توسعه بازار سی‌فور در روسیه
1402/08/22
پنجره‌ایرانیان؛ هلدینگ فناورپلاستیک سپاهان (سی‌فور) با صادرات محصولات به روسیه، گامی بلند در توسعه بازارهای جهانی خود برداشته است. این صادرات می‌تواند به موفقیت‌های بیشتر این مجموعه در آینده کمک کند.
توسعه بازار سی‌فور در روسیه

به گزارش پنجره‌ایرانیان به نقل از روابط عمومی سی‌فور، در دنیای امروز، شرکت‌های فعال در حوزه‌ تولید و صادرات محصولات، نقش بسیار مهمی در توسعه‌ اقتصاد جهانی دارند. با توجه به این موضوع، هلدینگ فناورپلاستیک سپاهان با برندهای سی‌فور، سی‌پان، سی‌در، سی‌پان سایدینگ و EMT توانسته با تولید محصولات باکیفیت، موفقیت‌های قابل‌توجهی در بازار جهانی کسب کند.

مجموعه‌ فناور با تمرکز بر خلاقیت و نوآوری، محصولات خود را تولید می‌کند و به دلیل استفاده از مواد باکیفیت و فرآیندهای تولید پیشرفته، توانسته سهم بزرگی از بازار داخلی و خارجی را به خود اختصاص دهد. همچنین این مجموعه در تلاش برای توسعه بازار و صادرات به کشورهای جدید است تا بتواند تولیدات خود را به سراسر جهان صادر کند. نتیجه‌ این تلاش‌ها، در توسعه و رشد شرکت و همچنین افزایش سهم بازار بسیار چشمگیر است.

در این راستا، دفتر فناورپلاستیک در ایروان که مسئولیت صادرات به حوزه CIS را دارد از یک سال پیش با تمرکز بر بازار روسیه اقدام به تحقیقات بازار و بازاریابی در این کشور کرده و قراردادهای متعددی در این خصوص امضا شده است که به‌تازگی با صادرات حدود 5 کانتینر از محصولات این شرکت به روسیه گام‌های اولیه برای فعالیتی گسترده و بلندمدت برداشته شده است.

علاوه بر این، انبار مرکزی فناورپلاستیک در ایروان احداث شده که انواع محصولات شرکت ازجمله پروفیل و درهای WPC در آن شارژ شده و در حال عرضه به بازار ارمنستان است.

این صادرات، نقطه عطفی در توسعه بازارهای جهانی هلدینگ فناورپلاستیک سپاهان محسوب می‌شود. روسیه یکی از بزرگ‌ترین بازارهای مصرفی در جهان است و با جمعیتی بیش از 14۳ میلیون نفر، پتانسیل بالایی برای رشد صادرات محصولات سی‌فور دارد.

 

شماره 180 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت
شماره 180 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت

جدیدترین شماره نشریه پنجره‌ایرانیان هم‌زمان با انتشار و توزیع نسخه کاغذی، به‌صورت پی.دی.اف روی وب‌سایت این نشریه بارگذاری شد.

مطالب بیشتر
کارگاه دوروزه آموزش تولید در و پنجره
کارگاه دوروزه آموزش تولید در و پنجره

پنجره‌ایرانیان؛ آکادمی ساتیان کارگاه دوروزه آموزش تولید در و پنجره را با حضور استادان ایران و آلمان در دی‌ماه 96 برگزار می‌کند.

مطالب بیشتر
از دبیر انجمن تولیدکنندگان پنجره یو.پی.وی.سی تقدیر شد
از دبیر انجمن تولیدکنندگان پنجره یو.پی.وی.سی تقدیر شد

پنجره ایرانیان: مجمع عمومی عادی انجمن ملی صنایع پلاستیک و پلیمر ایران در روز 12 مرداد ماه برگزار شد.

مطالب بیشتر
شماره 136 پنجره‌ایرانیان منتشر شد
شماره 136 پنجره‌ایرانیان منتشر شد

پنجره‌ایرانیان شماره 136 خود را منتشر کرد؛ در نشریه بهمن‎ماه 97 پنجره‌ ایرانیان می‌خوانید:

مطالب بیشتر
کاهش میزان قطعی برق صنایع آلومینیومی
کاهش میزان قطعی برق صنایع آلومینیومی

پنجره‌ایرانیان؛ مدیرعامل شرکت ایران آلومینیوم گفت: با توجه به کاهش میزان مصرف برق در تیرماه امسال، باید تولید مجموعه افت پیدا می‌کرد اما با خروج تعدادی از دیگ‌ها از مدار تولید، مذابی که در این دیگ‌ها وجود داشت، تخلیه و به میزان تولید افزوده شد.

مطالب بیشتر
پاسخ شریعتمداری به انتقادها درباره تعیین دستوری قیمت‌ها
پاسخ شریعتمداری به انتقادها درباره تعیین دستوری قیمت‌ها

پنجره‌ایرانیان؛ وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: دولت با ایجاد محدودیت و کنترل عرضه و قیمت، فعلا شرایط را به نفع مصرف‌کننده رقم زد تا با توافقی که با انجمن‌ها و صنوف تولیدی خواهد داشت بر اساس ظرفیت تولید واحدها در سامانه بهین یاب، اقدامات لازم را انجام داده و سپس به سمت آزادسازی سقف رقابت مواد اولیه اقدام کند.

مطالب بیشتر
رونمایی از محصولات جدید دکونیک در نورنبرگ
رونمایی از محصولات جدید دکونیک در نورنبرگ

پنجره ایرانیان: شرکت دکونیک در نمایشگاه نورنبرگ 2016 محصولات جدیدی را به بازار عرضه کرد.

مطالب بیشتر
آمریکا در دوبی واحد تولید آلومینیوم راه‌اندازی می‌کند
آمریکا در دوبی واحد تولید آلومینیوم راه‌اندازی می‌کند

پنجره‌ایرانیان؛ شرکت پیروتک (Pyrotek) آمریکا، یکی از بزرگ‌ترین تولیدکننده آلومینیوم جهان، قصد راه‌اندازی یک واحد تولیدی در دوبی را دارد.

مطالب بیشتر
ساخت پنجره‌های خورشیدی با فناوری نانو
ساخت پنجره‌های خورشیدی با فناوری نانو

پنجره‌ایرانیان؛ یک استارت‌آپ ایتالیایی درصدد است که پنجره‌هایی مجهز به پنل‌های خورشیدی با فناوری نانو به تولید برساند.

مطالب بیشتر
بزرگ‌ترین طرح آلومینیوم کشور تا پایان سال افتتاح می‌شود
بزرگ‌ترین طرح آلومینیوم کشور تا پایان سال افتتاح می‌شود

پنجره‌ایرانیان؛ وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: بزرگ‌ترین طرح آلومینیوم کشور تا پایان سال افتتاح می‌شود که با افتتاح این واحد، تولید آلومینیوم کشور دو برابر می‌شود.

مطالب بیشتر
اثرات تخریبی جبران‌ناپذیری بر صنعت آنادایزینگ وارد شده است
اثرات تخریبی جبران‌ناپذیری بر صنعت آنادایزینگ وارد شده است

پنجره‌ایرانیان؛ مدیرعامل شرکت صنایع آلومینیوم ماندگار و فعال در حوزه آنادایزینگ آلومینیوم گفت: تداوم فشارهای اقتصادی و محیطی بر صنعت آلومینیوم منجر به کاهش توجهات به مقولۀ کیفیت شده که می‌تواند اثرات تخریبی جبران‌ناپذیری را بر پیکرۀ این صنعت و به‌ویژه بخش آنادایزینگ وارد آورد.

مطالب بیشتر
اعطای نمایندگی رسمی پروفیل فربد و KTF در تهران و البرز
اعطای نمایندگی رسمی پروفیل فربد و KTF در تهران و البرز

پنجره‌ایرانیان؛ شرکت پروفیل فربد به متقاضیان واجد شرایط از استان‌های تهران و البرز نمایندگی فعال پخش و فروش اعطا می‌کند.

مطالب بیشتر