جزییات ریزش ساختمان اداری در خیابان گیشا
1396/03/20
پنجره ایرانیان: رییس پژوهشکده ساختمان مرکز تحقیقات مسکن، گودبرداری غیراصولی به عمق ۳ متر در زمین ۲۵۰ متری واقع در ضلع شرقی ساختمان را علت حادثه روز گذشته خیابان گیشا عنوان کرد.
جزییات ریزش ساختمان اداری در خیابان گیشا

علی بیت اللهی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: روز گذشته بخشی از یک ساختمان ۴ طبقه در خیابان گیشا نبش خیابان ۳۶ فروریخت. کاربری این ساختمان اداری بوده که در آن آموزش موسیقی انجام می‌شد. در این حادثه بیشترین آسیب وارده به ضلع شرقی ساختمان بوده است که ریزش به طور کامل در ان رخ داده است.

وی افزود:  زمان رخداد  ساعت ۹:۴۷ روز ۱۶ خرداد ۱۳۹۶ و محل آن خیابان گیشا نبش خیابان ۳۶ بوده است.

رییس پژوهشکده ساختمان مرکز تحقیقات مسکن گفت: هنگام حادثه حدود ۴۰ نفر در داخل ساختمان حضور داشتند که برخی از این افراد پس از حادثه خود با کمک دیگران به سلامت از ساختمان خارج شدند؛ آتش‌نشانان نیز حدود ۲۰ نفر از این افراد را به سلامت از داخل ساختمان خارج کردند و فقط یک خانم در زیر آوار مانده بود که آتش‌نشانان در تلاش بودند وی را از زیر آوار خارج کنند.

بیت‌اللهی در تشریح علت حادثه اظهار  کرد: بر ضلع شرقی این ساختمان زمینی به وسعت ۲۵۰ متر مربع و به عمق ۳ متر گودبرداری شده بود که به یکباره منجر شد ضلع شرقی ساختمان اداری تخریب شود و ساختمان ریزش نماید. گودبرداری غیر اصولی علت اصلی حادثه ذکر شده است.

به گفته وی، یک زن ۳۵ ساله در زیر آوار گرفتار بود که با تلاش آتش نشانان خوشبختانه زنده از زیر آوار بیرون آمد. ضلع غربی ساختمان سالم است و تیمی از آتش­نشانان نیز مشغول ایمن سازی آن هستند.

اکونومیست: یارانه‌های انرژی را قطع کنید
اکونومیست: یارانه‌های انرژی را قطع کنید

پنجره ایرانیان:کشورهای اندکی از قیمت پائین نفت برای کاهش یارانه ها سود می برند. اقتصاددانان از یارانه های انرژی متنفر هستند. آنها بودجه دولت را نابود می کند- شرایط مالی خطرناک ونزوئلا تاحدودی ناشی از آن است که شهروندان در این کشور هر گالن بنزین را به ارزش چند سنت خریداری می کنند.

مطالب بیشتر
شرط دولت برای خاتمه مسکن مهر
شرط دولت برای خاتمه مسکن مهر

پنجره ایرانیان: قائم مقام وزیر راه و شهرسازی و مجری ویژه مسکن مهر شرط تکمیل 570 هزار واحد مسکن مهر باقی مانده را اعلام کرد.

مطالب بیشتر
از غرفه پنجره ایرانیان در همدان دیدن کنید
از غرفه پنجره ایرانیان در همدان دیدن کنید

پنجره ایرانیان از کلیه علاقمندان و فعالان صنعت در و پنجره دعوت می‏ کند تا از غرفه این نشریه در نخستین نمایشگاه در و پنجره، ماشین ‏آلات و صنایع وابسته، واقع در سالن ابن سینای شهر همدان بازدید به عمل آورند.

مطالب بیشتر
علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی
علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی

پنجره‌ایرانیان؛ عمر مفید ساختمان در ایران همانند قیمتش خوش‌اقبال نیست که هرروز بالا و بالاتر رود چراکه ساختمان‌ها در ایران خیلی زود فرسوده شده، نامشان با کلنگی بودن گره‌خورده و درنتیجه خزان زودرس ساختمان‌ها شروع می‌شود.

مطالب بیشتر
نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا ۲۰۱۷
نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا ۲۰۱۷

پنجره‌ایرانیان: نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا 2017 خردادماه 96 برگزار می‌شود.

مطالب بیشتر
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟

پنجره‌ایرانیان؛ یک کارشناس بازار مسکن گفت: رکود این بازار در ماه‌های اخیر از سه عامل ثبات قیمت نهاده‌های ساختمانی، ورود به فصل سرما و افت ساخت‌وساز نشأت می‌گیرد، اما بازار ملک این ظرفیت را دارد که پول‌های خارج‌شده‌ اخیر از بورس و سپرده‌های بانکی را جذب کند.

مطالب بیشتر
امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان وام به تولیدکنندگان پرداخت می‌شود
امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان وام به تولیدکنندگان پرداخت می‌شود

پنجره‌ایرانیان؛ معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات از محل منابع داخلی بانک‌ها به واحدهای تولیدی، صنعتی و معدنی کشور تزریق می‌شود.

مطالب بیشتر
بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری
بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری

پنجره‌ایرانیان؛ مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارشی به بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری پرداخت.

مطالب بیشتر
اوراق تسهیلات مسکن چرا ارزان شد
اوراق تسهیلات مسکن چرا ارزان شد

پنجره ایرانیان:رئیس اداره ابزارهای نوین مالی فرابورس گفت: عرضه اوراق تسهیلات مسکن در آذرماه امسال، همانند مهر و آبان از تقاضا پیشی گرفت که این مسئله مهمترین عامل کاهش قیمت اوراق تسهیلات در سه ماه گذشته بوده است.

مطالب بیشتر
هزینه وام مسکن دوباره افزایش یافت
هزینه وام مسکن دوباره افزایش یافت

پنجره‌ایرانیان؛ درحالی‌که ترمز افزایش هزینه وام مسکن در سال جدید کشیده شده و هفته قبل هر برگ از تسهیلات مسکن حدودا ۷۸ هزار تومان قیمت داشت، قیمت این اوراق اکنون به بیش از ۹۰ هزار تومان نیز رسیده است.

مطالب بیشتر
وزیر صنعت: جوان‌ها نگذارند کارخانه‌ها تعطیل شوند
وزیر صنعت: جوان‌ها نگذارند کارخانه‌ها تعطیل شوند

پنجره‌ایرانیان؛ وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: ما از جوان‌ها می‌خواهیم بیاید در میدان و نگذارند واحدهای صنعتی تعطیل شوند.

مطالب بیشتر
فرصت بی‌بدیل اشتغال مهندسان در پسابرجام
فرصت بی‌بدیل اشتغال مهندسان در پسابرجام

پنجره ایرانیان: وزیر راه و شهرسازی فضای پسابرجام را فرصت مغتنمی برای پروژه‌های بزرگ دانست که این فضا می‌تواند شرایط اشتغال گسترده‌ای را برای مهندسان فراهم کند.

مطالب بیشتر