آغاز اجرای طرح تولید مواد پایه آلومینیوم کشور در لامرد فارس
1398/11/01
پنجره‌ایرانیان؛ عملیات اجرایی طرح کارخانه ۵۰۰ هزار تنی تولید کک نفتی کلسینه (CPC) و دیگر فرآورده‌های پایه صنایع آلومینیوم و فولاد با سرمایه‌گذاری ۱۲۰ میلیون یورو در منطقه ویژه اقتصادی لامرد آغاز شد.
آغاز اجرای طرح تولید مواد پایه آلومینیوم کشور در لامرد فارس

به گزارش ایرنا، فریدون فدایی‌دولت مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد، شنبه 28 دی‌ماه، در آیین آغاز عملیات اجرایی این طرح که سرمایه‌گذار و مجری آن بخش خصوصی است گفت: تامین مواد اولیه فولاد و آلومینیوم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است که با تکیه‌بر توان مهندسی و اجرایی، طرح جامع مطالعاتی احداث کارخانه ۵۰۰ هزارتنی تولید کک نفتی کلسینه (CPC) و دیگر فرآورده‌های پایه صنایع آلومینیوم و فولاد تهیه شد.

مجری طرح صنایع انرژی‌بر لامرد و پارسیان افزود: اجرای این طرح با مشارکت بخش خصوصی در شرایطی که دشمنان و نظام سلطه درصدد تحریم صنایع فلزی کشور هستند، حاکی از عزم صنعتگران برای نقش‌آفرینی فعال در توسعه اقتصادی کشور و بهره‌مندی از ظرفیت بی‌بدیل این منطقه اقتصادی است.

فدایی دولت ادامه داد: هرکدام از ظرفیت‌ها و قابلیت‌های منطقه ویژه لامرد به‌عنوان یک راهبرد جدید می‌تواند تعریف شود و اهداف ذاتی تشکیل مناطق ویژه یعنی رونق اقتصادی و افزایش ظرفیت تولیدی کشور با تکیه‌بر توانمندی‌های داخلی، افزایش توان صادراتی، محرومیت‌زدایی و اشتغال پایدار، بهبود وضعیت معیشتی مردم را تحقق سازد که این منطقه در پرتو همکاری‌ها و حمایت‌های رئیس هیات عامل ایمیدرو، استاندار فارس، نماینده مردم لامرد و مهر در مجلس شورای اسلامی، در کانون توجه ملی قرار گرفته است.

مشاور اقتصادی و سرمایه‌گذاری رئیس هیات عامل ایمیدرو (سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران)، تلاش مدیریت این کانون صنعتی را معطوف قرار دادن ظرفیت‌های نهفته در معادن غنی مبتنی بر رهیافت مطالعات دقیق عنوان کرد و افزود: طرح تولید انرژی کشور در این منطقه ویژه با توجه به شرایط مناسب مورد تایید وزارت نیرو مورد بازبینی و به‌عنوان نقشه راه جدید به سرمایه‌گذاران متقاضی معرفی می‌شود.

از منظر نگاه این مدیر ارشد صنعتی با توجه به اینکه آلومینیوم جنوب به مرحله بهره‌برداری رسیده و در آینده با تکمیل چرخه تولید این کارخانه، ۱۵۰ هزار تن آلومینیوم مذاب برای تولید انواع ورق‌های عریض، صنایع آلیاژی، پروفیل آلومینیوم، قطعات خودرو و دیگر صنایع مرتبط با این فلز گران‌بها در دسترس است، علاوه بر طراحی و تدوین بسته‌های سرمایه‌گذاری مرتبط در این حوزه، با رایزنی‌های به‌عمل‌آمده از ظرفیت‌های سندیکای آلومینیوم ایران نیز برای تبیین قابلیت‌های سرشار این منطقه استفاده می‌شود.

سرمایه‌گذار طرح مزبور نیز گفت: بر اساس پیش‌بینی‌ها، مقرر بود این طرح در نقطه دیگری عملیاتی شود اما با درخواست و حمایت‌های مدیرعامل منطقه ویژه لامرد و ارزیابی دقیقی که از مزیت‌ها و مشوق‌های این منطقه صورت گرفت، تصمیم شرکا بر این شد تا این طرح در این منطقه اجرا شود.

عبدالله حسینی گفت: با احداث این کارخانه که در فاز نخست موجب اشتغال‌زایی ۵۰۰ نفر به‌صورت مستقیم می‌شود، دغدغه‌های سرمایه‌گذاران در تامین کک نفتی کلسینه (CPC) رفع می‌شود و این حجم تولیدی می‌تواند بخش اعظمی از نیاز کشور را تامین کند.

این سرمایه‌گذار با بیان اینکه مواد اولیه فاز نخست این کارخانه در کشور قابل تامین خواهد بود، اضافه کرد: حدود ۱۲۰ میلیون یورو اعتبار اولیه برای احداث این کارخانه است و این مبلغ به‌طور کامل توسط شرکا تامین می‌شود.

منطقه ویژه اقتصادی لامرد از زیرمجموعه‌های سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) در جنوب استان فارس و در فاصله ۳۷۰ کیلومتری شیراز واقع شده است.

تولید و عرضه پروفیل مولیون کشویی تک‌ریل توسط دکتروین
تولید و عرضه پروفیل مولیون کشویی تک‌ریل توسط دکتروین

پنجره‌ایرانیان؛ پروفیل مولیون کشویی تک‌ریل به سبد کالایی دکتروین اضافه شد.

مطالب بیشتر
صنعت آلومینیوم با تحریم خو گرفته است
صنعت آلومینیوم با تحریم خو گرفته است

پنجره‌ایرانیان؛ عضو هیات‌ مدیره سندیکای صنایع آلومینیوم گفت: چند سال است که صنعت آلومینیوم در سایه تحریم‌ها در حال فعالیت است و صنایع کشور با آن خو گرفته‌اند.

مطالب بیشتر
عرضه نسخه موبایل نرم‌افزار MasterWin
عرضه نسخه موبایل نرم‌افزار MasterWin

پنجره‌ایرانیان؛ نسخه موبایل نرم‌افزار MasterWin برای گوشی‌های موبایل با سیستم‌عامل (Android و iOS) طراحی و به بازار عرضه می‌شود.

مطالب بیشتر
پذیرش نماینده فعال پروفیل پایندژ
پذیرش نماینده فعال پروفیل پایندژ

پنجره‌ایرانیان؛ پایندژ تولیدکننده پروفیل یو.پی.وی.سی در و پنجره از سراسر کشور نمایندگی فعال می‌پذیرد.

مطالب بیشتر
وین‌تک منتخب جشنواره ملی اقتصاد مقاومتی
وین‌تک منتخب جشنواره ملی اقتصاد مقاومتی

پنجره‌ایرانیان؛ دومین جشنواره ملی اقتصاد مقاومتی در شهر تبریز برگزار شد.

مطالب بیشتر
دریافت گواهینامه مدیریت یکپارچه سیستم کرتین‌وال توسط آکپا ایران
دریافت گواهینامه مدیریت یکپارچه سیستم کرتین‌وال توسط آکپا ایران

پنجره‌ایرانیان؛ آکپا ایران موفق به دریافت گواهینامه سیستم مدیریت یکپارچه برای محصولات سیستم‌های نمای کرتین‌وال شد.

مطالب بیشتر
تولید افزودنی آچانت در رنگین آلومینیوم پاسارگاد
تولید افزودنی آچانت در رنگین آلومینیوم پاسارگاد

پنجره‌ایرانیان، رنگین آلومینیوم پاسارگاد محصول جدید افزودنی آچانت را روانه بازار کرد.

مطالب بیشتر
راه ‏اندازی ماشین ‏آلات فوم اینداستری در شیراز
راه ‏اندازی ماشین ‏آلات فوم اینداستری در شیراز

پنجره ایرانیان: ماشین‏ آلات ایتالیایی مونتاژ در و پنجره ‏آلومینیومی با برند فوم اینداستری در شیراز نصب و راه ‏اندازی شد.

مطالب بیشتر
وزیر صمت: تولیدکنندگان آلومینیوم در تامین مواد اولیه استراتژیک خود مشارکت کنند
وزیر صمت: تولیدکنندگان آلومینیوم در تامین مواد اولیه استراتژیک خود مشارکت کنند

پنجره‌ایرانیان؛ وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: شرکت‌های تولیدکننده آلومینیوم همانند شرکت‌های فولادی، در تامین مواد اولیه استراتژیک موردنیاز خود، مشارکت کنند.

مطالب بیشتر
شماره 155 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت
شماره 155 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت

جدیدترین شماره نشریه پنجره‌ایرانیان قبل از انتشار و توزیع نسخه کاغذی، به‌صورت پی.دی.اف روی وب‌سایت این نشریه بارگذاری شد.

مطالب بیشتر
تغییر آدرس شرکت پارس یراق پروفیل
تغییر آدرس شرکت پارس یراق پروفیل

پنجره‌ایرانیان؛ نشانی پستی شرکت پارس یراق پروفیل تغییر کرد.

مطالب بیشتر
اعطای نمایندگی فروش پروفیل کاتیا در بازرگانی سمام
اعطای نمایندگی فروش پروفیل کاتیا در بازرگانی سمام

پنجره‌ایرانیان؛ بازرگانی سمام به متقاضیان واجد شرایط، نمایندگی فروش پروفیل کاتیا اعطا می‌کند.

مطالب بیشتر
Compare Products
Compare