استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر در شهرداری تهران گسترش می ‏یابد
1396/07/15
پنجره ایرانیان؛ نشست بررسی وضعیت پیشرفت مصوبه الزام شهرداری تهران به توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در معاونت خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران برگزار شد.
استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر در شهرداری تهران گسترش می ‏یابد

به گزارش خبرگزاری مهر، به منظور بررسی وضعیت پیشرفت مصوبه الزام شهرداری تهران به توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر، نشستی با حضور قائم مقام معاون خدمات شهری و محیط زیست، مرکز مدیریت محیط زیست و توسعه پایدار و نمایندگان سایر سازمان‌های حوزه معاونت خدمات شهری و محیط زیست، برگزار شد.

در این نشست محمد مهدی گلمکانی رئیس مرکز مدیریت محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران، استفاده حداکثری از انواع انرژی ‏های نو و تجدیدپذیر (خورشیدی، آبی، بادی، زمین‏ گرمایی،‌ زیست توده و پیل سوختی) در شهر تهران در حوزه‏ های ابنیه و ساختمان، فضاهای عمومی، تاسیسات و تجهیزات شهری و حوزه حمل و نقل عمومی را از مهم‌ترین سرفصل‌های مصوبه شورای اسلامی شهر تهران مبنی بر الزام شهرداری تهران به توسعه انرژی‏ های نو و تجدیدپذیر برشمرد.

وی در ادامه خاطرنشان ساخت: در راستای اجرایی ساختن مصوبه مذکور، اقداماتی همچون ایجاد ۹ بوستان انرژی، ۱۷ ساختمان انرژی، نصب و راه ‏اندازی ۸۰۰ دستگاه آبگرمکن خورشیدی، ایجاد نیروگاه هاضم با ظرفیت تولید برق ۲ مگاوات، ایجاد نیروگاه ریجکت سوز با ظرفیت تولید برق ۳ مگاوات، تامین روشنایی ۵۰ غرفه بازیافت، احداث نیروگاه ۵۰ کیلوواتی خورشیدی در مجتمع پردازش آرادکوه، تامین روشنایی ۱۳۱۵ سرپناه ایستگاه اتوبوس از طریق سولار و نصب ۲۹۸۵ چراغ و علائم راهنمایی و رانندگی سولار توسط شهرداری تهران صورت گرفته است.

وی در پایان گفت: با توجه به ضرورت و اهمیت به‏ کارگیری توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر به ‏منظور جلوگیری از آلودگی‌های محیط زیستی و کاهش استفاده از سوخت‌های فسیلی، امید است شاهد به ‏کارگیری انرژی‏ های پاک در شهر تهران باشیم.

اکونومیست: یارانه‌های انرژی را قطع کنید
اکونومیست: یارانه‌های انرژی را قطع کنید

پنجره ایرانیان:کشورهای اندکی از قیمت پائین نفت برای کاهش یارانه ها سود می برند. اقتصاددانان از یارانه های انرژی متنفر هستند. آنها بودجه دولت را نابود می کند- شرایط مالی خطرناک ونزوئلا تاحدودی ناشی از آن است که شهروندان در این کشور هر گالن بنزین را به ارزش چند سنت خریداری می کنند.

مطالب بیشتر
محرومیت صنعت پروفیل آلومینیوم از رقابت‌های جهانی
محرومیت صنعت پروفیل آلومینیوم از رقابت‌های جهانی

پنجره‌ایرانیان؛ قدمت تولید پروفیل آلومینیومی در کشور شاید بیشتر از کشورهای همسایه باشد اما این قیاس، نشان‌دهنده برتری ایران در این زمینه نیست زیرا تولیدکنندگان پروفیل در کشور ترکیه، در مدت‌زمانی که وارد این حوزه پرسود شده‌اند، از تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌های خود بهره برده‌اند و توانسته‌اند بعد از مدت‌زمان کوتاهی، سرمایه اولیه خود را برگردانند.

مطالب بیشتر
شرط دولت برای خاتمه مسکن مهر
شرط دولت برای خاتمه مسکن مهر

پنجره ایرانیان: قائم مقام وزیر راه و شهرسازی و مجری ویژه مسکن مهر شرط تکمیل 570 هزار واحد مسکن مهر باقی مانده را اعلام کرد.

مطالب بیشتر
از غرفه پنجره ایرانیان در همدان دیدن کنید
از غرفه پنجره ایرانیان در همدان دیدن کنید

پنجره ایرانیان از کلیه علاقمندان و فعالان صنعت در و پنجره دعوت می‏ کند تا از غرفه این نشریه در نخستین نمایشگاه در و پنجره، ماشین ‏آلات و صنایع وابسته، واقع در سالن ابن سینای شهر همدان بازدید به عمل آورند.

مطالب بیشتر
علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی
علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی

پنجره‌ایرانیان؛ عمر مفید ساختمان در ایران همانند قیمتش خوش‌اقبال نیست که هرروز بالا و بالاتر رود چراکه ساختمان‌ها در ایران خیلی زود فرسوده شده، نامشان با کلنگی بودن گره‌خورده و درنتیجه خزان زودرس ساختمان‌ها شروع می‌شود.

مطالب بیشتر
خانه‌های شناور خودکفا در تولید آب و برق
خانه‌های شناور خودکفا در تولید آب و برق

پنجره ایرانیان: محققان دو موسسه IVI و IKTS اقدام به ساخت خانه‌های شناور جدید در دریاچه Geierswalde کرده‌اند که در تولید آب و برق خودکفا هستند.

مطالب بیشتر
ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های تجدید پذیر در سیستان
ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های تجدید پذیر در سیستان

پنجره ایرانیان: رئیس بنیاد نخبگان سیستان و بلوچستان با اعلام اینکه طرح ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های نو در استان با پیگیری بنیاد نخبگان استان و حمایت ستاد فناوری انرژی‌های تجدیدپذیر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و استانداری سیستان و بلوچستان در حال پیگیری است که در صورت تحقق استان به قطب تولید انرژی‌های تجدیدپذیر تبدیل خواهد شد.

مطالب بیشتر
نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا ۲۰۱۷
نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا ۲۰۱۷

پنجره‌ایرانیان: نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا 2017 خردادماه 96 برگزار می‌شود.

مطالب بیشتر
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟

پنجره‌ایرانیان؛ یک کارشناس بازار مسکن گفت: رکود این بازار در ماه‌های اخیر از سه عامل ثبات قیمت نهاده‌های ساختمانی، ورود به فصل سرما و افت ساخت‌وساز نشأت می‌گیرد، اما بازار ملک این ظرفیت را دارد که پول‌های خارج‌شده‌ اخیر از بورس و سپرده‌های بانکی را جذب کند.

مطالب بیشتر
امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان وام به تولیدکنندگان پرداخت می‌شود
امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان وام به تولیدکنندگان پرداخت می‌شود

پنجره‌ایرانیان؛ معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات از محل منابع داخلی بانک‌ها به واحدهای تولیدی، صنعتی و معدنی کشور تزریق می‌شود.

مطالب بیشتر
بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری
بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری

پنجره‌ایرانیان؛ مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارشی به بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری پرداخت.

مطالب بیشتر
بیستمین نمایشگاه صنعت ساختمان اوکراین در اسفندماه
بیستمین نمایشگاه صنعت ساختمان اوکراین در اسفندماه

پنجره ایرانیان: بیستمین نمایشگاه صنعت ساختمان اوکراین 12 تا 15 اسفندماه در کی‏ یف اوکراین برگزار می‏ شود.

مطالب بیشتر