اهمیت عایق‌کاری منازل با استفاده از دروپنجره یوپی‌وی‌سی
1398/09/23
پنجره‌ایرانیان؛ نماینده شرکت زرین بنا پارسیان (سیندژ) در چهارمین نشست سیاست‌گذاری «چهارمین همایش ملی ساختمان پایدار، مصرف بهینه انرژی» گفت: عایق‌کاری منازل به‌وسیله دروپنجره یوپی‌وی‌سی دوجداره، اهمیت و نقش بسیار زیادی در عدم نفوذ گردوغبار، آلودگی هوا و مقاومت در برابر نفوذ آب ناشی از باران و همچنین گرم نگه‌داشتن منازل در روزهای سرد و خنک نگه‌داشتن آن در روزهای گرم دارد.
اهمیت عایق‌کاری منازل با استفاده از دروپنجره یوپی‌وی‌سی

به گزارش پنجره‌ایرانیان به نقل از صما، علی شهابی شهمیرزادی گفت: در حال حاضر 35 درصد هدر رفت انرژی توسط درزهای دروپنجره‌ها صورت می‌گیرد که این کالا می‌تواند در این خصوص بهره‌وری بالایی داشته باشد.

شهابی افزود: عدم فرهنگ‌سازی مناسب در جامعه سبب شده عامه مردم در خصوص پنجره «یوپی‌وی‌سی» بر اساس ظاهر آن قضاوت کنند و توجهی به کیفیت محصول، ماندگاری و دوام آن نداشته باشند. در این شرایط است که گاهی مشاهده می‌کنیم که یک پروفیل دکوراتیو و لمینت شده ولی بی‌کیفیت بیشتر از پروفیل باکیفیت و ساده مورد استقبال مردم قرار می‌گیرد.

وی گفت: متاسفانه این مشکل در میان فعالان عرصه ساختمان نیز به چشم می‌خورد و اکثر آنها نیز شناخت چندانی از این محصول ندارند و بیشتر در مطالب مجلات و شرکت در همایش‌ها به‌طور تئوری باکلیت محصول آشنا شده‌اند.

شهابی بابیان اینکه باید شهرداری در آزمایشگاه‌های خودنشست‌های استاندارد را لحاظ کند گفت: باید پنجره به‌صورت یک پکیج دیده شود و باید روشی باشد که مصرف‌کننده بداند در ملک او از کالاهای استاندارد استفاده‌شده است.

وی درنهایت گفت: اکثر مردم بر این تفکرند که اجرای مبحث 19 مقررات ملی ساختمان سبب افزایش هزینه‌های ساختمان می‌شود و این در حالی است که چنانچه این مبحث در ساختمان به‌درستی اجرا شود، علاوه بر آن‌که هزینه‌های اولیه ساخت را کاهش می‌دهد، با توجه به صرفه‌جویی انجام‌شده در هزینه‌های بهره‌برداری و مصرف انرژی ساختمان، برای مصرف‌کننده سودآور نیز خواهد بود.

 

شماره 180 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت
شماره 180 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت

جدیدترین شماره نشریه پنجره‌ایرانیان هم‌زمان با انتشار و توزیع نسخه کاغذی، به‌صورت پی.دی.اف روی وب‌سایت این نشریه بارگذاری شد.

مطالب بیشتر
کارگاه دوروزه آموزش تولید در و پنجره
کارگاه دوروزه آموزش تولید در و پنجره

پنجره‌ایرانیان؛ آکادمی ساتیان کارگاه دوروزه آموزش تولید در و پنجره را با حضور استادان ایران و آلمان در دی‌ماه 96 برگزار می‌کند.

مطالب بیشتر
از دبیر انجمن تولیدکنندگان پنجره یو.پی.وی.سی تقدیر شد
از دبیر انجمن تولیدکنندگان پنجره یو.پی.وی.سی تقدیر شد

پنجره ایرانیان: مجمع عمومی عادی انجمن ملی صنایع پلاستیک و پلیمر ایران در روز 12 مرداد ماه برگزار شد.

مطالب بیشتر
شماره 136 پنجره‌ایرانیان منتشر شد
شماره 136 پنجره‌ایرانیان منتشر شد

پنجره‌ایرانیان شماره 136 خود را منتشر کرد؛ در نشریه بهمن‎ماه 97 پنجره‌ ایرانیان می‌خوانید:

مطالب بیشتر
کاهش میزان قطعی برق صنایع آلومینیومی
کاهش میزان قطعی برق صنایع آلومینیومی

پنجره‌ایرانیان؛ مدیرعامل شرکت ایران آلومینیوم گفت: با توجه به کاهش میزان مصرف برق در تیرماه امسال، باید تولید مجموعه افت پیدا می‌کرد اما با خروج تعدادی از دیگ‌ها از مدار تولید، مذابی که در این دیگ‌ها وجود داشت، تخلیه و به میزان تولید افزوده شد.

مطالب بیشتر
پاسخ شریعتمداری به انتقادها درباره تعیین دستوری قیمت‌ها
پاسخ شریعتمداری به انتقادها درباره تعیین دستوری قیمت‌ها

پنجره‌ایرانیان؛ وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: دولت با ایجاد محدودیت و کنترل عرضه و قیمت، فعلا شرایط را به نفع مصرف‌کننده رقم زد تا با توافقی که با انجمن‌ها و صنوف تولیدی خواهد داشت بر اساس ظرفیت تولید واحدها در سامانه بهین یاب، اقدامات لازم را انجام داده و سپس به سمت آزادسازی سقف رقابت مواد اولیه اقدام کند.

مطالب بیشتر
رونمایی از محصولات جدید دکونیک در نورنبرگ
رونمایی از محصولات جدید دکونیک در نورنبرگ

پنجره ایرانیان: شرکت دکونیک در نمایشگاه نورنبرگ 2016 محصولات جدیدی را به بازار عرضه کرد.

مطالب بیشتر
آمریکا در دوبی واحد تولید آلومینیوم راه‌اندازی می‌کند
آمریکا در دوبی واحد تولید آلومینیوم راه‌اندازی می‌کند

پنجره‌ایرانیان؛ شرکت پیروتک (Pyrotek) آمریکا، یکی از بزرگ‌ترین تولیدکننده آلومینیوم جهان، قصد راه‌اندازی یک واحد تولیدی در دوبی را دارد.

مطالب بیشتر
ساخت پنجره‌های خورشیدی با فناوری نانو
ساخت پنجره‌های خورشیدی با فناوری نانو

پنجره‌ایرانیان؛ یک استارت‌آپ ایتالیایی درصدد است که پنجره‌هایی مجهز به پنل‌های خورشیدی با فناوری نانو به تولید برساند.

مطالب بیشتر
بزرگ‌ترین طرح آلومینیوم کشور تا پایان سال افتتاح می‌شود
بزرگ‌ترین طرح آلومینیوم کشور تا پایان سال افتتاح می‌شود

پنجره‌ایرانیان؛ وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: بزرگ‌ترین طرح آلومینیوم کشور تا پایان سال افتتاح می‌شود که با افتتاح این واحد، تولید آلومینیوم کشور دو برابر می‌شود.

مطالب بیشتر
اثرات تخریبی جبران‌ناپذیری بر صنعت آنادایزینگ وارد شده است
اثرات تخریبی جبران‌ناپذیری بر صنعت آنادایزینگ وارد شده است

پنجره‌ایرانیان؛ مدیرعامل شرکت صنایع آلومینیوم ماندگار و فعال در حوزه آنادایزینگ آلومینیوم گفت: تداوم فشارهای اقتصادی و محیطی بر صنعت آلومینیوم منجر به کاهش توجهات به مقولۀ کیفیت شده که می‌تواند اثرات تخریبی جبران‌ناپذیری را بر پیکرۀ این صنعت و به‌ویژه بخش آنادایزینگ وارد آورد.

مطالب بیشتر
اعطای نمایندگی رسمی پروفیل فربد و KTF در تهران و البرز
اعطای نمایندگی رسمی پروفیل فربد و KTF در تهران و البرز

پنجره‌ایرانیان؛ شرکت پروفیل فربد به متقاضیان واجد شرایط از استان‌های تهران و البرز نمایندگی فعال پخش و فروش اعطا می‌کند.

مطالب بیشتر