جزییات ثبت‌نام طرح اقدام ملی مسکن در فاز ششم
1398/09/26
پنجره‌ایرانیان؛ مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن از آغاز ثبت‌نام طرح اقدام ملی در فاز ششم این طرح در استان‌های فارس، مرکزی، بوشهر، اردبیل و ‌آذربایجان‌شرقی از ۱۰ صبح فردا ۲۶ آذر خبر داد و اعلام کرد: شرایط ثبت‌نام بر اساس ضوابط در شهرهای جدید صدرا، مهاجران، امیرکبیر، عالی شهر و سهند فراهم شده است.
جزییات ثبت‌نام طرح اقدام ملی مسکن در فاز ششم

به گزارش ایسنا، پروانه اصلانی، مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن از آغاز ثبت‌نام طرح اقدام ملی مسکن در فاز ششم این طرح و از ۱۰ صبح فردا ۲۶ آذر خبر داد و گفت: ثبت‌نام متقاضیان طرح اقدام ملی مسکن در فاز ششم در پنج استان فارس، اردبیل، آذربایجان شرقی، مرکزی و بوشهر بر اساس ظرفیت‌های مشخص‌شده از ساعت ۱۰ صبح ۲۶ آذر آغاز می‌شود و تا ساعت ۲۴ روز جمعه ۲۹ آذر ادامه خواهد یافت.

مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن با یادآوری این مطلب که متقاضیان واجد شرایط با مراجعه به نشانی tem.mrud.ir اقدام به ثبت‌نام کنند، ادامه داد: با تکمیل ظرفیت شهرهای استان‌های فاز ششم، سامانه در آن شهر بلافاصله بسته خواهد شد.

اصلانی توصیه‌هایی را به متقاضیان ثبت‌نام طرح اقدام ملی در استان‌های فارس، مرکزی، بوشهر و آذربایجان‌شرقی اعلام کرد و گفت: برای متقاضیان شهرهای شهرستان شیراز در صورت وجود ظرفیت، امکان ثبت‌نام در شهر جدید صدرا نیز وجود دارد.

به گفته وی، برای متقاضیان شهرهای اراک، شازند و خمین، علاوه بر شهرهای خودشان در صورت وجود ظرفیت، امکان ثبت‌نام در شهر جدید مهاجران وجود دارد.

مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن افزود: برای متقاضیان شهرستان‌های اراک، دلیجان و محلات نیز علاوه بر شهر خودشان در صورت وجود ظرفیت، امکان ثبت‌نام در شهر جدید امیرکبیر وجود دارد. همچنین، برای متقاضیان شهر بوشهر، صرفا امکان ثبت‌نام در شهر جدید عالی شهر وجود دارد.

اصلانی توضیح داد: برای متقاضیان شهرستان‌های تبریز، اسکو، آذرشهر و شبستر نیز علاوه بر شهر خودشان در صورت وجود ظرفیت، امکان ثبت‌نام در شهر جدید سهند وجود دارد.

گفتنی است، طرح اقدام ملی مسکن طرحی است که بر اساس آن ۴۰۰ هزار واحد مسکونی طی امسال و سال آتی در سراسر کشور احداث می‌شود. در این طرح، ۲۰۰ هزار واحد در شهرهای جدید و توسط شرکت عمران شهرهای جدید، ۱۰۰ هزار واحد در بافت‌های فرسوده و توسط شرکت بازآفرینی و ۱۰۰ هزار واحد در شهرهای بالای ۱۰۰ هزار نفر جمعیت توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی احداث خواهد شد.

افزایش کیفیت مصالح ساختمانی با صدور گواهینامه‌ فنی
افزایش کیفیت مصالح ساختمانی با صدور گواهینامه‌ فنی

پنجره ایرانیان: رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در کنفرانس ملی محافظت ساختمان‌ها و سیستم‌های حمل ونقل در برابر آتش با بیان این‌که همه اقلام ساختمانی در دامنه شمول گواهی‌نامه فنی ساختمان می‌گنجند گفت: نگرانی در مورد کیفیت ساخت و ساز بیشتر شده و این باعث شده تا به مقوله گواهینامه فنی بیشتر پرداخته شود.

مطالب بیشتر
قدرت خرید مسکن افزایش می‌یابد؟
قدرت خرید مسکن افزایش می‌یابد؟

پنجره‌ایرانیان؛ اولویت پرداخت وام ازدواج به کسانی که در صندوق پس‌انداز مسکن یکم ثبت‌نام کرده‌اند در حالی از سوی مجلس مطرح‌شده که محاسبات نشان می‌دهد تجمیع این دو نوع تسهیلات تنها ۳۱ درصد ارزش یک آپارتمان ۵۵ متری با توجه به میانگین قیمت پایتخت را پوشش می‌دهد.

مطالب بیشتر
سرمایه گذاری در بخش مسکن چهار برابر شده است
سرمایه گذاری در بخش مسکن چهار برابر شده است

پنجره ایرانیان: معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و امور اجتماعی گفت: در حالی که رشد سرمایه‏ گذاری در کشور در 20 سال گذشته 1.6 درصد افزایش یافته، میزان سرمایه‏ گذاری در بخش مسکن چهار برابر شده است.

مطالب بیشتر
گزارش مدیران ارشد صنعت ساختمان؛ اندکی دلگرم‌کننده
گزارش مدیران ارشد صنعت ساختمان؛ اندکی دلگرم‌کننده

پنجره‌ایرانیان؛ نتایج تازه‌‌‌ترین نظرسنجی ماهانه از مدیران شرکت‌های ساختمانی فعال در بازار مسکن حاوی نشانه‌‌‌هایی از خروج این گروه از فاز بدبینی است.

مطالب بیشتر
فراخوانی برای حمایت از طرح‌های نوآورانه و فناورانه حوزه انرژی در ساختمان
فراخوانی برای حمایت از طرح‌های نوآورانه و فناورانه حوزه انرژی در ساختمان

پنجره‌ایرانیان؛ فراخوان ارسال طرح‌های نوآورانه و فناورانه حوزه انرژی در ساختمان منتشر شد.

مطالب بیشتر
ساخت و تحویل ۴۰۰ هزار واحد مسکن ملی به عمر دولت دوازدهم قد می‌دهد؟
ساخت و تحویل ۴۰۰ هزار واحد مسکن ملی به عمر دولت دوازدهم قد می‌دهد؟

پنجره‌ایرانیان؛ پس از کلی وعده‌ووعید توسط وزارت راه و شهرسازی درباره افتتاح اولین واحد‌های مسکن ملی، سرانجام تعدادی از این مسکن‌ها در آبان‌ماه سال جاری افتتاح شد. به نظر می‌رسد سرعت کُند دولت در تحویل این واحد‌ها موجب شده است که اطلاعیه‌های غیرقانونی فروش مسکن‌های ملی در فضای مجازی رو به رشد باشد.

مطالب بیشتر
راه‌‏اندازی خانه گفتمان شهری راهی برای مرمت بافت‏‌های تاریخی
راه‌‏اندازی خانه گفتمان شهری راهی برای مرمت بافت‏‌های تاریخی

پنجره ایرانیان: معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه مرمت و بهسازی بافت‏‌های تاریخی در مردم باید نهادینه شود، گفت: تنها راه‌حل احیای این بافت‌‏ها جریان سازی روند مرمت و بهسازی آن‌ها و راه‌‏اندازی گفتمان‏‌های شهری است.

مطالب بیشتر
مثلث مهندسی، شناسنامه فنی و مقررات ملی را جدی بگیریم
مثلث مهندسی، شناسنامه فنی و مقررات ملی را جدی بگیریم

نایب رییس اول سازمان نظام مهندسی کشور، مثلث قانون نظام مهندسی، شناسنامه فنی ملکی و مقررات ملی ساختمان را دارای ارتباط تنگاتنگی دانست و گفت: اگر شناسنامه فنی ملکی ساختمان به صورت دقیق اجرا شود، حداقل این است که در حوزه نظام مهندسی میزان تخلفات کاهش می یابد.

مطالب بیشتر
در پس لبخند آخوندی و رجبی چه گذشت؟
در پس لبخند آخوندی و رجبی چه گذشت؟

پنجره ایرانیان؛ در جلسه‌ای که به منظور بررسی موارد اختلافی بین وزارت راه و شهرسازی و سازمان نظام مهندسی ساختمان برگزار شد، به نظر می‌رسد با وجود لبخندها، چالش‌های فی‌مابین همچنان به قوت خود باقی مانده است.

مطالب بیشتر
چرخش دست به دست وام 80 میلیونی مسکن
چرخش دست به دست وام 80 میلیونی مسکن

پنجره ایرانیان:در تابستان امسال بود که وزارت راه و شهرسازی طرحی مبنی بر راه اندازی صندوق پس انداز مسکن برای پرداخت وام به متقاضیان طبقه متوسط و بالا به بانک مرکزی ارائه کرد و منتظر بررسی و اعلام نظر بانک مرکزی در این رابطه و طرح آن در شورای پول و اعتبار ماند.

مطالب بیشتر
اعطای جایزه ملی انرژی تجدیدپذیر به برترین‌ فعالان
اعطای جایزه ملی انرژی تجدیدپذیر به برترین‌ فعالان

پنجره‌ایرانیان؛ با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری پنجمین کنفرانس و نمایشگاه بین‌المللی و دومین جایزه ملی انرژی‌های تجدیدپذیر به‌صورت آنلاین برگزار خواهد شد.

مطالب بیشتر
وعده کاهش قیمت مسکن مخرب است
وعده کاهش قیمت مسکن مخرب است

پنجره‌ایرانیان؛ یک کارشناس اقتصاد مسکن با بیان اینکه برای ساخت سالیانه یک‌میلیون واحد مسکونی باید به‌اندازه کل نقدینگی کشور فقط در یک سال هزینه کنیم گفت: دست‌کم ۱۰ سال زمان می‌برد تا نتیجه اجرای طرح جهش مسکن در بازار خود را نشان دهد اما وعده کاهش عن‌قریب قیمت مسکن به‌اندازه ارائه تحلیل‌های افزایشی در بازار مخرب است؛ زیرا باعث فرار سرمایه می‌شود.

مطالب بیشتر