره دعوت می‏ کند تا از غرفه این نشریه در نخستین نمایشگاه در و پنجره، ماشین ‏آلات و صنایع وابسته، واقع در سالن ابن سینای شهر همدان بازدید به عمل آورند.

مطالب بیشتر
علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی
علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی

پنجره‌ایرانیان؛ عمر مفید ساختمان در ایران همانند قیمتش خوش‌اقبال نیست که هرروز بالا و بالاتر رود چراکه ساختمان‌ها در ایران خیلی زود فرسوده شده، نامشان با کلنگی بودن گره‌خورده و درنتیجه خزان زودرس ساختمان‌ها شروع می‌شود.

مطالب بیشتر
خانه‌های شناور خودکفا در تولید آب و برق
خانه‌های شناور خودکفا در تولید آب و برق

پنجره ایرانیان: محققان دو موسسه IVI و IKTS اقدام به ساخت خانه‌های شناور جدید در دریاچه Geierswalde کرده‌اند که در تولید آب و برق خودکفا هستند.

مطالب بیشتر
ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های تجدید پذیر در سیستان
ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های تجدید پذیر در سیستان

پنجره ایرانیان: رئیس بنیاد نخبگان سیستان و بلوچستان با اعلام اینکه طرح ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های نو در استان با پیگیری بنیاد نخبگان استان و حمایت ستاد فناوری انرژی‌های تجدیدپذیر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و استانداری سیستان و بلوچستان در حال پیگیری است که در صورت تحقق استان به قطب تولید انرژی‌های تجدیدپذیر تبدیل خواهد شد.

مطالب بیشتر
نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا ۲۰۱۷
نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا ۲۰۱۷

پنجره‌ایرانیان: نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا 2017 خردادماه 96 برگزار می‌شود.

مطالب بیشتر
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟

پنجره‌ایرانیان؛ یک کارشناس بازار مسکن گفت: رکود این بازار در ماه‌های اخیر از سه عامل ثبات قیمت نهاده‌های ساختمانی، ورود به فصل سرما و افت ساخت‌وساز نشأت می‌گیرد، اما بازار ملک این ظرفیت را دارد که پول‌های خارج‌شده‌ اخیر از بورس و سپرده‌های بانکی را جذب کند.

مطالب بیشتر
امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان وام به تولیدکنندگان پرداخت می‌شود
امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان وام به تولیدکنندگان پرداخت می‌شود

پنجره‌ایرانیان؛ معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات از محل منابع داخلی بانک‌ها به واحدهای تولیدی، صنعتی و معدنی کشور تزریق می‌شود.

مطالب بیشتر
بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری
بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری

پنجره‌ایرانیان؛ مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارشی به بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری پرداخت.

مطالب بیشتر
بیستمین نمایشگاه صنعت ساختمان اوکراین در اسفندماه
بیستمین نمایشگاه صنعت ساختمان اوکراین در اسفندماه

پنجره ایرانیان: بیستمین نمایشگاه صنعت ساختمان اوکراین 12 تا 15 اسفندماه در کی‏ یف اوکراین برگزار می‏ شود.

مطالب بیشتر
اوراق تسهیلات مسکن چرا ارزان شد
اوراق تسهیلات مسکن چرا ارزان شد

پنجره ایرانیان:رئیس اداره ابزارهای نوین مالی فرابورس گفت: عرضه اوراق تسهیلات مسکن در آذرماه امسال، همانند مهر و آبان از تقاضا پیشی گرفت که این مسئله مهمترین عامل کاهش قیمت اوراق تسهیلات در سه ماه گذشته بوده است.

مطالب بیشتر