احداث ۴۰ هزار واحد مسکونی ویژه نیازمندان تا پایان امسال
1399/05/11
پنجره‌ایرانیان؛ به گفته معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن کشور تا پایان امسال در قالب طرح احداث مسکن محرومین ۴۰ هزار واحد ویژه اقشار نیازمند در مناطق روستایی کشور احداث و واگذار خواهد شد.
احداث ۴۰ هزار واحد مسکونی ویژه نیازمندان تا پایان امسال

به گزارش ایسنا، عزیزالله مهدیان پنج‌شنبه ۹ مرداد در حاشیه کلنگ زنی احداث ۳ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی ویژه محرومین در مناطق روستایی فارس در روستای دودمان شیراز که با حضور معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه‌وبودجه کشور برگزار شد، اظهار کر: در قالب احداث طرح مسکن محرومین پرداخت ۳۰۰ میلیون ریال کمک بلاعوض و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات کم‌بهره از سوی بنیاد مسکن و سازمان برنامه‌وبودجه پیش‌بینی ‌شده است.

او با بیان اینکه طیف وسیعی از اقشار کم‌درآمد روستایی و خانوارهای کم‌بضاعت زیرپوشش این طرح قرار می‌گیرند، گفت: خانه‌دار شدن اقشار کم‌بضاعت روستایی که شریف‌ترین اقشار جامعه ما هستند، افتخاری است که نصیب خادمان و خدمت‌گزاران مردم می‌شود.

معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن کشور با بیان اینکه رسیدگی به امور محرومین و تلاش برای ایجاد سرپناه برای این اقشار بخشی از آرمان‌های بنیاد مسکن و از آموزه‌های اصلی انقلاب اسلامی است، خاطرنشان کرد: احداث ۲۰ هزار واحد از طرح یادشده تاکنون به پایان رسیده است.

مهدیان، افق زمانی اجرای طرح ویژه مسکن محرومین با مشارکت و همراهی سازمان برنامه‌وبودجه را یک‌ساله اعلام کرد و گفت: در این افق یک‌ساله تلاش می‌شود تا شرایط لازم برای اقشار آسیب‌پذیر در مناطق روستایی برای بهره‌مندی از طرح مسکن محرومین فراهم شود.

او در بخش دیگری از سخنانش در خصوص بازسازی واحدهای آسیب‌دیده از حوادث سیل و زلزله در کشور، گفت: حداکثر تا پایان مهرماه امسال واحدهای مسکونی زلزله‌زده که سال گذشته دچار آسیب و خسارت شدند تکمیل‌شده و تحویل متقاضیان می‌شوند.

مهدیان با اشاره به اینکه در سراسر کشور پنج میلیون و ۸۰۰ هزار واحد مسکونی روستایی وجود دارد که از این تعداد بیش از ۲ میلیون و ۳۵۰ هزار واحد در قالب مسکن روستایی، بهسازی شده‌اند، گفت: بهسازی ۲ میلیون و ۳۵۰ هزار واحد مسکونی روستایی با همت بنیاد مسکن و با تهیه نقشه و انجام خدمات مهندسی انجام شده است.

 مدیرکل بنیاد مسکن استان فارس نیز در حاشیه این مراسم بیان کرد: شروع احداث ۳ هزار و ۵۰۰ واحد مسکن محرومین در استان فارس با حضور معاون رئیس‌جمهور آغازی بر خانه‌دار شدن طیف وسیعی از افراد بی‌بضاعت روستایی است.

عطاءالله زمانی ادامه داد: بنیاد مسکن با اولویت دادن به احداث این واحدهای مسکونی در راستای عمل به آموزه‌های معنوی که این بنیاد بر پایه آن استوار است تلاش می‌کند تا پایان امسال این طرح را به سرانجام برساند.

او با بیان اینکه این طرح در روستای دودمان شهرستان شیراز کلید خورد، گفت: در قالب طرح مسکن محرومین ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات کم‌بهره و ۳۰۰ میلیون ریال وام بلاعوض به متقاضیان ساخت یک واحد ۶۰ مترمربعی اعطا می‌شود.

زمانی عنوان کرد: احداث این نوع سرپناه ویژه خانوارهایی است که در سال‌های گذشته نتوانسته‌اند از تسهیلات و امکانات مسکن بهره‌مند باشند.

افزایش کیفیت مصالح ساختمانی با صدور گواهینامه‌ فنی
افزایش کیفیت مصالح ساختمانی با صدور گواهینامه‌ فنی

پنجره ایرانیان: رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در کنفرانس ملی محافظت ساختمان‌ها و سیستم‌های حمل ونقل در برابر آتش با بیان این‌که همه اقلام ساختمانی در دامنه شمول گواهی‌نامه فنی ساختمان می‌گنجند گفت: نگرانی در مورد کیفیت ساخت و ساز بیشتر شده و این باعث شده تا به مقوله گواهینامه فنی بیشتر پرداخته شود.

مطالب بیشتر
قدرت خرید مسکن افزایش می‌یابد؟
قدرت خرید مسکن افزایش می‌یابد؟

پنجره‌ایرانیان؛ اولویت پرداخت وام ازدواج به کسانی که در صندوق پس‌انداز مسکن یکم ثبت‌نام کرده‌اند در حالی از سوی مجلس مطرح‌شده که محاسبات نشان می‌دهد تجمیع این دو نوع تسهیلات تنها ۳۱ درصد ارزش یک آپارتمان ۵۵ متری با توجه به میانگین قیمت پایتخت را پوشش می‌دهد.

مطالب بیشتر
سرمایه گذاری در بخش مسکن چهار برابر شده است
سرمایه گذاری در بخش مسکن چهار برابر شده است

پنجره ایرانیان: معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و امور اجتماعی گفت: در حالی که رشد سرمایه‏ گذاری در کشور در 20 سال گذشته 1.6 درصد افزایش یافته، میزان سرمایه‏ گذاری در بخش مسکن چهار برابر شده است.

مطالب بیشتر
گزارش مدیران ارشد صنعت ساختمان؛ اندکی دلگرم‌کننده
گزارش مدیران ارشد صنعت ساختمان؛ اندکی دلگرم‌کننده

پنجره‌ایرانیان؛ نتایج تازه‌‌‌ترین نظرسنجی ماهانه از مدیران شرکت‌های ساختمانی فعال در بازار مسکن حاوی نشانه‌‌‌هایی از خروج این گروه از فاز بدبینی است.

مطالب بیشتر
فراخوانی برای حمایت از طرح‌های نوآورانه و فناورانه حوزه انرژی در ساختمان
فراخوانی برای حمایت از طرح‌های نوآورانه و فناورانه حوزه انرژی در ساختمان

پنجره‌ایرانیان؛ فراخوان ارسال طرح‌های نوآورانه و فناورانه حوزه انرژی در ساختمان منتشر شد.

مطالب بیشتر
ساخت و تحویل ۴۰۰ هزار واحد مسکن ملی به عمر دولت دوازدهم قد می‌دهد؟
ساخت و تحویل ۴۰۰ هزار واحد مسکن ملی به عمر دولت دوازدهم قد می‌دهد؟

پنجره‌ایرانیان؛ پس از کلی وعده‌ووعید توسط وزارت راه و شهرسازی درباره افتتاح اولین واحد‌های مسکن ملی، سرانجام تعدادی از این مسکن‌ها در آبان‌ماه سال جاری افتتاح شد. به نظر می‌رسد سرعت کُند دولت در تحویل این واحد‌ها موجب شده است که اطلاعیه‌های غیرقانونی فروش مسکن‌های ملی در فضای مجازی رو به رشد باشد.

مطالب بیشتر
راه‌‏اندازی خانه گفتمان شهری راهی برای مرمت بافت‏‌های تاریخی
راه‌‏اندازی خانه گفتمان شهری راهی برای مرمت بافت‏‌های تاریخی

پنجره ایرانیان: معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه مرمت و بهسازی بافت‏‌های تاریخی در مردم باید نهادینه شود، گفت: تنها راه‌حل احیای این بافت‌‏ها جریان سازی روند مرمت و بهسازی آن‌ها و راه‌‏اندازی گفتمان‏‌های شهری است.

مطالب بیشتر
مثلث مهندسی، شناسنامه فنی و مقررات ملی را جدی بگیریم
مثلث مهندسی، شناسنامه فنی و مقررات ملی را جدی بگیریم

نایب رییس اول سازمان نظام مهندسی کشور، مثلث قانون نظام مهندسی، شناسنامه فنی ملکی و مقررات ملی ساختمان را دارای ارتباط تنگاتنگی دانست و گفت: اگر شناسنامه فنی ملکی ساختمان به صورت دقیق اجرا شود، حداقل این است که در حوزه نظام مهندسی میزان تخلفات کاهش می یابد.

مطالب بیشتر
در پس لبخند آخوندی و رجبی چه گذشت؟
در پس لبخند آخوندی و رجبی چه گذشت؟

پنجره ایرانیان؛ در جلسه‌ای که به منظور بررسی موارد اختلافی بین وزارت راه و شهرسازی و سازمان نظام مهندسی ساختمان برگزار شد، به نظر می‌رسد با وجود لبخندها، چالش‌های فی‌مابین همچنان به قوت خود باقی مانده است.

مطالب بیشتر
چرخش دست به دست وام 80 میلیونی مسکن
چرخش دست به دست وام 80 میلیونی مسکن

پنجره ایرانیان:در تابستان امسال بود که وزارت راه و شهرسازی طرحی مبنی بر راه اندازی صندوق پس انداز مسکن برای پرداخت وام به متقاضیان طبقه متوسط و بالا به بانک مرکزی ارائه کرد و منتظر بررسی و اعلام نظر بانک مرکزی در این رابطه و طرح آن در شورای پول و اعتبار ماند.

مطالب بیشتر
اعطای جایزه ملی انرژی تجدیدپذیر به برترین‌ فعالان
اعطای جایزه ملی انرژی تجدیدپذیر به برترین‌ فعالان

پنجره‌ایرانیان؛ با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری پنجمین کنفرانس و نمایشگاه بین‌المللی و دومین جایزه ملی انرژی‌های تجدیدپذیر به‌صورت آنلاین برگزار خواهد شد.

مطالب بیشتر
وعده کاهش قیمت مسکن مخرب است
وعده کاهش قیمت مسکن مخرب است

پنجره‌ایرانیان؛ یک کارشناس اقتصاد مسکن با بیان اینکه برای ساخت سالیانه یک‌میلیون واحد مسکونی باید به‌اندازه کل نقدینگی کشور فقط در یک سال هزینه کنیم گفت: دست‌کم ۱۰ سال زمان می‌برد تا نتیجه اجرای طرح جهش مسکن در بازار خود را نشان دهد اما وعده کاهش عن‌قریب قیمت مسکن به‌اندازه ارائه تحلیل‌های افزایشی در بازار مخرب است؛ زیرا باعث فرار سرمایه می‌شود.

مطالب بیشتر
Compare Products
Compare