ویندور برای ماندن آمده است
1395/08/15
ویندور برای ماندن آمده است

شرکت ویندور، فقط چهار سال است که فعالیت خود را در صنعت در و پنجره آغاز کرده است، اما در همین بازه کوتاه زمانی توانسته برای خود در شمال غرب کشور آوازه‏ای به‌‏هم رساند. ویندور در شهر ارومیه در زمینه توزیع محصولات مختلف مرتبط با صنعت در و پنجره فعالیت‏‌های خود را ادامه می‌‏دهد. این مجموعه با ارائه محصولات متنوعی شامل ماشین‌‏آلات مونتاژ در و پنجره، یراق‌‏آلات، ملزومات تولید شیشه و محصولات دیگر خدمات گسترده‏ای را به تولیدکنندگان این عرصه ارائه می‌‏دهد. البته بنا بر اظهارات مدیریت ویندور، این شرکت در انتخاب محصولات خود صرفا کیفیت را مد نظر قرار می‏‌دهد و با جدیت فراوانی تلاش می‏‌کند تا محصولاتی به‌‏روز، باکیفیت و البته با قیمتی مناسب را تهیه و در اختیار مصرف‌‏کنندگان نهایی قرار دهد. همه این تلاش‏‌های بی‏‌وقفه تنها یک دلیل دارد، ویندور آمده است که بماند و ماندگاری با سودجویی منافات دارد. اگر قرار بر ماندن است باید منافع خود را به منافع صنعت کشور گره زد تا ضمن کسب منفعت از طریق کسب و کار شرافتمندانه، بتوان در مسیر ارتقا و رشد صنعت کشور گام برداشت. برای اطلاع از فعالیت‏‌های ویندور گفت‌گویی را با مدیریت این شرکت، خانم میرزایی ترتیب دادیم که با هم آن را می‌‏خوانیم:

برای مشاهده فایل پی دی اف کلیک کنید.

شرکت شما از چه تاریخی فعالیت خود را آغاز کرده و تاکنون چه فراز و نشیبهایی را در طی کردن مسیر پیشرفت پشت سر گذاشته است؟

مجموعه ویندور مدت چهار سال است که فعالیت خود را به طور کاملا تخصصی در زمینه واردات و توزیع یراق‌‏آلات و پروفیل آغاز کرده است و با وجود فراز و نشیب‏‌های فراوان صنعت ساختمان خصوصا در حوزه در و پنجره، کماکان فعالیت خود را در این صنف ادامه می‏‌دهد. افزون بر این، ویندور با افزایش تنوع محصولات و ارائه محصولات نوین و به‏‌روز، دامنه فعالیت خود را روزبه‏‌روز گسترش می‏‌دهد.

  در حال حاضر چه محصولات و خدماتی توسط شرکت شما عرضه میشود؟

ویندور در حال حاضر مجموعه‏‌ای کامل از نیازمندی‏‌های صنعت یو.پی.وی.سی را ارائه می‏‌دهد. محصولات ویندور شامل این موارد هستند: برترین پروفیل‏‌های تولید داخل و دو نوع پروفیل با کیفیت عالی محصول کشور ترکیه؛ انواع یراق‌‏آلات در و پنجره که همگی محصول کشور ترکیه می‏‌باشند؛ دستگاه‏‌های مونتاژ در و پنجره که محصول ترکیه هستند؛ لوازم و یراق‏‌آلات صنعت شیشه؛ لوازم یدکی دستگاه‌‏ها؛ توری‏‌های پلیسه‌‏ای و انواع پروفیل‌‏ها و یراق‌‏آلات مربوطه؛ پروفیل‏‌های تقویتی؛ پخش پانل‏‌های لامبری؛ و محصولات دکوراتیو شیشه. اخیرا نیز محصول شیشه بالکنی به سبد محصولی ویندور افزوده شده است.

کیفیت محصولاتی که ارائه می‌‏دهید، در چه سطحی قرار دارد؟

با توجه به اینکه ویندور تصمیم به حضور بلندمدت در صنف در و پنجره داشته و رضایت دائمی مشتریان را همواره در اولویت اول خود قرار داده است، لذا ویندور کیفیت محصولات خود را همیشه در درجه اول اهمیت برای خود قرار داده و قبل از افزودن کالایی به لیست محصولات خود، از لحاظ کیفی آن را مورد بررسی همه‏‌جانبه قرارداده و تست‌‏های لازم را انجام داده یا گواهی تست‏‌های مربوطه را اخذ می‏‌کند. در حال حاضر اکثر محصولات ویندور دارای گارانتی می‏‌باشند که خود نشانگر توجه ویژه ویندور به کیفیت محصولات می‌‏باشد.

برای بهره‌‏گیری از دانش و فناوری روز چه اقداماتی انجام داده‌‏اید؟

ویندور در راستای بهره‌‏مندی از دانش و فناوری‏‌های روز، همیشه تلاش فراوانی به خرج داده است تا اولا با بهره‌‏گیری از بهترین کارشناسان و همکاران، کاستی‏‌های صنعت را تا حد امکان در داخل کشور عزیزمان جبران کند و ثانیا با کسب اطلاع از نوآوری‏‌های صورت پذیرفته در سطح جهان، همیشه بهترین محصولات را با پایین‌‏ترین قیمت ممکن آن، در اختیار مشتریان و همکاران مجموعه قرار دهد. کارشناسان مجرب فروش داخلی، بخش تجارت بین‏‌الملل و بخش خدمات دستگاه‏‌های مونتاژ، سیستم‏‌های حمل و ارسال و خدمات در سطح کیفی بالا از نمونه‏‌های بارز این تلاش‌‏ها می‌‏باشد.

به نظر شما، برای تولید یک پنجره استاندارد، چه عوامل و فاکتورهایی باید مورد توجه قرار بگیرند؟

تولید پنجره‌‏های نامرغوب بدترین و بزرگترین ضربه را به صنف یو.پی.وی.سی وارد می‏‌کند و باعث رکود در کل صنعت یو.پی.وی.سی می‏‌شود. به همین علت کنترل کیفیت پنجره‏‌ها نیز اهمیت به‏‌سزایی دارد. این کنترل در مرحله اول باید از تولیدکنندگان و واردکنندگان پروفیل شروع شود. 

متاسفانه در حال حاضر برخی با جعل استانداردها و گواهینامه‌‏های کیفی محصولات، مبادرت به عرضه محصولات نامرغوب، آن هم صرفا به خاطر سود بیشتر و سوء استفاده از آشفته بازار صنعت یو.پی.وی.سی می‏‌کنند،که اولا باید تولیدکنندگان پنجره از خرید این نوع پروفیل‏‌ها خودداری کنند و ثانیا دولت نیز باید با نظارت کامل و مستمر، از ادامه فعالیت چنین کارخانجاتی جلوگیری کند.

در مرحله دوم، واردکنندگان یراق‌‏آلات نیز باید به خاطر اندکی سود بیشتر به انصاف و وجدان خود پشت نکنند و یراق‌‏آلات با کیفیت بالا را جهت واردات انتخاب کنند.

در مرحله پایانی باید خاطر نشان کرد این مهارت و مهندسی تولیدکننده پنجره و مونتاژکار است که بهترین محصولات را تبدیل به بهترین پنجره می‏‌کند و باید تمهیدات آموزشی و مهارتی برای تولیدکنندگان پنجره فراهم کرد تا این مهم به انجام رسد.

نهایتا باید همه دست‏اندرکاران صنعت ساختمان این موضوع را در نظر داشته باشند که ساختمان محصولی با عمر بالا و ارزشمند می‌‏باشد. هر صنفی که در این محصول دستی دارد، باید جدیت بیشتری از خود نشان دهد تا هم رفاه عموم میسر گردد و هم کشورمان رو به پیشرفت و توسعه آورده و از هزینه‏‌های گزاف و بیهوده خودداری شود.

به نظر شما وجود پنجره‏‌سازهای بی‌‏شناسنامه در بی‏‌اعتبار کردن این صنعت چقدر تاثیر دارند؟ اگرتاثیر منفی در این خصوص دارند، راهکارجلوگیری از فعالیت آنها چیست؟

در راستای ایجاد اعتبار بیشتر به بخش در و پنجره یو.پی.وی.سی باید تمهیداتی در جهت آموزش تئوری و عملی مهارت این صنف ایجاد گردد. در این خصوص تولیدکنندگان پروفیل و واردکنندگان محصولات برند با هماهنگی آموزشگاه‌‏های فنی و حرفه‌ای دوره‌‏هایی را برگزار و گواهینامه به‌‏روزآوری تولیدکنندگان را صادر کنند و اطلاع‏‌رسانی عمومی نیز برای خرید از این تولیدکنندگان صورت گیرد. همچنین ماهنامه پنجره ایرانیان نیز در این خصوص نقش بسیار خوبی داشته است که از زحمات این مجموعه نیز کمال تشکر راداریم.

 نشریه پنجره ایرانیان-سال نهم-شماره 108-مهر95

باید آماده شرایط پساتحریم شویم
باید آماده شرایط پساتحریم شویم

پنجره ایرانیان: محسن صفایی، از چهره‌های شناخته شده صنعت در و پنجره و پروفیل یو.پی.وی.سی ایران و عضو هیات مدیره انجمن ملی پلاستیک ایران باردیگر موفق شد تا اعتماد این انجمن را جلب کند و به عنوان نماینده این نهاد صنفی در نشست‌های عمومی و کمیسیون‌های تخصصی اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی ایران حضور داشته باشند.

مطالب بیشتر
همه تولیدکنندگان در و پنجره یو‌پی‌وی‌سی زیر یک چتر
همه تولیدکنندگان در و پنجره یو‌پی‌وی‌سی زیر یک چتر

اشاره: سرانجام انتظار نتیجه داد و انجمن کارفرمایان در و پنجره یو‌پی‌وی‌سی ایران متولد شد و کم‌کم شکل و فعالیت رسمی خود را کلید زد تا از این پس همه تولیدکنندگان این صنعت زیر یک چتر، متحد و همگام خواسته‌هایشان را مطرح کنند، برای مشکلات شان در صدد یافتن راه حلی برآیند و رونق کسب و کار و نظارت بر فعالیت‌ها شکل گیرد.

مطالب بیشتر
آلتون‌وین نامی‌ست که از آن بیشتر خواهید شنید
آلتون‌وین نامی‌ست که از آن بیشتر خواهید شنید

پنجره‌ایرانیان: علامت تجاری شرکت آلتون وین توجه را جلب می‌کند. این سال‌ها درباره دریاچه ارومیه زیاد شنیده‌ایم. گویا متولیان شرکت که خودشان هم تاکید دارند، دغدغه دریاچه ارومیه را هم داشته‌اند. آقای امیدنیا بر این نکته تاکید دارد که چون به موضوعات محیط زیستی توجه داشتیم در علامت تجاری شرکت، شکل دریاچه ارومیه را قرار دادیم تا پیام حمایت ما از محیط‌زیست باشد.نمایشگاه صنعت دروپنجره تبریز با «رضا امیدنیا» مرد شماره یک شرکت آلتون وین دیدار کردیم. پای صحبتش نشستیم و از برنامه‌ها او برای آینده شرکت پرسیدیم. «امیدنیا» درباره نام‌گذاری آلتون‌وین که پرسش قبل از مصاحبه ما بود باحوصله پاسخ داد. اینکه آلتون در زبان ترکی یعنی طلای ناب و به این دلیل که کیفیت تولید برایش مهم بوده سعی کرده نامی را برگزیند که بازتاب‌دهنده چنین نگاهی باشد. او روایت سال‌های دورتر را می‌گوید: «در سال 87 وارد این صنعت شدیم. سال‌های کار درگذشته کم‌کم ما را به این صرافت انداخت که با سرمایه‌گذاری بر خطوط تولید، پروفیل‌هایی را تولید کنیم که هم ازنظر قیمت و هم ازنظر کیفیت، برای صاحبان صنایع و کارفرمایان جذابیت داشته باشد.»رضا امیدنیا شرکت آلتون تجارت  میلاد نور را تاسیس کرده و در حال حاضر بانام تجاری آلتون‌وین  در حال فعالیت است. با او به گفت‌وگو نشستیم و درباره نوع تولید، بازار و دیگر فعالیت‌های این مجموعه، صحبت کردیم. مشروح این گفت‌وگو در ادامه آمده است:

مطالب بیشتر
تلاش برای تولـید ملـی
تلاش برای تولـید ملـی

پنجره‌ایرانیان؛ نمایشگاه دروپنجره، خوبی‌اش این است که همه اهل صنعت دورهم جمع می‌شوند و به قول بسیاری از اصحاب تولید، دست‌کم همکاران یکدیگر را هرسال یک‌بار ملاقات می‌کنند. در صنعت تولید پروفیل یو‌پی‌وی‌سی، افزودنی‌ها نقش بسیار مهمی دارند. نقشی که در ساختار پروفیل، از تغییر رنگ و شکنندگی و ... جلوگیری می‌کند.

مطالب بیشتر
فروش محصولات ویندور با شرایط و به قیمت کارخانه
فروش محصولات ویندور با شرایط و به قیمت کارخانه

پنجره‌ایرانیان؛ شرکت ویندور فروش پروفیل محصول مشترک ترکیه را با شرایط بلندمدت و به لیست قیمت کارخانه (بدون هرگونه مبلغ اضافه بر لیست قیمت) شروع کرد.

مطالب بیشتر
وین‌بین تنها همراه همیشگی صنعت در و پنجره ایران
وین‌بین تنها همراه همیشگی صنعت در و پنجره ایران

اشاره: بیابید و بسپارید. این شعار ساده اما پرمعنای نخستین موتور جستجوی صنعت در و پنجره ایران است برای سهولت در تجارت و دسترسی اسان به محصولات، کالاها و خدماتی که همه فعالان صنعت در و پنجره ایران نیاز دارند.

مطالب بیشتر
آغاز فروش ویژه و اقساطی محصولات ویندور
آغاز فروش ویژه و اقساطی محصولات ویندور

پنجره‌ایرانیان؛ شرکت ویندور فروش ویژه و اقساطی محصولاتش را آغاز کرد.

مطالب بیشتر
رونمـایی‌های روتنبرگ از به روز‌ترین سیستم‌های دنیا در نمایشـگاه همگان رو به تحسـین واداشت 
رونمـایی‌های روتنبرگ از به روز‌ترین سیستم‌های دنیا در نمایشـگاه همگان رو به تحسـین واداشت 

پنجره‌ایرانیان؛ از خیابان سئول که وارد خیابان نمایشگاه شدیم، رقص رنگ قرمز، توجه‌مان را به لگوی روتنبرگ جلب کرد. بنرهای روتنبرگ کل خیابان را پرکرده بود و توجه همه را به خود جلب می‌کرد. از همان آغاز خبر این بود که این مجموعه با برنامه‌ای خاص پا به نمایشگاه گذاشته است. یاد حرف‌های «بهرام جعفری» مدیر فروش روتنبرگ افتادم که در گفت‌وگویی با «پنجره‌ایرانیان» حاضر شده بود و می‌گفت: من سال‌هاست در صنعت در و پنجره و تولید پروفیل یو‌پی‌وی‌سی فعالیت کردم و بیش از یک دهه در سمت مدیر فنی و فروش آلوپلاست، به کسب دانش و تجربه‌ پرداخته‌ام و در این مدت، با حضور در جلسات فنی و بخش تحقیقات و توسعه شرکت آلمانی آلوپلاست سعی در به روز رسانی دانشم در این حوزه کرده‌ام. طی این مدت، حضور مستمر در معتبرترین نمایشگاه‌های دنیا سبب شد تا با سیستم‌های به روز تولید دروپنجره و پروفیل‌های آن در اروپا آشنا شوم و از زمان همکاری با روتنبرگ، این سیستم‌ها را یکی پس از دیگری در شرکت روتنبرگ بکارگیری کردیم. با چنین پیشینه‌ای و این سطح از فعالیت‌ها در طول فعالیت این شرکت، امروز شرکت روتنبرگ را با همراهی سایر همکاران، کاملا آماده حضور در بازارهای بین‌المللی کرده‌ایم».

مطالب بیشتر
هیچ وقـت از کیفـیت نزدیم
هیچ وقـت از کیفـیت نزدیم

پنجره‌ایرانیان؛ صنعت آلومینیوم صنعتی گران است. از ماشین‌آلات گرفته تا محصولات خروجی از کارخانه‌ نسبت به دیگر محصولات قیمت بیشتری دارد. تولیدکنندگان مختلف در صنعت آلومینیوم طی سال‌ها گذشته بر این تلاش بوده‌اند تا محصولاتی با توجیه اقتصادی از این عنصر تولید کنند. شرکت آریا هامون آذر یکی از این تولیدکنندگان است که با توجه به تجارب و سوابق 30 ساله موسسین خود در صنعت آلومینیوم، در این مسیر گام برداشته است.

مطالب بیشتر
نخستین جشنواره بزرگ پاییزه به همراه اهدای جوایز ارزنده
نخستین جشنواره بزرگ پاییزه به همراه اهدای جوایز ارزنده

پنجره ایرانیان: شرکت ویندور با برپایی جشنواره بزرگ پاییزه، هر ماه به خریدارن خود جوایز ارزنده‏ای اهدا می‏ کند.

مطالب بیشتر
کیفیت را با یراق‌آلات AGB تضمین کنید
کیفیت را با یراق‌آلات AGB تضمین کنید

پنجره ایرانیان:با در اختیار داشتن 80 درصد از بازار یراق‌آلات در و پنجره یوپی‌وی‌سی در سومین قدرت اقتصادی اروپا یعنی ایتالیا و البته سربلندی محصولات گروه صنعتی آلبان جیاکومو اس.پ.آ (Alban Giacomo s.p.a) در سخت‌ترین آزمون‌های کیفی و تست‌های فنی روز اروپا تردیدی باقی نمی‌ماند که انتخاب یراق‌آلات تولیدی این گروه صنعتی جهانی با نشان AGB خود تضمینی است برای کیفیت در و پنجره‌های یوپی‌وی‌سی.

مطالب بیشتر