ایجاد ۲ میلیون شغل تا چهار سال آینده در حوزه صنعت
1400/07/03
پنجره‌ایرانیان؛ وزیر صنعت، معدن و تجارت (صمت) گفت: دولت تلاش می‌کند تا چهار سال آینده چهار میلیون شغل در کشور ایجاد شود که از این میزان دو میلیون شغل در حوزه صنعت و بر عهده وزارت صمت است.
ایجاد ۲ میلیون شغل تا چهار سال آینده در حوزه صنعت

به گزارش ایسنا به نقل از شبکه اطلاع‌رسانی تولید و تجارت (شاتا)، سید رضا فاطمی امین، وزیر صمت، صبح امروز، جمعه دوم مهرماه ماه در جریان سفر رئیس‌جمهور و اعضای دولت به استان ایلام از چهار واحد تولیدی واقع در شهرک صنعتی شهرستان ایوان بازدید و در جهت رفع موانع و مشکلات این واحدها دستورات لازم را صادر کرد.

فاطمی امین روز جمعه در نشست شورای اداری شهرستان ایوان اظهار کرد: امسال به لحاظ اقتصادی سالی ویژه محسوب می‌شود و امیدواریم با تلاش و کمترین هزینه از این دوران گذار عبور کنیم. تحول در بخش اقتصادی از اولویت‌های مهم دولت سیزدهم است که باید با همدلی این امر مهم تقویت شود.

وی با بیان اینکه با تهیه سند راهبردی برنامه‌ها و منابع مالی و عملکردی، نحوه عملکرد مدیران ارزیابی می‌شود که این موضوع طی هفته‌های آینده در پنج استان کشور ازجمله ایلام آغاز می‌شود، گفت: مدیران استانی ظرفیت‌ها و فرصت‌های اقتصادی استان‌ها را شناسایی و مشکلات قابل‌حل را پیگیری کنند.

 

ایجاد اشتغال با تکمیل طرح‌های تولیدی نیمه‌تمام

وزیر صمت با بیان اینکه مشکلات واحدهای تعطیل و نیمه تعطیل شهرستان ایوان قابل‌حل است تصریح کرد: با توجه به برنامه‌ریزی انجام‌شده با تکمیل طرح‌های تولیدی نیمه‌تمام، اشتغال چشمگیری ایجاد می‌شود. کسری بودجه نیز به سبب کمبود منابع و افزایش هزینه‌هاست که با برنامه‌ریزی می‌توان این موضوع را نیز رفع کرد.

به گفته وی با افزایش تولیدات و توسعه بخش اقتصادی می‌توان عمران شهری شهرستان ایوان را حل کرد زیرا بخشی از هزینه‌های تولیدات از محل ارزش‌افزوده این واحدها پرداخت می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین در حاشیه بازدید از واحدهای تولیدی استان ایلام، گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته طی ۶ ماهه دوم سال جاری پنج میلیارد دلار تولیدات صنعتی داخلی بیش از سال گذشته به کشورهای خارجی صادر خواهد شد.

این بازدیدها از شرکت تعاونی ۲۴۵۱ سولفات پتاسیم، شرکت غشاء گستر و شرکت فولاد زاگرس و نورد ایوان انجام شد. شرکت فولاد زاگرس در سال ۹۲ کلنگ زنی شد که با ظرفیت تولید سالانه ۵٠٠ هزار تن فولاد اسفنجی فعال است. در این واحد تولیدی ۱۶٠ نفر به‌صورت مستقیم و ۸٠٠ نفر غیرمستقیم مشغول کار هستند. کارخانه نورد ایوان غرب نیز در سال ۱۳۸۸ کلنگ زنی و سال ۱۳۹٠ افتتاح شد و به بهره‌برداری رسید. در این واحد صنعتی نیز سالانه ۱۵٠ تا ۲٠٠ هزار تن میلگرد آجدار فولادی تولید می‌شود و بیش از ۲٠٠ نیرو به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم در آن مشغول کار می‌باشند. عمده محصولات این کارخانه‌ها به استان‌های همسایه ایلام صادر می‌شود.

وزیر صمت در سفر به ایوان ظهر امروز جمعه با تعدادی از خانواده‌های شهدای این شهرستان دیدار کرد.

علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی
علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی

پنجره‌ایرانیان؛ عمر مفید ساختمان در ایران همانند قیمتش خوش‌اقبال نیست که هرروز بالا و بالاتر رود چراکه ساختمان‌ها در ایران خیلی زود فرسوده شده، نامشان با کلنگی بودن گره‌خورده و درنتیجه خزان زودرس ساختمان‌ها شروع می‌شود.

مطالب بیشتر
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟

پنجره‌ایرانیان؛ یک کارشناس بازار مسکن گفت: رکود این بازار در ماه‌های اخیر از سه عامل ثبات قیمت نهاده‌های ساختمانی، ورود به فصل سرما و افت ساخت‌وساز نشأت می‌گیرد، اما بازار ملک این ظرفیت را دارد که پول‌های خارج‌شده‌ اخیر از بورس و سپرده‌های بانکی را جذب کند.

مطالب بیشتر
بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری
بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری

پنجره‌ایرانیان؛ مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارشی به بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری پرداخت.

مطالب بیشتر
هزینه وام مسکن دوباره افزایش یافت
هزینه وام مسکن دوباره افزایش یافت

پنجره‌ایرانیان؛ درحالی‌که ترمز افزایش هزینه وام مسکن در سال جدید کشیده شده و هفته قبل هر برگ از تسهیلات مسکن حدودا ۷۸ هزار تومان قیمت داشت، قیمت این اوراق اکنون به بیش از ۹۰ هزار تومان نیز رسیده است.

مطالب بیشتر
روزانه پنچ نفر درکارگاه های ساختمانی جان می بازند
روزانه پنچ نفر درکارگاه های ساختمانی جان می بازند

پنجره ایرانیان: رییس سازمان نظام مهندسی و ساختمان کشور گفت:روزانه پنج نفر در کارگاه های ساختمانی کشور جان خود را از دست می دهند، یعنی در کنار مصرف مصالح ساختمانی، در ساخت و سازها جان انسان هم مصرف می شود.

مطالب بیشتر
جدیدترین پیش‌بینی بانک جهانی از وضعیت اقتصاد ایران
جدیدترین پیش‌بینی بانک جهانی از وضعیت اقتصاد ایران

پنجره‌ایرانیان؛ بانک جهانی در جدیدترین گزارش خود از احتمال افزایش رشد منفی اقتصاد ایران در سال‌های پیش‌رو خبر داده است.

مطالب بیشتر
نصف معاملات مسکن در پنج منطقه پایتخت
نصف معاملات مسکن در پنج منطقه پایتخت

پنجره‌ایرانیان؛ حدود ۴۸ درصد خریدوفروش‌های بازار مسکن تهران در پنج منطقه انجام می‌شود که در شهریورماه با رشد تا ۶۰ درصدی معاملات نسبت به مرداد مواجه بودند؛ از دلایل تحرک بازار در این ماه می‌توان به آخرین‌مهلت جابه‌جایی، انتظارات تورمی و افزایش خریدهای سرمایه‌ای اشاره کرد.

مطالب بیشتر
سامانه سادا چه تاثیری بر بازار مسکن می‌گذارد؟
سامانه سادا چه تاثیری بر بازار مسکن می‌گذارد؟

پنجره‌ایرانیان؛ یک عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مجلس در طرح ساماندهی بازار اجاره‌بهای املاک مسکونی مصوبات خوبی برای تکمیل سامانه‌های حوزه مسکن به‌ویژه سامانه املاک و اسکان و سامانه سادا پیش‌بینی کرده است و قطعا تکمیل این سامانه‌ها دست دولت را برای برنامه‌ریزی دقیق در حوزه مسکن بازخواهد کرد.

مطالب بیشتر
کاهش اتلاف انرژی با اصلاح تجهیزات مصرف گاز
کاهش اتلاف انرژی با اصلاح تجهیزات مصرف گاز

پنجره ایرانیان: مدیر برنامه‌ریزی شرکت ملی گاز ایران از اجرای طرحهایی برای کاهش مصرف گاز در سال جاری خبر داد و گفت: اصلاح تجهیزات مصرف کننده گاز مهمترین راهکار برای کاهش مصرف گاز است.

مطالب بیشتر
دولت واحدهای مسکن بدون متقاضی را به کمیته امداد واگذار کند
دولت واحدهای مسکن بدون متقاضی را به کمیته امداد واگذار کند

پنجره ایرانیان؛ رئیس کمیته امداد با اعضای فراکسیون مستقلان ولایی مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت‌وگو کرد.

مطالب بیشتر
قیمت مسکن در بازار غیررسمی کمتر از نرخ تورم
قیمت مسکن در بازار غیررسمی کمتر از نرخ تورم

پنجره‌ایرانیان؛ بازار مسکن ازجمله بازارهایی است که شرایط کلان اقتصادی نقش محسوس و غیرقابل‌انکاری در رکود و رونق آن دارد، دراین‌بین به اعتقاد کارشناسان با توجه به عوامل سیاسی و افزایش قیمت نرخ ارز باید در انتظار افزایش قیمت مسکن باشیم.

مطالب بیشتر
80 درصد آسانسورهای مسکن‌مهر استانداردنیستند‌
80 درصد آسانسورهای مسکن‌مهر استانداردنیستند‌

استاندار تهران ضمن ابراز نگرانی از غیراستاندارد بودن ۸۰ درصد آسانسور‌های مسکن‌مهر دستور تعطیلی شهربازی‌هایی که وسایل غیراستاندارد دارند را صادر کرد.

مطالب بیشتر