تولید ورق آلومینیوم کامپوزیت پرمیوم باند در شیراز
1400/09/15
پنجره‌ایرانیان؛ مهندس حمیدرضا ایزدی، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس با بیان اینکه کارخانه‌های تولیدی پرمیوم باند به‌عنوان یک برند جهانی مطرح است، گفت: سابقه تولید در این کارخانه به سال ۸۴ برمی‌گردد که تاکنون ۷ خط تولید در این مجموعه راه‌اندازی شده که دارای استانداردهای خاص و با کیفیت بالا در زمینه تولید محصولات است.
تولید ورق آلومینیوم کامپوزیت پرمیوم باند در شیراز

به گزارش فلزات آنلاین به نقل از سازمان صنعت و تجارت استان فارس، با حضور نمایندگان مجلس شورای اسلامی، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس، مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی شیراز و جمعی دیگر از مسئولان و مدیران ازجمله مدیرعامل کارخانه‌های تولیدی پرمیوم باند از مراحل مختلف تولید ورق‌های کامپوزیت آلومینیومی در جهت رفع موانع و مشکلات این واحد صنعتی، بازدید و جلسه تخصصی پیرامون موضوعات مختلف کارخانه برگزار شد.

حمیدرضا ایزدی، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس در ابتدای این برنامه با بیان اینکه کارخانه‌های تولیدی پرمیوم باند به‌عنوان یک برند جهانی مطرح است، گفت: سابقه تولید در این کارخانه به سال ۸۴ برمی‌گردد که تاکنون ۷ خط تولید در این مجموعه راه‌اندازی شده که دارای استانداردهای خاص و با کیفیت بالا در زمینه تولید محصولات است.

ایزدی در ادامه با اشاره به اینکه در حال حاضر نزدیک به ۱۵۰ نفر به کار تولید مشغول هستند، اظهار داشت: این کارخانه ظرفیت تولید بالاتر دارد و نزدیک به ایجاد ۹۰۰ فرصت شغلی برای این واحد صنعتی فراهم است اما با توجه به شرایط حادث‌شده در زمینه مختلف نظیر ارائه اسناد لازم کالاهای مصرفی ازجمله مواد اولیه جهت ارائه به بانک‌ها، امکان فعال بودن تمامی خطوط تولید مهیا نیست.

رئیس سازمان صمت استان فارس با بیان اینکه در رابطه مشکلات این کارخانه تاکنون چندین بار در کارگروه‌های مختلف، رفع موانع تولید شده و حتی مصوباتی هم به جهت اجرا و رفع موانع تولید نیز تصویب و ابلاغ شده است، مطرح کرد: مشکلاتی برای این کارخانه به دلیل انجام نشدن تعهدات برابر با چارچوب تعریف‌شده بانک‌ها به وجود آمده است که در کارگروه‌های مختلف با تصمیماتی در راستای رفع موانع تولید، این مهم با مصوباتی به سرانجام رسیده و به بانک عامل هم معرفی شده‌اند که متاسفانه اقدام خاصی در این زمینه در مهلت قانونی تعیین‌شده انجام نشده و ما این مسئله را به دستگاه قضایی جهت بررسی موضوع ارائه خواهیم کرد.

جعفر قادری، عضو کمیسیون برنامه‌وبودجه و نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی هم با بیان اینکه باید شرایط رونق تولید محصولات داخلی را فراهم کنیم، مطرح کرد: با توجه به تلاش‌هایی که در سطح ملی در حال انجام است ما باید به‌مرورزمان وابستگی خود را به خارج کمتر کنیم.

وی با اشاره به اینکه ما می‌توانیم با صادرات محصولات این کارخانه بخشی از مشکلات ورود مواد اولیه را به داخل کشور مرتفع نماییم، گفت: باید تلاش کنیم تا با راهکارهای مختلف به کشورهای خارجی به‌ویژه آسیای میانه و همسایگان شمالی کشور امکان صادرات محصولات را افزایش دهیم تا بتوانیم فرصت‌های شغلی را ایجاد کنیم.

نادر طیبی، مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی شیراز هم در ادامه این برنامه ضمن تشریح فرآیندهای مربوط به تولید در کارخانه و این پهنه اقتصادی، مطرح کرد: مشکلاتی در ورود مواد اولیه وجود دارد و با توجه به اینکه این مواد به محصولات مختلف و کالاهای گوناگون تبدیل می‌شود و گواهی تولید هم صادر می‌گردد در رابطه با موضوع مالیات بر ارزش‌افزوده تدابیری به‌کارگیری شود.

 

ابراهیم عزیزی، نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی و نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی در بخشی از این برنامه در حین بازدید از مراحل مختلف تولید و خطوط غیرفعال تولیدی، مطرح کرد: با توجه اینکه ما در جامعه نیازمند امنیت پایدار هستیم واجب است نه در شعار بلکه در عمل از تولید حمایت جدی داشته باشیم.

عزیزی در پایان صحبت‌های خود با تاکید بر اینکه ظرفیت تولید در کارخانه پرمیوم باند در حال حاضر بسیار بیشتر و اشتغال‌زایی حدود ۹۰۰ نفر است، خاطرنشان کرد: مدیران نباید سطح کار خود را پایین بیاورند و بایستی به اهداف بلندمدت در راستای تحقق اهداف رونق و جهش تولید بپردازند.

شماره 180 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت
شماره 180 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت

جدیدترین شماره نشریه پنجره‌ایرانیان هم‌زمان با انتشار و توزیع نسخه کاغذی، به‌صورت پی.دی.اف روی وب‌سایت این نشریه بارگذاری شد.

مطالب بیشتر
کارگاه دوروزه آموزش تولید در و پنجره
کارگاه دوروزه آموزش تولید در و پنجره

پنجره‌ایرانیان؛ آکادمی ساتیان کارگاه دوروزه آموزش تولید در و پنجره را با حضور استادان ایران و آلمان در دی‌ماه 96 برگزار می‌کند.

مطالب بیشتر
از دبیر انجمن تولیدکنندگان پنجره یو.پی.وی.سی تقدیر شد
از دبیر انجمن تولیدکنندگان پنجره یو.پی.وی.سی تقدیر شد

پنجره ایرانیان: مجمع عمومی عادی انجمن ملی صنایع پلاستیک و پلیمر ایران در روز 12 مرداد ماه برگزار شد.

مطالب بیشتر
شماره 136 پنجره‌ایرانیان منتشر شد
شماره 136 پنجره‌ایرانیان منتشر شد

پنجره‌ایرانیان شماره 136 خود را منتشر کرد؛ در نشریه بهمن‎ماه 97 پنجره‌ ایرانیان می‌خوانید:

مطالب بیشتر
کاهش میزان قطعی برق صنایع آلومینیومی
کاهش میزان قطعی برق صنایع آلومینیومی

پنجره‌ایرانیان؛ مدیرعامل شرکت ایران آلومینیوم گفت: با توجه به کاهش میزان مصرف برق در تیرماه امسال، باید تولید مجموعه افت پیدا می‌کرد اما با خروج تعدادی از دیگ‌ها از مدار تولید، مذابی که در این دیگ‌ها وجود داشت، تخلیه و به میزان تولید افزوده شد.

مطالب بیشتر
پاسخ شریعتمداری به انتقادها درباره تعیین دستوری قیمت‌ها
پاسخ شریعتمداری به انتقادها درباره تعیین دستوری قیمت‌ها

پنجره‌ایرانیان؛ وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: دولت با ایجاد محدودیت و کنترل عرضه و قیمت، فعلا شرایط را به نفع مصرف‌کننده رقم زد تا با توافقی که با انجمن‌ها و صنوف تولیدی خواهد داشت بر اساس ظرفیت تولید واحدها در سامانه بهین یاب، اقدامات لازم را انجام داده و سپس به سمت آزادسازی سقف رقابت مواد اولیه اقدام کند.

مطالب بیشتر
رونمایی از محصولات جدید دکونیک در نورنبرگ
رونمایی از محصولات جدید دکونیک در نورنبرگ

پنجره ایرانیان: شرکت دکونیک در نمایشگاه نورنبرگ 2016 محصولات جدیدی را به بازار عرضه کرد.

مطالب بیشتر
آمریکا در دوبی واحد تولید آلومینیوم راه‌اندازی می‌کند
آمریکا در دوبی واحد تولید آلومینیوم راه‌اندازی می‌کند

پنجره‌ایرانیان؛ شرکت پیروتک (Pyrotek) آمریکا، یکی از بزرگ‌ترین تولیدکننده آلومینیوم جهان، قصد راه‌اندازی یک واحد تولیدی در دوبی را دارد.

مطالب بیشتر
ساخت پنجره‌های خورشیدی با فناوری نانو
ساخت پنجره‌های خورشیدی با فناوری نانو

پنجره‌ایرانیان؛ یک استارت‌آپ ایتالیایی درصدد است که پنجره‌هایی مجهز به پنل‌های خورشیدی با فناوری نانو به تولید برساند.

مطالب بیشتر
بزرگ‌ترین طرح آلومینیوم کشور تا پایان سال افتتاح می‌شود
بزرگ‌ترین طرح آلومینیوم کشور تا پایان سال افتتاح می‌شود

پنجره‌ایرانیان؛ وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: بزرگ‌ترین طرح آلومینیوم کشور تا پایان سال افتتاح می‌شود که با افتتاح این واحد، تولید آلومینیوم کشور دو برابر می‌شود.

مطالب بیشتر
اثرات تخریبی جبران‌ناپذیری بر صنعت آنادایزینگ وارد شده است
اثرات تخریبی جبران‌ناپذیری بر صنعت آنادایزینگ وارد شده است

پنجره‌ایرانیان؛ مدیرعامل شرکت صنایع آلومینیوم ماندگار و فعال در حوزه آنادایزینگ آلومینیوم گفت: تداوم فشارهای اقتصادی و محیطی بر صنعت آلومینیوم منجر به کاهش توجهات به مقولۀ کیفیت شده که می‌تواند اثرات تخریبی جبران‌ناپذیری را بر پیکرۀ این صنعت و به‌ویژه بخش آنادایزینگ وارد آورد.

مطالب بیشتر
اعطای نمایندگی رسمی پروفیل فربد و KTF در تهران و البرز
اعطای نمایندگی رسمی پروفیل فربد و KTF در تهران و البرز

پنجره‌ایرانیان؛ شرکت پروفیل فربد به متقاضیان واجد شرایط از استان‌های تهران و البرز نمایندگی فعال پخش و فروش اعطا می‌کند.

مطالب بیشتر